Dick Warlock Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago 5 minutes ago, reki said: my bet je u ovlascenom servisu : D Thank you, Captain Obvious, you're my heroine ❤️ 18 minutes ago, reki said: my bet je u ovlascenom servisu : D a to je po samsung sajtu neki od ova tri Potencijalno 8000 za zamenu sa original zamzum baterijom, zijuuuu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago (edited) 22 minutes ago, Dick Warlock said: Thank you, Captain Obvious, you're my heroine ❤️ Potencijalno 8000 za zamenu sa original zamzum baterijom, zijuuuu Ne, uopšte nisu kao APPLE postali, kakvi :( Ako rešiš da malo rizikuješ sa polovnim originalnim sa KP i ako ovi što to valjaju ne vrše zamenu, cimaj, jbg. Za toliko se mogu reaktivirati :D Edited 7 hours ago by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, millanče said: To, reki, milsim da ProMobi bije dobar glas, ja nemam pojma, sve sam uvek sam menjao, i sarađivao sa jednim servisom u ŠA po potrebi 😄 Ja mogu da preporučim ProMobi da su bili jako korektni, doduše samo na osnovu jednog iskustva. Naime u pitanju je bio neki S20 FE od bratanice, kupljen u A1, u nekom momentu je samo zabo i crkao. I sad njoj je telefon u nekom momentu ranije ispao i pukao je neki deo stakla oko kamere (ne celo staklo nego baš taj neki deo oko kamere), ali ga je ona uredno koristila tako fazon godinu dana. I kao odnese u A1, posle nedelju dana "a fizičko oštećenje, odjebite". I neko mi pomene taj ProMobi, ja odnesem, ne očekivajući previše, ali aj kao da probam. Zove posle nekoliko dana lik, kaže "testirao sam telefon, crkla je ploča, ja po serijskom broju imam da je on još u garanciji. Međutim Samsung ne priznaje garanciju ako postoje fizička oštećenja, aj da ja vama naplatim promenu tog stakla i onda posle ploču podvedemo pod garanciju". I na kraju tako završe ljudi sve lepo, trošak popravke je bio nešto reda veličine 4-5 hiljada dinara, umesto 200+ evra za ploču. Vrlo korektno sa njihove strane, a tipa došao sam sa ulice, ne poznajem nikoga tamo niti bilo šta. 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts