Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Bila zanimljiva scena u Maksiju juče ... ogroman Maxi, radi samo jedna kasa. OK, nije bilo puno ljudi generalno u objektu, ali su se već skupili kod te jedne kase, jedno desetak, ja tu negde recimo osmi po redu.

I tamo sa drugog kraja reda kasa dolazi neka što radi tu i kao - "Imate tamo na kraju drugu kasu!"

I njih šest iz ovog reda krene brzim hodom do te druge kase. Little did they know da je ova što je to rekla nakon toga imala ovu facu:

tumblr_lrhj8upSlU1qdkbci.jpg

I sad mi naravno što smo ostali se približimo kasi, gledajući kako oni "polu-trče" do tamo, da bi stigli do kraja i videli da ni ta kasa ne radi. I sad onako zbunjeni gledaju da nije neka druga kasa u pitanju, i kreću da se vraćaju nazad, a ova što im je "prodala foru" negde šmugnula. Što je to uradila, ko će ga znati :)

Kakva ja ponižavanja dozvoljavam sebi ponekad kad su žene u pitanju, to nije normalno. I onda dovedem sebe u situaciju da se osećam ovako očajno i jadno bez razloga. Jebiga kad sam naivan kao seoska mlada.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

osusio sam se, sinoc nisam mogao da sklonim kez sa usta, sad ne mogu da drzim otvorene oci.

Sve su iste, al neke su gore.

haha meni se to desilo isto, vario sam od 4 popodne, nonstop se kezio i sad mi se takooo spaaava.. sve su trave iste!

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

lol ja sam pevao harisa.

monika onda nije bila tamo

haha, bila je sigurno, ali nema veze, mozda nisi obratio paznju. :D

Enivej, sinoc se prekinuh. Bila dva ortaka kod mene, a ja zabranio da se duvani u mojoj sobi, a oni seli u dnevnu sa mojom kevu i pricali sa njom do 1. Posle zapalili u Gaucose, bas dobar bend bio. Cak sam i navatao neku devojcicu, i za divno cudno, uopste nije ruzna. Yeeey me.

2ch4bup.jpg

Leskic, sledeci even prilazim mnoniki i govorim joj :

ZDRVAO JESI TI MNOIKA I ZNAS DJORDJA DJURDJEVA>?

REKOA MI JE DA BI TE JEBOA!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

U zelji da ustekam pare i preusmerim ih na druge stvari cut-downovao sam sve nepotrebne troskove tipa izlasci, kafe napolju, jedenje napolju, cak sam i cigare prepolovio, problem je sto i dalje mi ostaje isto para kao kada sam sve to radio. Then where the money goes?!

Edited by Longleyy

U zelji da ustekam pare i preusmerim ih na druge stvari cut-downovao sam sve nepotrebne troskove tipa izlasci, kafe napolju, jedenje napolju, cak sam i cigare prepolovio, problem je sto i dalje mi ostaje isto para kao kada sam sve to radio. Then where the money goes?!

da da jedna od vecih misterija, jedino resenje je da dajes pare nekom drugom

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Vidi razliku na mestu gde si ih preusmerio.

A ja sam izgubio povratnu kartu, iz nekog razloga nisam se iznervirao ni najmanje. Zen je cudan danas.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Udarila me danas neka teška ''koji sam fail od života'' depka, posle koje obično moram nešto radikalno da uradim/promenim da bi se osećao bolje i samopouzdanije, samo moram da sačekam da prodje sutra slava da bi krenuo da sprovodim te promene.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...