Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

E de ste drugari... Evo i ja da se javim posle jedno 5 godina mada redovno pratim rur... Poz iz Dubaia , suncano je, toplo je i stjuardese su do jaja! Lesko je gej! Aj poz

jel jos neko poznat otišao sa tobom i guletom? boli vas uvo bre :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Bio sam na stend ap festivalu u domu omladine, prvi je dan pa su nastupali kao profesionalci. Da ne poveruje čovek koja potvrda stereotipa, makedonac i slovenac su baš masno fejlovali (ako je ono smešno kod njih, onda jebo život) kao i neka naša riba koja em izgleda nije najbolje shvatila formu stend apa, em su joj glavne teme bile udaja i stariji muškarac, jebote koja opterećenost, da li te žene razmišljaju o bilo čemu drugom kad prevale 25-6 godina. Naši i hrvat su sabili, naročito Neša Bridžis, koji car.

Sutra su valjda isto ovi afirmisani, a u nedelju amateri.

Bio sam na stend ap festivalu u domu omladine, prvi je dan pa su nastupali kao profesionalci. Da ne poveruje čovek koja potvrda stereotipa, makedonac i slovenac su baš masno fejlovali (ako je ono smešno kod njih, onda jebo život) kao i neka naša riba koja em izgleda nije najbolje shvatila formu stend apa, em su joj glavne teme bile udaja i stariji muškarac, jebote koja opterećenost, da li te žene razmišljaju o bilo čemu drugom kad prevale 25-6 godina. Naši i hrvat su sabili, naročito Neša Bridžis, koji car.

Sutra su valjda isto ovi afirmisani, a u nedelju amateri.

ahaha imam sliku u glavi vudua kako sam sedi za okruglim stočićem, na njemu pivo i mala sveća, i onako mrko gleda izvođače i viče ehhhmmmm

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Koliko dobro veče/jutro, sad sam došo kući. Prosto sam zaboravio koliko je najbolje kad se dodje kući u ovo vreme.Prvo pes sa ortacima, pa stoni fudbal sa izvesnom, pa onda bleja do ujutru sa istom... srećan, srećan, srećan je Savke. Laku noć rure :*

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Čak smo se i poljubili na blic!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Pa i meni je icon_smile_blush.gif

Odo da spavam, prljav mi je mozak.

@dodge hahaha, oces mix? :D Jel ladis jaja tamo? Spremas mozda za neki novi sampionat u basketu? :D

ma jesi lud ja zaboravio mis da koristim... Ma ovde je do jaja zeza se i zaradjuje se u isto vreme ... E bio sam ove godine na jednoj tekmi Evropskog u odbojci posto sam imao

operativni let do Beca.... Trenutno u Dubaiu 35 stepeni a ja moram da ucim.... Lep dan vam zelim

Управо сам, у пошти у Рузвелтовој, видео најодвратнију шалтерску службеницу икада. Дебела задригла жгадија, са неким ожиљцима по рукама, масна коса везана у реп, са крупном перути. Сачувај Боже. Туга је што има двадесет и нешто година.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...