Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ahhaaha ...

pio neku rakiju na slavi i setih se stanovite price o stanovitom forumasu na slavi...i prestao sam da cirkam...

posto i tako ne cirkam mnogo, to nije bio problem :D

razmisljalm da skoknem do bazena ovih dana, a i banjica je skroz dobra...nesto me vuce, pogotovo zato sto su mi kolena izjebana od 2+ decenije basketa [crap]

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

dve slave, teško je

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Štednja, pare, evro, valute - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234921685

evo gde daki moze da ulozi :D

http://www.24sata.rs...ane/19779.phtml

Ajao, pa taj salon automobila u Ženevi sledeće godine ima da bude show!

Juče je po gradu bilo simpatično, svaki drugi stanovnik šeta sa onom kesom za vino :) Tek kad dođe Sveti Nikola...

Imao jedan kolokvijum, neki prakticni rad, odradio to lagano. Sad sedim na faksu u komp sobi, i kao trebalo bi da citam za drugi kolokvijum koji imam u 16h. E sad, problem je sto sam se ja jos pre 2-3 dana pomirio da necu to poloziti, tako da sad sedim, citam rur i blejim na fejsu. Pametno Djordje, pa-me-tno.

2ch4bup.jpg

Daki boli te uvo sad možeš legalno da sadiš konoplju

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=22&nav_id=559715

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

I tvoj zadnji strip na kratkim stripovima je već bio coolface-1.png

Jbga, nisam video.

@Topik

Kakav još jedan hladan tuš sam dobio danas, izgleda da ću u decembru morati iz doma, jer neću moći da ga zadržim u prvoj raspodeli, 3 mesta sam ispod crte. Gde sad koji kurac da idem, šta da radim...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

definitivno sam luda i završiću sa EPS-om na sudu...

ustala sam noćas u 3 i isključila struju komšinici iznad mene jer je pustila neku mašinu direktno iznad moje sobe i nisam mogla da spavam ... a onda sam se probudila opet u 5 i zbog griže savesti joj ponovo uključila struju jer sam mislila da će jadna dobiti upalu pluća :P

inače, to je neka ljakserka iz provincije što je sa sobom dovela još 5 seljaka ...

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...