SavKe Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) Gledam nešto prodaju stanova, jebote kako su se kulturno ovi novi gradjevinci prešlajfovali da jednosobne stanove uvaljuju kao dvosobne, dvosobne kao trosobne, itd jer se odjedared i dnevni boravak počeo ubrajati u xsobnost stana. A garsonjere prodaju kao jednosobne stanove Zna se šta se misli kada se kaže jednosoban stan - dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i spavaća soba, a ne garsonjera jebena. Edited August 11, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Pravim karbonare u pola 1 ujutru... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 + LIKE A BOSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Dobar trening bejashe danas. Sad citam neke clanke pa cu se sigram tf-a pa na lalanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 prebacuje film iz mkv u avi format i nadam se da ce ostati iste velicine (4,36 gb) i da ce stati na DVD hoce li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 3. noc za redom sam navaren like a boss. polozicu ispit kitu moju "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Do u shit on debra's desk? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Nazovite me leškom, ali meni je ovo simpatično :) hahaahhah :))) A citao ja, zaista mi je bilo jaaaako simpaticno i interesantno, ali rekoh ajde da ne pisem nista, napusice me standardno. Meni je zaista sve to romanticno, koliko god je ta romantika izumrla ili sta god, ali svaka im cast. :) Pozdrav za gosn Kreatora veceras, i naravno, sve njegove drugarice koje su me potpuno iskulirale veceras... Zakljucak - mnogo sam ruzan. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nisi ti ruzan prijatelju nego SSI !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Leško, drago mi je da se razumemo! :) @ stanovi - ja pojma nisam imao da se pre jednosoban stan vodio kao stan sa dodatnom spavaćom sobom. Ako je tako, onda je građevinarski lobi tim "stunt"-om uspeo da mi ispere mozak da pomislim da je jednosoban stan zapravo stan koji ima - jednu sobu i izdvojenu kuhinju. Ja sam uvek mislio da je garnisera (!) zapravo gajba u kojoj je kuhinja na neki način sastavni deo te dnevne sobe, dok je jednosobna gajba kao što rekoh ona koja ima dnevnu sobu + izdvojenu kuhinju.edit: Čuo sam za ove priče, ali da budem iskren nisam znao da je istina :) tj. da se to zapravo događa: - Kroz san sam čuo neko lupanje na vratima. Mislio sam da sanjam, a ne da neko na taj način proverava da li smo budni. Malo me je to lupanje razbudilo, pa sam čuo i otključavanje vrata spolja. Znam da samo taj ključ ima kondukterka u vagonu, ali mi nije bilo jasno šta ona traži u našem kupeu. Ugledao sam tri maskirane siluete koje ulaze i već sledećeg trenutka bio sam omamljen, paralisan. Na trenutak sam čuo kako preturaju po našim stvarima, ali sam sledećeg momenta zaspao - priča jedan naš reprezentativac. On i drugovi iz kupea, koji su takođe prespavali pljačku i kroz maglu se sećaju događaja, probudili su se tek kada je voz bio u Austriji. Tada je usledio šok, jer novca, oko 1.500 evra, nije bilo. Na sreću, pljačkaši nisu odneli pasoše. - Otrčali smo do kondukterke, Mađarice, ali ona se pravila blesava, navodno ništa nije ni čula ni videla, iako je trebalo da dežura u vagonu. Jedan putnik nam je rekao da je video pljačkaše, počeo da viče na njih, ali da su oni pritisnuli kočnicu za slučaj opasnosti. Voz je ukočio, i oni su iskočili u mrak - navodi naš sagovornik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Leško, drago mi je da se razumemo! :) @ stanovi - ja pojma nisam imao da se pre jednosoban stan vodio kao stan sa dodatnom spavaćom sobom. Ako je tako, onda je građevinarski lobi tim "stunt"-om uspeo da mi ispere mozak da pomislim da je jednosoban stan zapravo stan koji ima - jednu sobu i izdvojenu kuhinju. Ja sam uvek mislio da je garnisera (!) zapravo gajba u kojoj je kuhinja na neki način sastavni deo te dnevne sobe, dok je jednosobna gajba kao što rekoh ona koja ima dnevnu sobu + izdvojenu kuhinju. edit: Čuo sam za ove priče, ali da budem iskren nisam znao da je istina :) tj. da se to zapravo događa: Dogadja se. Kevi i burazeru su ukrali kesh dok su kuntali u vozu za austriju pre mesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 voz je najbolje mesto za spavanje The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ko jos kunta u vozu :) pa kad idesh spavacim kolima, logichno je da kuntash ako je duzhi put :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ne volim noćne vozove baš zbog pljački. doduše, svaki tip spavaćeg kupea ima neku foru za barikadiranje tako da ne može da se otključa spolja, pa odradiš to, ostaviš 100-200 evra negde na očiglednom mestu a ostalo na dno torbe, i nadaš se najboljem. a te fore za blokiranje vrata su genijalne, tipa u onom sa tri ležaja izvučeš šipku iz merdevina, jedan kraj provučeš kroz kvaku a drugi kraj nabiješ u pepeljaru na zidu :D ATENTION RAMEN-FREAKS !!! šta je taj ramen uopšte? neki dodatak jelu ili neko instant jelo? ako je ovo drugo, kako može pet komada za evro? Gledam nešto prodaju stanova, jebote kako su se kulturno ovi novi gradjevinci prešlajfovali da jednosobne stanove uvaljuju kao dvosobne, dvosobne kao trosobne, itd jer se odjedared i dnevni boravak počeo ubrajati u xsobnost stana. A garsonjere prodaju kao jednosobne stanove Zna se šta se misli kada se kaže jednosoban stan - dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i spavaća soba, a ne garsonjera jebena. to o čemu pričaš je zapadni sistem, a kod nas se uvek dnevna soba brojala. two bedroom flat je trosoban stan. razlika između garsonjere i jednosobnog je ovo što laki kaže, a kod nas postoje još i oni ~iposobni što je tek notorna glupost. prebacuje film iz mkv u avi format i nadam se da ce ostati iste velicine (4,36 gb) i da ce stati na DVD hoce li? čisto sumnjam (nije vudu tu pa moram ja da ti odgovaram) Pozdrav za gosn Kreatora veceras, i naravno, sve njegove drugarice koje su me potpuno iskulirale veceras... Zakljucak - mnogo sam ruzan. :( nisi ti ružan nego se one druže sa krekijem lolnisam napisao duži post ovde jedno godinu dana pre ovog današnjeg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 šta je taj ramen uopšte? neki dodatak jelu ili neko instant jelo? ako je ovo drugo, kako može pet komada za evro? Nudle one što od njih kao praviš supu. Hemija nikad veća, dobiješ nudle skamenjene i 3-4 kesice "začina" od kojih je jedna zapravo koncentrat za supu. Onda staviš nudle, preliješ kipućom vodom, sipaš sve te dodatke, ostaviš 2-3 minuta i jedeš :) Mislim, meni je ukusno, ovi azijati koje znam to jednu u nenormalnim količinama, ali zasigurno nije zdravo :) A inače to je cena, baš sam kukao pre kako su kod nas bile nerealno visoke cene, ali onda sam krenuo da nalazim po prodavnicama neka pakovanja za 30 dinara. ivke, realno si objasnio postom! @ spavanje u vozu - ja sam uvek kuntao u vozu sa mojima kad smo išli na more, ono pre rata naravno. Nakon toga nisam ni išao vozom igde sem do Novog Sada u trajanju od dva i po sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Realno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Nudle one što od njih kao praviš supu. Hemija nikad veća, dobiješ nudle skamenjene i 3-4 kesice "začina" od kojih je jedna zapravo koncentrat za supu. Onda staviš nudle, preliješ kipućom vodom, sipaš sve te dodatke, ostaviš 2-3 minuta i jedeš :) Mislim, meni je ukusno, ovi azijati koje znam to jednu u nenormalnim količinama, ali zasigurno nije zdravo :) A inače to je cena, baš sam kukao pre kako su kod nas bile nerealno visoke cene, ali onda sam krenuo da nalazim po prodavnicama neka pakovanja za 30 dinara. Najveca muka sa tim nudlama je sto one placu kolko su hemikalne i nezdrave :)Ali moj klinac kada ih samo vidi/nanjusi/oseti trecim unutrasnjim okom da ih ima gajbi, dobije napad ludila (kao dusko dugousko kad oseti zlato LOL) i nema sanse da ih ne zdere. Mene boli jezik od hemikalija, ali on prozdire :) Nudle su carevi :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 realno, kad je bilo šta što je zdravo imalo dobar ukus! :) prava šteta za te nudle, inače su stvarno ftw. mada evo, pogledajte fatboy-a, on ih stalno jede a ništa mu ne fali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 prebacuje film iz mkv u avi format i nadam se da ce ostati iste velicine (4,36 gb) i da ce stati na DVD hoce li? S'obzirom da je mkv samo "kontejner" za neki video+sub/s+audio/s zapis, zdravim razumom predpostavljam da bi trebao dobiti istu ili priblizno istu velicinu uz minimalna odstupanja( gde je razlika u velicini izmedju originala iz mkv-a i avi-ja predstavljaju ti dodatni tajtlovi ili drugi audio zapisi) infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 sa 4,36gb na 1,4gb s tim da sam dosta izgubio na kvaliteti snimka, mora da sam ja nesto zajebao u prebacivanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Pa nisi trebao da enkodujes. Trebao si da ostavis isti kodek, samo da promenis container. A mozda je najbolje da ti nama kazes za sta to konvertujes, jer ako je za neki dvd player koji "pusta samo avi", sama promena containera ti nece pomoci jer kodek unutra ostaje isti, a to je ono sto je bitno za player. Edited August 12, 2011 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 za to mi i treba :\ imam dvd pleyer koji ne pusta mkv format pa ga ja prebačim u avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 http://www.dvdflick.net/ ubaciš film i titl (mislim da mora da se zove isto kao i film) i on ti napravi dvd. izgubićeš na kvalitetu, naravno, ali mislim da nemaš bolju opciju. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 hahaahhah :))) A citao ja, zaista mi je bilo jaaaako simpaticno i interesantno, ali rekoh ajde da ne pisem nista, napusice me standardno. Meni je zaista sve to romanticno, koliko god je ta romantika izumrla ili sta god, ali svaka im cast. :) Pozdrav za gosn Kreatora veceras, i naravno, sve njegove drugarice koje su me potpuno iskulirale veceras... Zakljucak - mnogo sam ruzan. :( I kreki je bio na povetarcu? :p Btw, nadam se da te nisam cockblockovao. o/ There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Na kraju cemo izgleda morati naci smestaj kad dodjemo u Budvu... fejl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts