rejvenn Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 da li je neko skoro kupovao neku radnu/kanc stolicu/fotelju? dao bih do 10k, najbitnje mi je da je izdrzljiva i kolko tolko udobna ako neko ima preporuku neku, ne bih bas da kupim prvo na šta naletim Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ima neki topic na tu temu pa baci pogled malo "okolo" ali ono što je poenta jeste da 10k nije baš neki budžet i da nećeš kupiti bog zna kakav kvalitet za te pare. Idi u Eurosalon i vidi šta se uklapa u budžet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Ja sam jurio po tim nekim prodavnicama i nishta za manje od 15k nisam nashao. Na kraju sam kupio neku lol u Metrou na akciji za 5k, koliko god da potraje bolja je od obichne drvene... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 jebote, stolica 15k? zar nije to malo previse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Pa nema, sve ispod 10k se realno počnu raspadati nakon nekog vremena, što materijal što "mehanika". Ne znam u čemu je štos, ali eto, tako je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ja sam dobio prosle godine vrlo kul stolicu iz Kike koja se uklapa u taj budzet, jedini je bedak sto oni s vremena na vreme naprave neku akciju pa sam je posle 6 meseci vidjao i za duplo manje para pa sam se smorio... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 srpska radnja koja ne duplira cenu pred sniženje od 50%? nemoguće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 http://www.astrans.net/kancelarijske-stolice-namestaj-i-oprema?page=shop.browse&category_id=17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 srpska radnja koja ne duplira cenu pred sniženje od 50%? nemoguće! Ne ovde je drugi problem, njima je stalno duplirana cena :) Poenta je da kad su je stvarno snizili 50% je to bila ekstra kupovina, ja se samo jedem što sam je platio duplo više... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Pa nema, sve ispod 10k se realno počnu raspadati nakon nekog vremena, što materijal što "mehanika". Ne znam u čemu je štos, ali eto, tako je :) upravo, na radnoj stolici ne treba štedeti. Ja sam se za moju u Eurosalonu 2004-e ispružio 250e (koža, metalna zvezda dole, nosivost do ne znam ni ja koliko) i dan danas funkcioniše samo tako, na 2-3 mesta sam ja ogulio kožu (zavaljivanje do zida i sl), ali vredi svaki dinar. A te varijante do 10k će da potraju 2-3 godine, pa ćeš opet da kupuješ i tako u krug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 http://www.astrans.net/kancelarijske-stolice-namestaj-i-oprema?page=shop.browse&category_id=17 u jbte koje cene. Pa ti si hajli kupio prema ovom neku bedu... lol, par stotina evra stolice i to bez pdv-a... Pa koliko je onda ona za stomatologe? 1.5 bubreg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 ta je oko 20k evra, ako se ne varam :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 da li je neko skoro kupovao neku radnu/kanc stolicu/fotelju? dao bih do 10k, najbitnje mi je da je izdrzljiva i kolko tolko udobna ako neko ima preporuku neku, ne bih bas da kupim prvo na šta naletim ako ti je izdrljivost ispred udobnosti ovo je prava stvar za tebe ! sto godina moze da traje Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Za ove pare, garantujem da može da se nađe ručno rađenja stolica, od drveta, teška ko tuč, podešena prema dupetu i kičmi kupca... i tapacirana prema tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 uzeo sam ovu ove krukove nije bilo ova je ok i udobna, nije plastika, e sad verovatno cu morati da budem nežan i pažljiv da bi mi što duže trajala :) Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 aluminijum? 9.990 RSD, al si ga tempirao :) trebao si ovu, pimp-like :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 mislim da je to ta sto je kruko uzeo :))) Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 ahahahahah Samo jos neki crnja u krznenom kaputu da sedi u njoj i to je to! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Ne verujem da ima bilo sta dobro za 10 hiljada, ja sam uzeo ovo: Kosta oko 500 evra ali vredi sve pare :) Koga zanima http://www.anaks-namestaj.com/ergonomske-stolice.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 i tako je dei ubio topik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Boli tebe paja kada imash 500 evra za stolicu. Jel si se beshe oblacio kao panker/metalac nekada? Bolje da si kupio za 100 a 400 poslao deci u Africi. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Za moje ljude samo najbolje. Bolje da si kupio za 100 a 400 poslao deci u Africi. Quote I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Ima se, može se, ribice lože se... Ali realno - šugavo izgleda stolica jbte. Na šta dade pare. Pimp chair ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) Stolica je vrhunska, vredi sve pare iz prostog razloga sto kad kupite stolicu od 500-1000 evra ta stolica ce da vam traje skoro ceo zivot, tako da je vrlo isplativo. A ja nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari koje ce da riknu posle par godina. Ovakve stolice kupuju ljudi koji 90% vremena moraju da sede u istoj zbog posla. Realno da sam imao gde da kupim uzeo bih ovo za 800 evra. BTW sad je imate i kod nas: http://www.nitea.rs/showroom/stolice_herman-miller_aeron Edited August 26, 2011 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 ovakvim stolicama su opremili Microsoft development centar ovde :) vrhunske su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts