nikita_ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 evo za sve da se razbude umreh gladan sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 drugari, pomozite. Sta uzeti drugarici koja je diplomirala? Veceras zurku pravi, pa mi nista ne pada na pamet. Da l' neka knjiga... sta znam... Uzi flašu nekog kulturnog alkohola i neko šaljivo novelti sranje iz sex shopa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 vudu pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Napokon subota ! Vracam polako kondiciju, redovan fudbal, pa skoro mesec dana. Sad kad sam poceo opet da igram uhvatila me nostalgija neka za treniranjem i utakmicama :'((( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 kod mene tresu tepihe ceo dan, al svejedno sam spavao kao svinja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 mene je probudila majka, tako sto je nasla da usisava u 11 ujutru kako je bre nije sramota! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Mene uhvatila neka paranoja u 4 ujutru kad sam se probudio i otisao da proverim dal su zakljucana vrata. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 sta sta :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 drugari, pomozite. Sta uzeti drugarici koja je diplomirala? Veceras zurku pravi, pa mi nista ne pada na pamet. Da l' neka knjiga... sta znam... Ove i slicne situacije se resavaju kovertom i kolicinom novca koja odgovara situaciji. Ja bih stavio 50 e pa nek kupi devojka sebi sta hoce, a ne da joj kupis nesko sranje koje joj ne treba. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 naravno, ako ti je to neka dobra drugarica, tada, nasuprot dakijevom 50cent savetu, zapravo nije ideja u tome šta joj "treba", već poklon treba da odražava vaše prijateljstvo i interne fore, te najbolji poklon može da košta i 15 dinara, ili da bude i home-made. ali kapiram da to nije slučaj, čim moraš da pitaš. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Za 50 e moze kupiti sebi 333 poklona od 15 din. 50 e > "kreacija" od 15 din. Mislim, to se ti tripujes da se ljudi obraduju, jer nece da kazu "ju koje sranje" vec se pretvaraju, realno. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Za 50 e moze kupiti sebi 333 poklona od 15 din. Mašiš poentu. Nemam ja zapravo ništa protiv skupljih poklona, skupe stvari su divne. No tebi očigledno takve prilike predstavljaju samo način da dobiješ nešto što si video u izlogu prodavnice i zadovolje taj najprimitivniji nivo čežnje, kao kod deteta od 10 godina. While there is nothing wrong with that, to u određenoj meri postoji kod svih nas, dobro promišljeni poklon može da izazove mnogo jaču erupciju emocija, i tu neretko ne postoji korelacija vezana za samu cenu poklona. i nema šta da se tripujem, znam i sam kako se osećam kad sam u takvoj situaciji, a hvala bogu pa imam društvo gde ne postoji potreba za takvim akcijama o kojima ti pričaš. tldr - daki male whore :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 ide li ko na foam fest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 a jeste 50e, nasta ti ja licim... poznajem dugo ovu osobu i mislio sam da joj kupim nesta sto ce joj ostati kao uspomena ili neki znak paznje... i mislio sam do 1000-15000 dinara da potrosim na poklon... i na kraju sam uzeo kod sanera parfem... novcano dajem uglavnom u familiji kada idem na neku festu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 parfem (lat. per fumare, zadimiti) neuništiva tečnost koju prodaje šaner u neiscprnim posudama. originalan poklon, nešto što ostaje za uspomenu zauvek. naparfemisati, naparfemisano. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Šaner 5. To je to. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 a jeste 50e, nasta ti ja licim... poznajem dugo ovu osobu i mislio sam da joj kupim nesta sto ce joj ostati kao uspomena ili neki znak paznje... i mislio sam do 1000-15000 dinara da potrosim na poklon... i na kraju sam uzeo kod sanera parfem... novcano dajem uglavnom u familiji kada idem na neku festu.. matori, za 15 soma mozhesh da joj kupish 3 parfema kod shanera ako je pushach kupi joj neki kvalitetniji upaljach (za zippo morash da dodash kintu) ili neki set koji sadrzhi penkalo i hemijsku! na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 nisam spavao nocas, danas isli splavom po dunavu, prvi put se okupao u istom posle 19 godina :o bolje je nego sto sam mislio idem da umrem "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Mene uhvatila neka paranoja u 4 ujutru kad sam se probudio i otisao da proverim dal su zakljucana vrata. лудаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Batice moje, jel ok ponuda od 300 eura za Iphone 4 32GB, nov, skinut sa T-mobile u nemackoj, jailbraikovan i patchovan da rade sve aplikacije? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 djabe !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Thx, onda cu uzeti. Ja inace telefone ne volim posebno, koristim za poruke i pozive i ova nokija mi radi vec dosta dugo i dosta dobro, ali reko, kad je vec ponuda dobra sto da ne. A i volim moderne stvari he he "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Ufffffffffffffff... Pozdrav za oceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts