_Gotti_ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 otisao juce na svadbu sad me dovezli kuci ....sjajno prosto carobno 1 don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 betlovi su bili smeh , pogotovo mirotvorci na kraju sto nece da se prozivaju jer su ortaci kao ejbem ih usta.Kruks i timbe sabili pesmu i naravno dj raid koji je pokidao zivot sa matricama.Vece su ulepsali magarci sto su se pobili (valjda se tuko onaj hawk retard sto je ispao prvi sa nekim nebitnim likom ,suze su mi isle) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 a koje je pobedio i dali ima negde klipova? al' si ga srocio tebra pobedio coa, bio je vs arafata u finalu... sto kaze cela, betlovi su bili zaista smeh, tacnije jedva da ih je bilo....jedini 'betler' je bio onaj veb koji je izvizdan, a cini mi se da je on jedini skapirao koncepciju (na stranu njegov fristajl)...takodje mi se cini da mnogi nisu ni slusali sta ovi govore zapravo i odbacivali su neke na keca, koji su bili mnogo bolji od nekih koji su dobili aplauze a ocajni su bili "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 jebo te, vi ste stvarno išli tamo da čujete mc battle. ja kad sam video reklamu ispred doma pre par nedelja prva pomisao mi je bila "ololo idem da se smejem retardima" i nisam otišao na kraju Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 ja sam ocekivao sranje, cak su bili mozda i bolji nego sto sam ocekivao, nego sam otisao cisto da vidim na sta ce da lici to. prespavao sam ceo dan jbte Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Totalno sam zanemario drugu polovinu 6. sezone Futurame (ep 14-26), i sad sam stavio tih 13 da se skidaju, eto zanimacije za dan-dva :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Trujem se danima sa The Wire, Omar KING! "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Ja uzeo da gledam neke propuštene epizode Family Guy, i dalje ima tu dobrih fazona, iako su setinzi epizoda pomalo blesavi tj naivni. Mada, nije da serija oduvek nije bila takva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 jebo te, vi ste stvarno išli tamo da čujete mc battle. ja kad sam video reklamu ispred doma pre par nedelja prva pomisao mi je bila "ololo idem da se smejem retardima" i nisam otišao na kraju pa nije bas tako strasna situacija, nisu lose fristajlovali ali problem je sto nisu ispostovali bas koncept betla kao sto rekoh... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Koje hardkor srbovanje jebote, i to na sajtu fakulteta http://www.pravnifis.com/rs/o-fakultetu/english.html У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 chillah There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Jutro, krece prvi dan skolice. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Mrtvi ponedeljak :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 krecem na plivanje opet od danas, radujem se. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Лецтурес але алсо такинг плаце ин цитy Бијељина. Унтил ноw, тхе Фацултy оф Лаw оф 12 генератионс оф едуцатед лаw градуатес. haha, bravo savke, valjam se :) Dobro jutro svima! Nešto me boli rame, još me onaj zglob nije prošao što sam kukao Duletu a on rekao da sam baba, i tako ... nisam još ni doručkovao, a baba pravila gibanaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Koje hardkor srbovanje jebote, i to na sajtu fakulteta http://www.pravnifis.com/rs/o-fakultetu/english.html english.html jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 chillah jadna ova matrica ko je sve nije žvakao :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 vodio klinca juce napolje, i na veeelikom sportskom terenu on baza, ja se smaram, a posto sam bio sortski odeven! reko aj da trcim I primim se, trcao, isteazao se skakao, sada imam epik upale. I provalio sam da su adidaske koje sam uzeo vrh za trcanje, od sada svaki dan po mogucnosti sat vremena trcanja! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 dajte onog bluberryman-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 ne lazem majke mi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 krecem na plivanje opet od danas, radujem se. :) gde ides i koliko placas? inace, nesto sam slomljen ustao, imam par obaveza po gradu, nadam se da nije guzva na mostovima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 ne lazem majke mi ma znam ja da ti ne lažeš, ako uspeš da izguraš svaki dan to trčanje, biće super. Nego znaš ono, "jao ide 'ladno vreme", "jao 'de ću sad umoran sam" i tako to :) inace, nesto sam slomljen ustao, imam par obaveza po gradu, nadam se da nije guzva na mostovima! Zaboravio sam da vas redovno izvestim o prilikama na ulicama, ali danas je bio kolaps u svim pravcima iz svih pravaca, nadam se da se do sad rasčistilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Pre 45min je bio haos na Slaviji, sve je stajalo. Obrazovanje od ranog jutra. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 ^eh, dobro došao u Beograd.. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Samo dajem info iz prve ruke, nije kao da sam zaprepashcen situacijom. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts