Ребел Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Видео сам на Карабурми двоје хипстера. Хтео сам желудац да повратим. Ај разумем по центру града негде кад их срећем. Али овај призор је толико неприродан, не могу да опишем. Просто невероватно да ме нешто тако безазлено изнервира на овако леп дан. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 cela drugar u razocarenju u hip hop festival jbm ti sunce za sta sam ja dao soma dinara. po sat i kusur vremena slusanja kojekakih idiota da bi cuo ljude zbog kojih si otisao, pritom nema ventilacije nema vazduha nema nicega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Izvezbao simplex tabelu, sad odmranaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 e lep dan napolju. a ja ne mogu da se setim ni jedne obaveze, pa ću tako da blejkam. Видео сам на Карабурми двоје хипстера. Хтео сам желудац да повратим. Ај разумем по центру града негде кад их срећем. Али овај призор је толико неприродан, не могу да опишем. Просто невероватно да ме нешто тако безазлено изнервира на овако леп дан. :) lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 rep festival kurac,odvratno organizovan, otiso u kafanu i izuseravao se When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Pendulum? naravno da ne, Adam Beyer :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ја тако не волем качамак. Kontras QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 skyrim i nedelja infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 naravno da ne, Adam Beyer :) Како је вртео мејтекс и колико дуго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 zašto ne pišete ništa, pa nije petak ili subota pa da palite appear offline mod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Stvarno, koj' vam je kurac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 humanitarni koncert danguba don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Videh da ima Eva Braun u Domu Omladine 17. decembra mislim, na to bih išao! I išao sam nešto Rakovicom tamo ono u rupi dole, gde su IMR i ona Raketa ili kako se zovu, majko moja koje sablasje, čudi me da se nije razvio neki geto kriminal deo baš u tom sektoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 naravno da ne, Adam Beyer :) jao da, to je u subotu bilo. Kakav je bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Hladno Pivo, Hala Sportova, cu. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Како је вртео мејтекс и колико дуго? jao da, to je u subotu bilo. Kakav je bio? dobar bio drug šveđa, ne sećam se koliko je tačno vrteo, ja bih rekao jedno 2-3h, al nisam siguran jer imam neobjašnjivu rupu od jedno pola sata a nisam bio pijan niti bilo šta... skroz cool izbor traka, a što nisam očekivao - bilo i starijih stvari, kao da je znala oldschool ekipa koja se skupila, videh par ljudi sa nekih davnih rejvova prvi put posle x godina. Na kraju zabo sa njima u separeu (hehe) i ispričali se kao na nekom reunionu :) Poz za Coku koji je proleteo pored mene (bar mislim da je on), kao i za Tasu i Milića Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 jel ovde neko postavio kratak animirani film o novcu kroz istoriju do danas? kako su sve ove krize pocele i sta se zapravo desava? da li neko moze da mi iskopa taj video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 tesko je bilo danas, ali se izdrzalo! laku noc Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 đjus, voda, voćni jogurt, voda, čokoladno mleko u razmaku od sat vremena, umrecu noćas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ne mogu da zaspim pa to ti je. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 spavao od 9 do sad. sta sad raditi -.- I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ja idem da spavam i šaljem ti poljubac. :* evo i ostalim drugarima poljubac :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ovaj benzin je toliko skup da ja nemam pojma kako se isplati da se ljudi i dalje voze na bilo šta što nije gas ... ili da svi drajvaju ono dizel 1.0 motore koji troše 4 litre dizela pa kao nekako. OK, alternativa je 100 kinti karta u busu što je takođe genijalno, ali ako neko uspe da zameni kola/bus za peške/bajs, taj štedi 100 evra mesečno lagano na tome (ako ide svakodnevno na posao itd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 a ako nema posao onda štedi i energiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts