traktori Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Sony Z3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 (edited) Koji od ova 4 pa nexus 4 Edited December 2, 2014 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Onaj od puderaste plastike Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Koji od ova 4 da kupim ženi? Lenovo S850 LG L Bello LG G2 mini LG L90 Ja sam onomad pazario L Fino koji je manja varijanta L Bello i sasvim je ok, to bi bila moja preporuka jer je prosto najnoviji model i najvece su sanse da dobija apdejtove i sl, sve ostalo je vrlo slicno sto se LG modela tice, ovaj Lenovo nisam probao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Da sam na tvom mestu, čekao bih da iskoči neka kul ponuda za N4, Moto G ili Moto G2. Samo da se javim, uzeo sam moto g2, sjajan je telefon :) Jos samo jedno pitanje, ocu da uzmem memorijsku, posto mi 8gb vec tesno, jel bitno koji je brend il da uzmem najjeftiniju? Edited December 4, 2014 by supyoyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) 'ladno good guy neo! ja sam uzeo neku Verbatimovu od 16gb za 1000 kinti u Tehnomaniji, bila na akciji. Edited December 4, 2014 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Samo da se javim, uzeo sam moto g2, sjajan je telefon :) Jos samo jedno pitanje, ocu da uzmem memorijsku, posto mi 8gb vec tesno, jel bitno koji je brend il da uzmem najjeftiniju? Ako nije tajna koliko si ga platio ako si ga kupovao kod nas? Ja nesto slucajno naisao na neke cene pa mi delovalo previse... Sto se kartice tice ako uzimas neku od 16GB ili vise gledaj da bude bar class 10, preko toga neke one "pro" i "ultra" i slicne varijante ti se ne isplate osim bas ako svakog dana prebacujes neku ogromnu kolicinu podataka na fon. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 170e 3 dana star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Da, to vec ima mnogo vise smisla, ja nesto sto sam gledao je bilo fazon 250 pa sam mislio da su poludeli :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 170e 3 dana star Bez garancije ? :/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 sa garancijom ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Kakva garancija, gde i jel ima još? [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 da li je 2 rate po 10 000din ok deal za Note 3 ,star 10 meseci sa dobro udarenim gornjim desnim coskom ? osim toga telefon je full ispravan i vise nego ok ocuvan, dobar drug prodaje, ne koristi futrolu ali sa bilo kojom silikonskom ili kakvom drugom to ostecenje na lajsni u cosku ce se prekriti i bice neprimetno...npr. svoj telefon sam prvi dan stavio u futrolu i iz nje ga izvadio mozda dva puta za godinu dana tako da necu realno cesto gledati u taj oziljak ( mada ono, znacu da je tu :P ) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 kako ti se cini finansijski deo price u odnosu na to da je ugruvan :P ? koristio sam S4 od dana kada se pojavio do momenta dok ga u afektu nisam izlomio, tih dana sam bio u fazonu da ga zamenim uz doplatu za Note3 ali mu nije bilo sudjeno izgleda :) osecao sam da mi se S4 nekako ,,smanjio,, u ruci i da bi bez problema mogao da se brzo naviknem na Note3, tako da mislim da mi to ne bi bio preveliki problem imam sliku ostecenja videcu da je okacim malo kasnije Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Sve zavisi kakvo je ostecenje - ako je neprimetno kad stavis futrolu i ako ti je takav nacin koriscenja ok, a znas da to nije pravilo probleme drugaru onda ne bi trebalo da bude problem. Ako se inace polovan prodaje za 320-350 eur a ti ces da ga dobijes za 165 na dve rate onda tu finansijski nema sta da se raspravlja, to je povoljno. Jedino treba da imas u vidu da ces ga tesko prodati ostecenog, tj dobra je kupovina ako ga kupujes da ga zadrzis koju godinu ili dok ne rikne. Sto se velicine tice to nije nikakav problem, sticajem okolnosti sam u pauzi koriscenja S4 koristio Note 2 jedno 4-5 meseci, lako se covek navikne i tacno je to to, posle kada uzmes telefon od 5" deluje sitan. Plus sto je na Note 2 bila do jaja baterija sto je meni bio najveci plus tog telefona, kapiram da je slicno i sa Note 3. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 slika ovo je ostecenje, momacki ga je ocukao ^^ *ignorisi ovu recku na displeju sto se vidi, toga nema nesto je slika sjebana* izgleda tako da bi bilo koja silikonska futrola to pokrila, mogu telefon da uzmem i na dan dva na probu da se uverim da sve ostale stvari sljakaju ok itd... nisam pametan....trazio sam i cekao neku priliku da uzmem G2/ Nexus5 od nekoga koga poznajem na rate (2-3 ,posto ako se secas kada smo davno diskutovali na tu temu, neprihvatljivo mi je da izrucim 250-300 u komadu za stvar kao sto je telefon) i sve neke stative, ljudi se predomisljaju u zadnji cas, sada mi je iskrslo ovo i zabagovalo me skroz...licno mrzim ostecenja na telefonima, ali mislim da bi to mogao da prevazidjem sada imajuci na umu da bi ga dobio povoljno i na to da sam prethodni telefon demolirao toliko da je morala metlica da radi :) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Kako si opisao ja sam mislio da fali pola telefona. Ovo je po meni nista, pogotovu ako kazes i sam da ne vodis toliko racuna o telefonu, svakako je povoljna kupovina, ako neces ti javi ortaku da ima drugih interesenata pod tim uslovima :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Nikad nisam napisao da ne vodim racuna o telefonima, bas suprotno, napisao sam da mrzim ostecenja. Svaki telefon koji sam koristio je bio ocuvan 10/10 posle ma koliko vremena da je proslo od kad sam ga uzeo, neki samsung posle dve godine intenzivnog koriscenja je bio vizuelno u fabrickom stanju kada sam mu skinuo foliju i futrolu. prevazisao bi mozda to zbog povoljne cene i toga sto sam zeleo Note3 i ranije, videcu da ga uzmem sutra na probu, dacu 300-400 din za neki silikon da vidim kako izgleda to sve, par ritualnih seansi u klonji uz surf i youtube bi trebalo da mi pomogne da prelomim :PPPPP Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Aha, da sad citam ponovo, S4 si u afektu izlomio :) Surf i kucanje su po mom misljenju glavne prednosti tako velikih telefona, tako da ako sednes na klonju s njim si vec pecen Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Uzeću ga ja odmah ako ti nećeš :) Plaćam odjednom! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Treba da uzmem telefon uz onaj ugovor na 24 meseca, a prilicno se lose razumem u iste, pa mi je potrebna pomoc. Napravio sam recimo neki suzeni izbor u odnosu na paket i cenu, pa mi treba vas savet... 1. 1din - https://webshop.telekom.rs/detaljnije.aspx?tel_id=5889 2. 1din - https://webshop.telekom.rs/detaljnije.aspx?tel_id=4298 3. 4500din - https://webshop.telekom.rs/detaljnije.aspx?tel_id=4737 U sustini, nije problem da platim tih 4.5k, ali da znam da kad vec dajem, da cu bar da dobijem na nekom, bar malo, boljem kvalitetu... Takodje, ako imate neku bolju soluciju, slobodno pucajte! :) Hvala veliko unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ako se ne varam 50% od pretplate na taj paket na 2 godine je 24 hiljade što je cenim već više nego što taj G2 mini košta u slobodnoj prodaji. Ako ta promocija kod lelekoma još traje Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Najjeftinije što sam ja našao u ovom momenu na mobilnom svetu je 155e za G2 mini, što mu dođe 45e uštede sa 50% na paket. Po meni dobar dil. Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ja samo da kazem da je taj Galaxy Grand Neo govno zesce, zena dobila kao sluzbeni nedavno, u sustini ono najkrs telefon, samo je veliki sa 5" ekranom ocajne rezolucije. Cak je recimo ekran isti ali je sam uredjaj znatno veci od mog S4 koji je isto 5". 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts