SavKe Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Vece zablude : -matorci ne vole da se provode -matorci ne vole da se glupiraju kad cirnu -matorci vole da jebu zrele i ozbiljne zene bez obzira na celulit, mlohave nadlaktice, paperjaste dlake po licu, mlohave sise i nadute nog -matorci ne vole da jebu klinke Ma znam, al nekako nije na mestu, tragikomično je. Treba imati malo dostojanstva kad se zadje u neke godine. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Ummm, dostojanstvo uvek treba imati? Ne budi demon "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Treba imati dostojanstva. (<-tacka) We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) Znam, ali različite godine donose i različita merila dostojanstva, što se i oseti. Niko neće zameriti studentu/tinejdzeru što se usvinjio i prespavao na klupi, ali videti recimo svog profesora od ~50 godina kako se napio i zaspao na klupi već nije ni malo prijatno. Edited August 15, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Кори, Лаки, Ноубади: Зато што има прсонал стаф унутра:) Могу и вама да пошљем, ал баш овако на топик не бих ставио. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 normalno, zato matorani odu u vikendicu/na pecanje/planinarenje na splavarenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 katastrofa, pre par dana sam imao jedan tako realan san sa nekim skroz mogucim desavanjima i kada sam se probudio i shvatio da je sve bio photoshop bio sam smoren sledeca 48h... Upravo. Osecam se kao posran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Znam, ali različite godine donose i različita merila dostojanstva, što se i oseti. Niko neće zameriti studentu/tinejdzeru što se usvinjio i prespavao na klupi, ali videti recimo svog profesora od ~50 godina kako se napio i zaspao na klupi već nije ni malo prijatno. Ne znam, mene su vaspitali tako da mi se to desi sada bio bih otudjen iz kruga porodice! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Bio na bazenu na olimpu ...nije lose nije lose don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Koji pakao danas :( Inache primetio sam danas nekog rurovca (verovatno) u samo rejv majici na autokomandi :v Kasnije je izashao kod crkve na Vozdovcu :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 pridjes i kazes mu. ja sam lol :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 @dule gief, osim ako su neka baš prsonal cimanja, pa ti je cim da deliš još nekome, onda ok :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Spremio sam sebi kuvanu kajganu lol. Pustio sam oko 1l vode u šerpi da provri, u medjuvremenu sam smućkao jaja i samo sam smesu spustio u tako ključalu vodu, malo ostavio zatim skinuo sa ringle isipao vodu u sudoperu i vuola - fina dobra kajagana, samo bez zejtina :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Што си то радио, јбт? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) [nazi]voilà prilikom pravilnog izgovora zvuci vise kao vuala, ne vuola[/nazi] Edited August 15, 2011 by toma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Palo mi je na pamet kad mi se pre neko veče razbilo jedno jaje dok sam ih kuvao, a da nisam primetio, i ispala je neka vrsta kuvanog ''jaja na oko'' od tog jajeta razlivenog u ključaloj vodi. I reko aj da probam tako kajganu da napravim i ispade savršena kajgana (osim ako neko ne voli one baš zapečene, onda jebiga, ne može ovako da se napravi :D ) Izlije se dobro sva voda, ostatak se spusti prvo na ubrus, onda u tanjir, posoli se i ni ne osetiš uopšte razliku. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Umoci posle u ulje, cisto da dobijes jos bolji ukus "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Ta vrsta "kuvanog jaja na oko" se zove poširano jaje. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Sad sam se vratio sa pecanja, ruke su mi unakazene od onih bodljikavih riba (Americkih somica). :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 deste e Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Sad sam se vratio sa pecanja, ruke su mi unakazene od onih bodljikavih riba (Americkih somica). :D klinton:) megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 This post is hidden because you have chosen to ignore posts by previse prethodnih ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Мени никад није било јасно пијење без друштва. Мислим кад бих пио сам да бих забо у неку депресију. to je sve sta je ciji cup of tea.Ja volim gajbi da zabodem sta god osetim tog trenutka da mi se pije,narocito jer imam do jaja kolekciju. To je sve ipak individualna stvar odnosno stvar karaktera i svesti o nekim stvarima. Jedan od mojih najboljih ortaka i doskorašnji cimer je na najboljem putu da ozbiljno postane alkos jer ne bira šta pije da bi se usvinjio, prosto nema samokontrolu niti svet o tome šta radi. Ja i on kada uzmemo da cirkamo, kupimo recimo desetak piva, ja popijem tih 5 i krenem polako svojim putem, a on se drka na mene što ''neću da rokamo' i zove druge ortake da vidi ko je raspoložen za cirku. Ja sa cirkom ne umem da stanem jedino kad me jako ponesu emocije (sreća ili zaljubljenost) ili kada sam već trezan unapred rešio da se userem :) taj fazon,moj najortak isto prvo sto nema trunku svesti i odsustvo realnosti zivota,pa iako mu keva i cale grcaju u kreditima on nema nameru i dalje da radi,a svaki izlazak se zasniva na usvinjenju,a nekad cak zabode bengere sa alkoholom...pre neka 3 meseca bila je neka kao zurka ds u tom klubu gde sam radio,i bilo je sve za dzabe,a mogao sam da upadnem,i on me je toliko smarao da idemo tamo DA BI SE ODRALI,iako ja u zivotu nisam hteo da odem tamo... @alkohol prema ovome sto dule reche,ja ispadoh tezak alkos jebote...volim da cirnem pivo sam,volim da cirnem somersbi sam,volim da probam razlicite zestine,koktele,kurce palce,volim da opustim misice,a nikad nisam bio od onih ljudi koji da bi se proveli moraju da se napiju,tako da mi nije ni bitno da cirkam pre nego sto izadjem negde ili nesto slicno... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 pridjes i kazes mu. ja sam lol :v Ne mogu kad sam nepoznat lik :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 kako sam zacarlijao i pustio doorse koja bleja "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts