Zwerko Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Nemoj sad da ispadne da kupujes da bi slikala kako koristis pisoar :) Uzmi, prodaj, kupi Nexus 5 i ostane ti 250 evra. Realna pobeda S obzirom da je kukao na kameru na M7 ne verujem da bi mu N5 odgovarao u tom domenu. Doduse i dalje je bolja opcija uzeti M8 nego doplacivati za iPhone. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Ma da li ja kupujem z3. To je za mog muza. Ja bih te pare potrosila na odecu i sushi i imala telefon od dvestotinak evra. e jel tacno da m8 ima predobru bateriju? cula sam da je hvale a i moj sef ima i prica non stop telefonom i nikad ga nisam videla da je punio telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Pa telefon se stavlja uveče na punjač. Kako bi ti mogla da ga vidiš noću? 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Samo sam hteo da ukazem na to da je telefon vodootporan i da snima pod vodom nisu neke bas bitne funkcije. Imam ovakav vid smartfona vec skoro pet godina i nikad nisam imao problema s vodom, a o podvodnom snimanju ne bih trosio reci :) M8 ima solidnu bateriju u rangu vecine poslednjih flagship modela, ali z3 zapravo ima bolju :) mozes ovde da cekiras modele po tom pitanju http://www.phonearena.com/phones/benchmarks Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 zezala sam se za to na konto onoga da se ne lozimo svi na neksuse, vec na razlicite telefone, dizajn, karakteristike... imamo razlicite ciljeve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Uzmi, prodaj, kupi Nexus 4 i ostane ti 400 evra. Realna pobeda fxd 1 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 hvala na savetima, narucio sam m8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Pa telefon se stavlja uveče na punjač. Kako bi ti mogla da ga vidiš noću? Па шта мислиш како би могла 2 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Ohhhhhh.. i c. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Сад је јасно зашто Мариница остаје до касно на послу !!!!!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 (edited) Samo da se javnem da sam na kraju detetu iz price uzeo LG L Fino i mogu reci da je pristojan izbor u tom nekom cenovnom rangu. Mislim da bi ipak Moto G legao bolje, ali jbg kad ga nema vise da se kupi osim po oglasima, ali je ovaj dosta ok. Od losih strana bih naveo relativno malu rezoluciju ekrana i malo plastican osecaj samog uredjaja sa zadnje strane, kao i LG dugmice za paljenje i volume ispod kamere na koje se treba naveci. Pozitivne strane su sto nema kasnjenja u normalnom radu, ok kamera i to sto ima 4.4 Android a pretpostavljam da ce dobiti i 5.0. Edited November 8, 2014 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Naopako bi to detinjstvo bilo ako ne dobije lolipop 2 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 8, 2014 Report Share Posted November 8, 2014 Сад је јасно зашто Мариница остаје до касно на послу !!!!!:) pa ne, ali ostajem nekad i 12, 13 sati i nikada nisam videla da puni tel za to vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Prestigio Grace: http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPhones/MultiPhone_7557#/product-overview?article=PSP7557BLACK Samo da ne bude kao 5044 duo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 dace bog! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 joj jedva cekam 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) Uff... ja sam poptuno ovl... nsfw Edited November 9, 2014 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Треба ми препорука за једну особу, постоји ли тачскрин тел у ценовном рангу 50-70? Телефон је за неког клинца који би да се качи на кућни wi-fi и кликће. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) eventualno lumia 520 ili 530 ali i one prelaze tu cenu. nemoj juriti android u tom cenovnom rangu, molim te. edit: ili ako će se koristiti samo za wifi onda možda neki polovni ipod touch? Edited November 9, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Pa ima polovna Nokia 520 da se nadje za 70 evra ako to nije problem? Android u tom rangu eventualno polovan Galaxy S/S plus, ima za te pare da se iskopa. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Треба ми препорука за једну особу, постоји ли тачскрин тел у ценовном рангу 50-70? Телефон је за неког клинца који би да се качи на кућни wi-fi и кликће. nokia 520 stara "1 dan" ima redovno na mobilnomsvetu za 70. nemas zaista izbor bolji. androidi, uzeo kevi htc desire s, caletu desire hd, dobri su, bili su po 50, ali nokija je brza i "responzivnija". moze i nexus s nekad da se iskopa za 70 i to je isto ok. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Evo ja prodajem Nokiu 520, javi mi se ako si zainteresovan. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Kolko para? 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 kupovati od scamera nije mudro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts