primo Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_3aSQFpjokk&t=3m20s jedna od najboljih serija ikada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 ne znam da li je neko već pominjao, verovatno jeste, ali nije na odmet. na nagovor par ljudi - community. odlična je serija, odlični su glumci, vrhunski scenaristi, vrhunsko trolovanje, i neprekidna zajebancija sa politički nekorektnim temama. preporuka kucam community u rur search, da vidim ko ga je spomenuo i zasto nema poseban topik, kad ono starbak drug! po meni bolja od BBT, tacno ono sto mi je trebalo, sabio sam je u rekordnom vremenu, pirs genije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Nije bilo reci o ovoj seriji pa reko da podelim. Meni se svidela http://www.imdb.com/title/tt1839578/ Napravljena masina koja gleda kroz kamere grada i analizira ljudski ponasanje da bi razotkrila moguce teroriste. Ali masina ne moze da raspozna teroristu od osobe koja ce nesto lose da uradi ili ce nesto lose da joj se desi nego samo izbacuje social number osobe. Masina automatski brise brojeve koji nisu direktno vezani za globalnu opasnost po Ameriku. Jedan od tipova koji je napravio masunu uzima ex cia agenta kako videcete i unajmljuje ga da resavaju te slucajeve koje masina smatra kao nevazne. Jbg nije neki opis ali serija je ok. ps Izvinjavam se zbog izostavljanja zareza ne radi moram opet da dignem drajvere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 evo ti jedan zarez i spejs pa možeš da ih kopipejstuješ: , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Hvala na brizi :). Ali sredio sam. Nekada mi swichevi na ovoj razor mehanickoj pobrljave ne znam zasto. Samo ga odlemim zalemim opet za plocu i radi xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Обећао сам да ћу дати Community-у још једну шансу и враћам се са утисцима након поновљене прве сезоне. Утисак много позитивнији, испустио сам много кул ствари због погрешног виђења других, збрку ми је направила њена нетипичност, па сам пропустио оригиналност и домишљатост. Врхунски је написана, једног дана ћу да попишем све оне референце из седме уметности и погледам их : ))) оне ми продужавају гледање јер не могу да одолим а да не изгуглам када неку не скапирам. Иначе видим да су ладно, али ладно отерали творца серије. Гнусно, већ видим да касни четврта сезона и надам се да ће то бити последња. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 http://www.imdb.com/title/tt2172103/ Odgledao par epizoda, jako dobra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 nije jako dobra, ali ima frenka pembltona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 možda ima frenka pembltona ali nema drugu sezonu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1255913/ Nije nista spektakularno, ali je ok za ove kisne dane kada sam sve omiljene serije odgledao do kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Go on http://www.imdb.com/title/tt2300923/ Sitkom, komedija simpaticna za povremeno gledanje...narocito za ljubitelje Metju Perija :) Nije bas roflovanje, ali nije ni losa... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 The Killing Is Back From the Dead It appears that The Killing has been un-canceled. Showrunner Veena Sud and executive producers Dawn Prestwich and Nicole Yorkin are actively working on a third season and are back in the writers' room, according to Variety. AMC initially canned the show back in July, but then Netflix and DirecTV started sniffing around. As of now, there's nothing official in place with another entity, but it looks like that Netflix deal is nigh. Welcome, you've got Bockmail. http://www.imdb.com/news/ni41845972/ Не пратим серију, па да питам каква је? AMC има фантастичне наслове, па разматрам за гледање нешто од њихове понуде што нисам чекирао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 @Corey Nesto najbolje sto sam odgledao. Skini pilot i videces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 e kad bi life vratili :( :( Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYBER GAMER Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Trenutno gledam dnevnik vampira,mada pocinje da smara, dosta serija je manje vise kopija neke druge 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Гледа ли неко Suits? Погледао сам пилот, поприлично генерично али ипак солидно, двоумим се да ли да наставим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 (edited) gledam samo It's Always Sunny In Philadelphia, o kojoj je vec bilo reci, ali nedovoljno. i dalje stojim iza toga da svojim humorom pisa po Komjunitiju, Big Bengu i ne znam kojim vec serijama, i da je trenutno najbolja serija tog tipa koja moze da se gleda. ili mi barem najvise prija =) Edited February 2, 2013 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Гледа ли неко Suits? Погледао сам пилот, поприлично генерично али ипак солидно, двоумим се да ли да наставим. jedino ako baš nemaš šta da gledaš. ono, dosadnjikava generička američka serijica u kojoj su svi lepi, dobri momci na kraju uvek pobede i ne moraš da pogledaš baš svaku epizodu da bi bio u toku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 ja sam batalio. okej je, al me nije drzala. poceo sam da gledam dirty little liars, nista posebno. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 gledam samo It's Always Sunny In Philadelphia, o kojoj je vec bilo reci, ali nedovoljno. i dalje stojim iza toga da svojim humorom pisa po Komjunitiju, Big Bengu i ne znam sta kojim vec serijama, i da je trenutno najbolja serija tog tipa koja moze da se gleda. ili mi barem najvise prija =) И ја највише уживам у Филаделфији, генијални су. jedino ako baš nemaš šta da gledaš. ono, dosadnjikava generička američka serijica u kojoj su svi lepi, dobri momci na kraju uvek pobede i ne moraš da pogledaš baš svaku epizodu da bi bio u toku... Окет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 prati li neko mozda transporter seriju ? vidim da ima 1 sezona,prikazuju je na fox crime-u pa me interesuje da li je vredna gledanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 No Statham, no Transporter : ) Нисам гледао, али на позитиван утисак још увек нисам наишао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 odgledao prve 3 epizode arrowa zali boze vremena 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 prati li neko ovo? http://www.imdb.com/title/tt0965394/ trebalo bi da je steampunk al iz trailera mi ne izgleda tako.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 pa jel jeste il nije po tvojim kriterijumima? Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts