reki Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 On 10/27/2023 at 2:04 PM, voodoo_ said: Ja sam prešao sa Redmi 5 na Redmi 12 i zadovoljan sam. soon? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2023 Report Share Posted October 30, 2023 3 hours ago, G!!! said: sad citam da ce izgleda za s24u da izbacuju 10x opticki zum - koji je zaista vrhunska stvar u realnosti haha, kao sad ima 10x a sledeći fon neće da ima? kakvi carevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 Less iz more - Scumsung! :( Ja ne mogu da vam opišem koja mi je depra što je Samsung uređaj jedini koji bi mi mogao sada odgovarati. Još kad bih imao strpljenja da sačekam da izađe S24 u februaru, da mi s23 ili s23+ bude jeftiniji :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 pa to i jeste realna opcija, pocetkom sledece godine mi istice ugovor, opusteno sam kapirao da bih pre uzeo 23u na ugovor, procitah pride da obican s24 nece imati ni opciju punjenja od 45w ! (nije da je to neka brzina generalno) jebg p20pro i p30pro su bile takve legende svog vremena 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 Na kraju uzeo s23+ 512 GB. 100x zoom je na ultri verovatno super, al mi realno ne treba. Olovčica još manje. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 On 10/30/2023 at 3:21 PM, reki said: soon? Svaki Fiat-er sanja 500X! 15 minutes ago, Santa said: Na kraju uzeo s23+ 512 GB. 100x zoom je na ultri verovatno super, al mi realno ne treba. Olovčica još manje. Kako mislis nije bitan zoom Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 5, 2023 Author Report Share Posted November 5, 2023 Priznaj lepo sta si jos zumirao! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 13 minutes ago, killYg0r said: Svaki Fiat-er sanja 500X! Kako mislis nije bitan zoom Hide contents A jbg, nemam tih sklonosti da gledam šta komšije rade. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 kili next level stream sniper! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted November 5, 2023 Author Popular Post Report Share Posted November 5, 2023 Slobodno reci, Kili bolesnik, nemoj da se stidis :DDD 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 Dule WFH dijagnozer remoter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted November 13, 2023 Popular Post Report Share Posted November 13, 2023 (edited) @Santa Uzeh i ja S23+, 256Gb, kremasti, Mobile factory beograd, najjeftinije na KP, 775 jura :( valdja se nisam zajebao, kažu da daju garanciju 2 godine, jebem ih... Na telefonu piše made in India, i ima 2 prava slota za SIM, što mi je super, jer koliko vidim za nas regularna verzija bi trebalo da je eSIM+1nanoSIM. Da li će mi se ubuduće čime osrati u život što je Indijac, ostaje da se vidi :D Da otvorim sa kuknjavom, prvo, uslovno rečeno neki ne-problemi: 1. Meni lično je Pixelov softver bolji i pametniji, a Samsungov mi je gadan i dalje, i po mnogo čemu i dalje nelogičan kao i pre :( Nikakav problem ako ste korisnik Samsunga godinama, naravno. 2. Izrada i osećaj u ruci - znate ono kako telefon ILI je lepo zaobljen da fino leži u ruci, ali hoće da isklizne lako (iPhone 6-8,...10? 11?), ILI je grub, oštar, neprijatan u ruci, ali zato nema kud iz iste (iphone 12 pa nadalje)?. Da ga jebem kako, ali ovde su sastavili najgore od oba sveta, znači slično je oštar i neprijatan u rukama poput iPhone 12, a može da pobegne iz ruke lako i glatko kao, recimo, iphone 8. Opet, nebitan problem ako korstite bilo kakvu vrstu maske/futrole, čega god. Ozbiljniji problemi: 1. Zadnja kamera je dobra, ali nije bolja od Pixela 7. Ima drug 7cu, malo smo poredili, ali bukvalno samo koliko da paralelno uslikasmo nekoliko standardnih side-by-side fotki pa posle zumiramo snimljenu fotku i poredimo detalje, i definitivno su konzistentno bolji na Pixelu. Na to ima i ono standardno Sasmungovo da pogledaš fotku i misliš kako su boje fenomenalne, ali onda pogledaš očima ono što si stvarno slikao i svoju fotku fotku i shvatiš da su boje prenaglašene u odnosu na realnost, jebiga. 2. Overall, za mene ovo ne da ne vredi ni ovih "indijskih" 755 eura, a kamoli standardnih 1100+ koliko ide u našim radnjama, nego je sramota u odnosu na to šta smo pre nekoliko godina dobijali od novog midrange/flagship telefona cene 300-500 eura. Dobre stvari 1. U poređenju sa Pixelom 7, na zadnjoj kameri i (uslovno) softveru se završavaju sve blage prednosti Pixela, dok S23 i s23 plus bukvalno oduvavaju pixel 7 u svakom mogućem drugom pogledu. 2. Ekran je ravan, nema zaobljenih sranja, ravan normalan ekran sa tankim jednakim ivicama. Fenomenalan je, naravno, tipično za Samsung uređaj. 3. Stereo zvuk, gornja slušalica "glumi" drugi zvučnik, glasan i "pun" zvuk, meni nešto novo i osvežavajuće superiorno u odnosu na do sada korišćene telefone. 4. Čipset i ekran kombo - "brz i pametan" Snapdragon 8.2 u kombinaciji sa "brzim i pametnim" LTPO ekranom - šta reći, da li su performanse bolje ili trajanje baterije, teško je reći, ali od ovoga bolje i ne može i ne treba. 5. Znači fon je nenormalno brz, hladan kao zmija, i baterija je ludilo, tu se "zajebah" jer sam uzeo PLUS samo iz straha da će 3900 mAh i Samsung biti loša kombinacija zbog loših starih iskustava i horor priča kod nekih Exynos verzija. Nope, ovo je 40% više od maksimuma koji bi mi trebao, mogao sam komotno uzeti obični S23. 6. Prijem, signal, razgovori vrhunski, MTS i Yettel kartice, nikakvih primedbi, štaviše bolje od prethodnih telefona. Zaključak: Vrhunski fon, koji definitivno ne vredi tih para, ali nije da se i može drugačije. Ako je istina što neko reče da će od S24 Samsung opet početi da jede govna i gura Exynos svima sem USA, i redukuje još koješta, neće biti nikakavo čudo da S23 i plus budu bolji, a jefitniji telefoni od S24 i plusa. Preporučujem čekanje S24 i pad cene S23 pa kupovinu, ili uštedu kroz ovu akciju sa S21FE gratis ili neku crni petak akciju/bundle sat-tablet ako naleti, a treba vam fon odma sada odma, i ne možete da čekate februar-mart. Alternativno, iscimati nekog koga imate u USA da vam donese S23FE (ili povoljini S23/S23+ naravno), jer će FE za Evropu biti sa Exynosom. Edited November 13, 2023 by millanče 2 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2023 Report Share Posted November 13, 2023 2 hours ago, millanče said: 3. Stereo zvuk, gornja slušalica "glumi" drugi zvučnik, glasan i "pun" zvuk, meni nešto novo i osvežavajuće superiorno u odnosu na do sada korišćene telefone. I meni je isto zvuk jedan od najvecih iznenadjenja koliko je dobar. Brzinu i performanse sam ocekivao da budu na max nivou. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 13, 2023 Report Share Posted November 13, 2023 (edited) 30 minutes ago, killYg0r said: I meni je isto zvuk jedan od najvecih iznenadjenja koliko je dobar. Brzinu i performanse sam ocekivao da budu na max nivou. To, viđao sam taj setup i pre, otvarao neke Xperia starije modele sa ogromnim gornjim zvučnikom, ali nikad to nije ovako dobro zvučalo. Još jedan bonus za S23 seriju - pre je nakon nekoliko meseci uvek bio pun krasni razbijenih Samsunga S serije na oglasima, sad ih nema ni od korova :D Da li to victus staklo stvarno toliko dobro radi posao, ili svi uzimaju ta osiguranja pa rešavaju "ovlašćeno", tek razbijenih nema, a i novi originalni ekrani su u nabavci, pa hajde da kažemo kudikamo RAZUMN(IJ)E cene u odnosu na trenutnu vrednost telefona. Edited November 13, 2023 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2023 Report Share Posted November 13, 2023 5 hours ago, millanče said: Još jedan bonus za S23 seriju - pre je nakon nekoliko meseci uvek bio pun krasni razbijenih Samsunga S serije na oglasima, sad ih nema ni od korova 😄 Da li to victus staklo stvarno toliko dobro radi posao, ili svi uzimaju ta osiguranja pa rešavaju "ovlašćeno", tek razbijenih nema, a i novi originalni ekrani su u nabavci, pa hajde da kažemo kudikamo RAZUMN(IJ)E cene u odnosu na trenutnu vrednost telefona. mislim da su imali neku foru besplatna sigurnost uz to kad kupiš telefon, čak i samsung sam po sebi, a kasnije su naravno "poklanjali" i operateri. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Enivej, ovde smo pre nekoliko strana bistrili na temu kako sad yt na fonu bez reklama i sa ugašenim ekranom furati, ubili su i vanced da svaki klip zamrzne nakon 70 sekundi... Brave browser blokira reklame šampionski, i imate u opcijama Background Play da uključite, onda moze da svira sa ugašenim ekranom i da multitaskuje sa yt u pozadini. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Vreme je da postanemo svi ljudi i platimo usluguju koju koristimo svakodnevno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 9 hours ago, killYg0r said: Vreme je da postanemo svi ljudi i platimo usluguju koju koristimo svakodnevno! To kad iza te usluge budu pravi ljudi, ovim bond zlikovcima koji vode YT ne dam ni dinara :D Dogodine bi mi primanja konačno trebalo da pređu neku granicu koju sam sebi zacrtao da preko nje mogu da priuštim neke takve stvari, i jedna od prvih će mi biti donacija za Thunderbird, a za dalje ćemo videti. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Proveri svakako da li si dobio uz S23 besplatan YT premium. Ja sam tako poceo svoje drogiranje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 (edited) kompaniji koja je na osnovu mojih pretraga, slika, mejlova, itd, namlatila ko zna koliku kintu od reklama i prodavanja podataka ispod tezge (a ne, oni to ne rade) treba jos mesecno da placam pretplatu da bih im poslovni model izvukao iz septicke jame.... neka hvala. jedina pretplata koju imam je za Tidal jer se bez muzike ne moz' ziveti, svi ostali mogu da ga dudlaju! inace sto se raklama tice (za desktop doduse) - Firefox i uBlock Origin - nikada mi nikakav popup nije izasao kad su krenuli ovo agresivnije da blokiraju klipove, plus videh da su se autori uBlocka dodatno naostrili da ih karaju. njih bih podrzao npr, ali ne primaju donacije jer onda YT ekipa moze da ih tuzi i trazi da ugase projekat jer zaradjuju na osnovu toga. Edited November 17, 2023 by evgeniy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Takodje i kod mene Firefox i uBlock Origin za sada rade bez problema. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Lepo je to ako ste somine koje imaju desktop i sedite kuci sa njim. Ko koirsti vise laptopova, telefona i televizora jednostavno nije moguce na svim da se blokira sve a bmk da gledam reklame po 2 minuta na svakom klipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Bukvalno sam napisao u prvom postu da je u pitanju Brave za fon, al' ko jos čita sve što piše :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted November 17, 2023 Popular Post Report Share Posted November 17, 2023 (edited) 1 hour ago, killYg0r said: Lepo je to ako ste somine koje imaju desktop i sedite kuci sa njim. najcudniji frust koji sam video da izbija iz osobe u skorije vreme, wtf 😄 na stranu sto se nismo vredjali, ali necemo da uzvracamo jer vidimo da si u problemu! Edited November 17, 2023 by evgeniy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted November 17, 2023 Author Popular Post Report Share Posted November 17, 2023 Ne zamerite Kiliju, sad je uleteo u kes pa se trudi da sprca sve pare na gluposti da bi posle opet kukao kako je sirotilja kad propadne IT :DDD 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts