Debeli Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 јутрос видех: "ко командује код 6 каплара?" :( Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ko se bavi sportom u Rakovici? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ko kreči u kralja Aleksandra heheeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 ma da je priča uspela, sigurno je, pa kao što rekoh, mi pričamo o tome :) @ dovla - kreativa? koja, predpostavljam kreativa new formula ... tamo još znam i neke ljude zapravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) kontam da skupim kes i posaljem mojima za 5-6 meseci dok jos malo padne da mi uzmu nesto, bagatela. no imajuci u vidu da ce drzava da bankrotira, dobra je ideja i sacekati jos godinu dve Edited July 21, 2011 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 a pošto će da propadne planeta onda još godinu-dve na te godinu dve, i onda te ispadne kao sa kompovima - sad će još malo da izađe to i to, daj da ja sačekam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 a koji bi slogan bio u zemunu? "znaci, ko se dekra najvise?" Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 a pošto će da propadne planeta onda još godinu-dve na te godinu dve, i onda te ispadne kao sa kompovima - sad će još malo da izađe to i to, daj da ja sačekam :) ne znam sto si ironican, standard ce da biva sve gori, samim tim ce padati cene stvari koje ljudi poseduju. automobil je vec sad luksuz. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 zato što postoji neka granica ispodkoje nece padati odnosno ljudi nece prodavati. a nova vozila ce prebaciti na drugo tržište. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Moram da se složim sa Lakijem. Uvek ćeš imati opciju da sačekaš još koju godinu. Nemoj kupovati unapred, ako nećeš voziti. Ako sam skontao dobro, nisi ovde trenutno. Kad se vratiš sa kešom kupi tad i vozi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 @ dovla - kreativa? koja, predpostavljam kreativa new formula ... tamo još znam i neke ljude zapravo. Ako ne postoji agencija koja se samo zove Kreativa, onda je verovatno ta koju reche :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ko sme da jede tresnje u Visnjici :)))))))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Carinska stopa za polovno vozilo je sad 5%.Od sledece godne bice 0, odnosno placace se samo pdv.Brdo auta se uveze svakodnevno, ja zaista ne shvatam ko to sve kupuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts