Longleyy Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) 16 kurvi danas na fejsu okacilo novu pesmu Severine. Solidna cifra. Edited November 22, 2011 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ja sam mislio da je ta Severina sad "samo" trudna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Palacinak nutela plazma visnja. Ima li sta lepse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 da, pica iz karibika Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 mislim da nisi u pravu, sikirco "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 taj rat je započet još pre dva meseca... ali ne zna da sam joj ja isključila...mnogo je piglu klinka :) pickaZ!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Ja sam mislio da je ta Severina sad "samo" trudna :) Pa sad je momenat za nove pesme, totalno je u zizi javnosti zbog mladunceta koje nosi u sebi, pritom je jaka samostalna zena who don't need no man ali ga ima jer joj je porodica ipak najbitnija u zivotu. Novu Godinu ce provesti u krugu porodice i najblizih prijatelja. update: Broj zena koje su shareovale pesmu je sada tacno 20. Do sada najveci broj je dostigla Karleusa sa "Muskarac koji mrzi zene", bilo je 13. Pricamo o jednom danu. Edited November 22, 2011 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Potpuno razumem tu čitavu priču, pa kad će da promoviše pesmu nego sad kad je u svim živim novinama. Eno juče sam video neki naslov, nešto kao - nemački ambasador na prijemu nije imao gde da sedne zbog severine. brate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 dobro daki, najbolja je u adriani i ciao piceriji (al' kad kazes karibik svi znaju da mislis na picu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 али машина, хммм, каква год да је. brate, moja mašina toliko drnda kad joj radi centrifuga da ne mogu da je pustim dok spavam ili radim nešto "intelektualno". uglavnom je pustim pre nego što izađem iz kuće. dunja me je naterala da razmislim da nisam i ja nekome onaj užasni komšija na kojeg kuka pola zgrade. ako skontam ko živi ispod mene, pitaću ga za mašinu :D mene samo interesuje kako si to izvela lol ja imam ključ od ormarića sa strujomerima, i mislim da ga ima svako domaćinstvo u zgradi, jer ti glavni osigurači znaju da iskoče kad ti pregori sijalica (osetljiviji su od onih koje imaš na gajbi). kapiram da je dunja ugasila te osigurače komšinici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 dobro daki, najbolja je u adriani i ciao piceriji (al' kad kazes karibik svi znaju da mislis na picu) ma karibic sabija, nego su opet paljacinci u onom sastavu bolji od pice! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ви сте стварно у фазону палачинак, палачинка, маскулинум brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 brate, moja mašina toliko drnda kad joj radi centrifuga da ne mogu da je pustim dok spavam ili radim nešto "intelektualno". uglavnom je pustim pre nego što izađem iz kuće. dunja me je naterala da razmislim da nisam i ja nekome onaj užasni komšija na kojeg kuka pola zgrade. ako skontam ko živi ispod mene, pitaću ga za mašinu :D ja imam ključ od ormarića sa strujomerima, i mislim da ga ima svako domaćinstvo u zgradi, jer ti glavni osigurači znaju da iskoče kad ti pregori sijalica (osetljiviji su od onih koje imaš na gajbi). kapiram da je dunja ugasila te osigurače komšinici :) pa da... samo što je kod nas taj ormarić otvoren, a niko do sad nije bio ovoliko lud da to koristi na ovaj način... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 preključe sam seo na biciklu i otišao po palačinak, a bolje bi mi bilo da sam ostao kući i jeo šangarepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Несумљиво. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 kupite direkt drajv masinu nubovi izvinjavam se drugu Zoli sto sam ga smorio, jebiga pod pritiskom ogram grozno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 sto ste svi nesto u pejinom fazonu, koji vam je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 500g lazanja i 2 knedle sa shljivama patim jako atm Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ja sam jea suva lebac sad idem da spavam, dosta skyrima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ja sam jeo viršle :) Kupio kanticu senfa u nabavci pre neki dan i onda je to ta kombinacija :) I babine neke pogače malene, ne mogu da napišem pogačice jer ćete pomisliti na ove iz pekare a to nije to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Desi Laki mladozenjo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Evo me, sve ću da vas pozovem na svoju svadbu za 250 ljudi u nekom mestu kao što je na primer Comunale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Mora da bude RuR sto :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Biće specijalan sto za RUR disk džokeje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Prehladio sam se do jaja :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts