Debeli Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 dajte još lokacija gay klubova molim vas MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 KC Grad? : ))) KC Grad nije gej klub, trust me Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 inb4, stalno sam izlazio sa raznim ribama u downtown.. :/ deluje mi kao skroz strejt mesto.. :) moram da ti kazem da editujes inb4 pre nego sto vitja vidi @fatboy slim ladno dubioza kolektiv shareovali na zidu klip sa fbs-a koji ortak snimao,kakva reklama za rur,ja u samo rejv majici! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Dole kod corba kafea je jedno vreme bio gej klub u onom prostoru sto je nekada davno bio klub kuca. Pored corba kafea je sa desne strane, a preko puta kc grada i onog novog sranja pored. Ima kao neki zupcanik oko ulaza i ide se tunelom kad se udje unutra pa onda stepenicama gore. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Drugari, dajte neki sajt za skidanje strane muzike, house neki i taj fazon... Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 KC Grad nije gej klub, trust me Знам да није, само то је једино место поред Чорбе које знам, има још једно низ улицу али ту сам увек чуо хардкор трокадеро народњаке, па чисто сумњам да је то : ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 samo ukucaj david guetta u google, ima tu negde ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Drugari, dajte neki sajt za skidanje strane muzike, house neki i taj fazon... ne znam sta si ti mislio, ali mi ovde ne propagiramo pirateriju... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Mi ćutimo i upražnjavamo je heheeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Dole kod corba kafea je jedno vreme bio gej klub u onom prostoru sto je nekada davno bio klub kuca. Pored corba kafea je sa desne strane, a preko puta kc grada i onog novog sranja pored. Ima kao neki zupcanik oko ulaza i ide se tunelom kad se udje unutra pa onda stepenicama gore. jebote koliko sam gotivio kucu,bio sam bash maleni dechak i siljio sam pishu na bozu podunavca:> @zeks najlakse ti je ako vec imas nazive pesama da zabodes na mp3zippy.com i skenjas link,ako ne,prati vudumenov i miksin blog,oni koliko sam skontao sve prate fresh... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Drugari, dajte neki sajt za skidanje strane muzike, house neki i taj fazon... www.electrostation.net - То држе РУР-овци, Микса и ја. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rJ2zPTNCql8 Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 hvala grujo i vudumene, nadjoh ono sto mi treba :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Dole kod corba kafea je jedno vreme bio gej klub u onom prostoru sto je nekada davno bio klub kuca. Pored corba kafea je sa desne strane, a preko puta kc grada i onog novog sranja pored. Ima kao neki zupcanik oko ulaza i ide se tunelom kad se udje unutra pa onda stepenicama gore. mislim da se to mesto sad zove "tribal". http://www.youtube.com/watch?v=rJ2zPTNCql8[/media Edited September 27, 2011 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 nekome ispred ulaza crkla sirena na kolima ili sta vec, evo 15 min vec trubi bez prestanka, jebo mater, popizdeh, a sutra imam ispit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 некоме су кола код мене ноћима завијала. ЦЕЛУ НОЋ! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Taj ima dobar akumulator! Bio sam do grada, u Guliju je izgleda bio neki političar, prekasno sam video crne džipove sa rotacijom i baje u civilu okolo, tako da kad sam uleteo u onu ulicu što seče Skadarliju na motoru sa kacigom, kapiram da su bili spremni da me upucaju :) Ali sam onda kao "fiju fiju fiju" se lepo parkirao i skinuo kacigu itd i sve je prošlo kako valja, uz kapiram pet provera tablice i tako to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Taj ima dobar akumulator! Bio sam do grada, u Guliju je izgleda bio neki političar, prekasno sam video crne džipove sa rotacijom i baje u civilu okolo, tako da kad sam uleteo u onu ulicu što seče Skadarliju na motoru sa kacigom, kapiram da su bili spremni da me upucaju :) Ali sam onda kao "fiju fiju fiju" se lepo parkirao i skinuo kacigu itd i sve je prošlo kako valja, uz kapiram pet provera tablice i tako to :) и ладно те нису провалили... ХАХАХАХАХАХА КОЈИ РЕТАРДИ ПАНДУРСКИ!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Laku noc braco! o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 najneproduktivniji dan ikad..... znaci ful bleja, pun sam energije jer nista nisam radio.. i sad ne mogu da spavam ! fakju gris Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 danas bio u Royal Ontario muzeju, a posle zabo u djakuzi uz pivce i tompus. Prvi put sam probao to sranje, tako da mi je naravno bilo muka. :D Inace, moj teca ovde ima bend, pise pesme, svira i peva, a evo jedne pesmice koja se meni svidja, pa se mozda dopadne jos nekom. Na foru starijeg roka, ekv ili tako nesto. Eto, malo ga promovisem. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Poslati svim kontakt!ma HITNO! OPASNOST! Upozorenja putem nacionalne policije Zbog vašeg računara posaljite ovo obaviestenje svojim prijateljima, porodici, kontaktima! U narednim danima, budite oprezni: ne otvarajte bilo koju poruku s arhiv raspored pod nazivom " Windows Live Update", bez obzira ko vam šalje. To je virus koji sagori celi hard disk. Ovaj virus će doći od poznate osobe koju imate u svojoj mailing listi. To je razlog zašto biste trebali poslati ovu poruku svim svojim kontaktima. Ako dobijete poruku pod nazivom " Windows Live Update", čak i ako je poslao prijatelj, ne otvarajte To je najgori virus najavio je CNN. Klasificiran od strane Microsofta kao najrazorniji virus koji je postojao do sada. Ovaj virus je otkriven juče poslepodne od strane McAfee. I ne postoji mogućnost popravke za ovu vrstu virusa. Uništava Zero Sektor hard diska. Ne zaboravite: ako prosledite dobijenu informaciju, koristice svima nama. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 и ладно те нису провалили... ХАХАХАХАХАХА КОЈИ РЕТАРДИ ПАНДУРСКИ!!! Valjda sam nešto naučio oko kamuflaže za ovih 13-14 godina! Baš bih igr'o Diablo 3 betu, ali nisam još skin'o klijent jer toliko nemam vremena da se tome pozabavim. Možda da probam za vikend, plus mislim da imam nešto sutra popodne ali sam zaboravio šta :) Moram da zovem i zakažem i servis za auto, kad ću to da stignem da uradim blage veze nemam, ali mogao bih ono početkom oktobra, kao taman pred zimu. Sto posto će opet da mi kažu da mora da se menja polen filter, "jer smo u takvom okruženju". Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Stigao mi Hjundai njuzleter na mejl, a ne sećam se da sam se igre prijavio Ova vest za virus deluje ko da ju je Tomica smišljao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts