HellFire) Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 ne podnosim nevila ali mu je svaka na mestu : http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2025700/Gary-Neville-Arsenal-fans-shouldnt-criticise-Arsene-Wenger.html Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 sjajan tekst,intelektualni jaz izmedju engleskog fudbalera i srpskog je toliko neverovatan kada jedna njuska kao sto je geri nevil napise ovakav tekst...a ista paralela moze da se napravi i za tamosnje navijace i ove ovde:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Njihovi pale London, a nasi se muce sa BG-om? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 http://www.givemefootball.com/premier-league/knee-injury-rules-cech-out :/ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 kidamo liverpul sutra kamann \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 zvezda igra protiv liverpula sutra (s obzirom da si rekao kidaMO)? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 ne navijam ja za zvezdu,nego za arsenal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 grujo, jebo te barton :> odvratan igrac morao sam ti to reci! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 sad ga definitivno necemo videti u dresu arsenala:) nego u stouku!:> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Arsenal mnogo nema sreće, realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Izbacite Arsenal iz podnaslova, realno. i izmenite "Liverpool kad ne igra Kerol" heheeeeee Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 (edited) samo da boasa prodju ovi napadi koji ga nateraju da stavi alexa i kalua u prvu postavu i sve ce biti ok edit btw, holovej je otisao ali liga je bogatija za novog ludog menadzera, nil vornok iz qpr :D Edited August 20, 2011 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 sta mislite, koliko ce kola trebati da prodje da kerol ili tores daju go ove sezone... mislim da ce kerol dati go u sledecem kolu a da ce toresu trebati barem 5 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Mislis da ce ga Tores dati ove sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 tores ove sezone ima da izdivlja! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 kako su arsenal i liverpul bedni,nemam rechi:)Dalglis apsolutno nema nikakav izgovor da fura domace posto su suarez i meireles cale i keva.A o Arsenalu nema vise sta da se prica,ista prica iznova i iznova...ubio bih se da sam Van Persi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 (edited) Arsenal mnogo nema sreće, realno ja ne verujem u srecu, kada je sport u pitanju mozda kada su neki ekstremi i kada su neki pojedinacni slucajevi arsenalu se ti "nesrecni slucajevi" precesto dogadjaju, tako da sigurno nije u pitanju sreca, nego se negde gresi sto se tekme tice, gledao sam samo prvo poluvreme a sad sam odgledao i produzen pregled slozio bih se sa grujom da su oba tima i rezultat bi verovatno bio 0-0 da je liverpulu sviran ofsajd kod prvog gola zalim za onim prodorom nasrija sto nije dao gol, a i rvp je morao mnogo bolje da sutne kod one sanse arsavin i frimpong carevi :> verujem da ce bolje igrati, pogotovo kada se vrati vilsir a pominju se moguci dolasci hazarda, honde, sow-a...naravno da bi valjao i neki stoper kako god, bice duga i teska sezona, a prioritet je ove sezone svakako kvalifikacije za ls, tj. cetvrto mesto, eventualno neki kup, ali sve ce biti jako tesko btw. liverpul ce da ga izduva jako ove sezone, mislim bice oni verovatno ispred arsenala, ali izduvace ga za svoja ocekivanja i ocekivanja njihovih navijaca, koji titulu vide kao sigurno :D Edited August 20, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 ja mislim da ce livepul ove godine ispusiti jace nego ikada, proslih sezona njihovi navijaci nisu gajili velike nade jer su videli da je klub u raspadu a sad se svi loze jer se keni vratio i kao kupio neke igrace a sve neki balvani od 30m mozda odu u kvalifikacije za ls, ali i to je mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Vidić povređen, neće igrati čak i do 6.nedelja, bedak Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 uf, Arsenal se raspada.. znaci treba im jedno 3-4 nova igraca minimum, Celzi takodje, neznam sta cekaju, stavlja alexa i kaloua ispred drogbe i ivanovica ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 Ovaj City ima ubitacan napad , ako srede odbranu malo bice ozbiljan kandidat za titulu Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 ja sam mislio da gledam bolton-barselona..stvorili su jedno 76 sansi..dzeko u potpunosti dominira..namestio je agueru jedno 3 sigurna gola.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 bojim se da je novi stari sampion premijer lige vec poznat...ne znam ko ce ih zaustaviti... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 legend in the making Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 bojim se da je novi stari sampion premijer lige vec poznat...ne znam ko ce ih zaustaviti... Jedino De Gea lol. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts