killYg0r Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 JOS JOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 Даки јебе на паре. :) Kad se podvuce crta svako jebe na odredjeni kapital :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Prodajem knjigu! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Даки јебе на паре. :) neko ulozio u biceps, neko u glavu, ja u biznis i sad svako jebe na svoj nacin! btw, kad dodje do jebanja, boli me kurac na koji nacin doje do njega, sve dok su muda prazna. kad dodje do zene, imacu tries god i necu jos da razmisljan o tone.dosta typosa, pisen s tela "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 neko ulozio u biceps, neko u glavu, cale u biznis i sad svako jebe na svoj nacin! btw, kad dodje do jebanja, boli me kurac na koji nacin doje do njega, sve dok su muda prazna. kad dodje do zene, imacu tries god i necu jos da razmisljan o tone. dosta typosa, pisen s tela pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 stvarno splitujte Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Daki je realno car sto se tice ovoga. Svako radi ono sto mu se radi i sve dok direktno ne ugrozava nekog gtfo. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) mene ugrozava jer navikava takve ribe na sapmanjac i kavijar, pa im onda ja ne mogu nista. dobro, nije direktno. ali ugrozen sam. Edited January 8, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 takozvano posredno ugrozavanje. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Pa to je nepravda! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 mene ugrozava jer navikava takve ribe na sapmanjac i kavijar, pa im onda ja ne mogu nista. dobro, nije direktno. ali ugrozen sam. A ti kao jebeš takve ribe Sent from my HTC Runnymede using Tapatalk Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 @prostitutke sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 no because no. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 (edited) Daki fura ljubav na zapadnjacki nacin. Dozvolite da objasnim manje iskusnim, mladjim clanovima foruma u vise slika, posto jedna ne kazuje celu pricu. step 1. mladjani daki rokne ex (ili masu alkohola, sta god mu pomuti pamet. step 2. dok mu se mozak polako topi u talasima, sasvim spontano upoznaje damu na ulici step 3. dok je razvaljuje u svom stanu(il autu), evo sta mozak vidi dok ex peakuje step 4. dakicu budi rapavi glas sutradan oko 2pm "di su moji novci?" Edited January 8, 2012 by bionic.man "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 ubiste topik nek jebe ko sta hoce, uvek je tako bilo sta palamudite sada svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 cool story bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) mene ugrozava jer navikava takve ribe na sapmanjac i kavijar, pa im onda ja ne mogu nista. dobro, nije direktno. ali ugrozen sam. Pre 500, 1000, 2000 godina, jel bi se ribe pre prcale sa tipom iz udzerice ili sa vitezom, plemicem,...? To je priroda i nema mnogo proseravanja oko toga. Mozes ili da kukas ili da preduzmes nesto povodom toga. Edited January 9, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Удале би се за племића, а прцале би се са сиромашним коњушарем који прца ко змај и има кару ко коњ! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 ah hildergard! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Pre 500, 1000, 2000 godina, jel bi se ribe pre prcale sa tipom iz udzerice ili sa vitezom, plemicem,...? To je priroda i nema mnogo proseravanja oko toga. Mozes ili da kukas ili da preduzmes nesto povodom toga. Plemic = krimos :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 mene ugrozava jer navikava takve ribe na sapmanjac i kavijar, pa im onda ja ne mogu nista. dobro, nije direktno. ali ugrozen sam. ne bas, jer da nema kavijara i sampanjca i da svi imamo isti materijalni status opet bi se jebale sa mnom jer sam lepsi (aj ovo je diskutabilno) i inteligentniji. tako da proto, na lancu ishrane si ispod, kako god okrenes! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 možda se onda ne bi jebale s tobom jer si čoban :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Удале би се за племића, а прцале би се са сиромашним коњушарем који прца ко змај и има кару ко коњ! Ne bi, plemstvo za plemstvo)) Udala bi se za tog konjusara ali bi je pregazilo pola feudalaca)) http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 ne bas, jer da nema kavijara i sampanjca i da svi imamo isti materijalni status opet bi se jebale sa mnom jer sam lepsi (aj ovo je diskutabilno) i inteligentniji. tako da proto, na lancu ishrane si ispod, kako god okrenes! e jebiga onda. budi drug, pa sledeći put umoči i za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 cija je kita najveca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts