exile Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Je l' potpisao ? Pa mi cemo da kidamo ove godine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Vrati se Jan i potpise Nesterovic i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 kako su ovi gubari kratkog pamcenja isti taj nikola pekovic kad je otisao iz partizana najstrasnije se israo u dresu panatinaikosa,zakuca protiv partizana i raduje se kao da je sam osvojio evroligu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 nema frke, obući će majicu "oprostite mi moju ružnu prošlost" i sve će biti ok. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Igracemo F4 EL. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 samo što niste Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 kako su ovi gubari kratkog pamcenja isti taj nikola pekovic kad je otisao iz partizana najstrasnije se israo u dresu panatinaikosa,zakuca protiv partizana i raduje se kao da je sam osvojio evroligu Kao što se skandira Dijari, jug je prešao preko toga kako je otišao i kako je igrao u poslednjim utakmica pre odlaska, samo da vas napuni. :| samo što niste U pravu si, navijaču kk Beograda. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Moram da primetim da su navijaci Zvezde uvek navijali za Zvezdu, dok navijaci Partizana protiv Zvezde. (od 100 grobara, 100 mi vise kaze da vise mrzi zvezdu nego sto voli partizan, dok za delije to ne vazi) Hmmmmm Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ne lupaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Lupas gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 primeti kako jedes govna Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 govna primeti lupati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Gde mi je nestalo warnovanje?? Taman sam mislio da banujem Dakija i Komu na par nedelja... :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 TITULAA TITULAAAAA Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Moram da primetim da su navijaci Zvezde uvek navijali za Zvezdu, dok navijaci Partizana protiv Zvezde. (od 100 grobara, 100 mi vise kaze da vise mrzi zvezdu nego sto voli partizan, dok za delije to ne vazi) Hmmmmm si lud daki, pa nas grobara nema ni 100 ukupno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 e, al' kenjajte vi do sutra, ja sam sto puta čuo da na evropskim pesmama pevate "sisaj zvezdo", pritom imate ekipe koje nose nazive vezane za zvezdu (antiromi, sisaj zvezdo, itd.) i da: Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Kao što se skandira Dijari, jug je prešao preko toga kako je otišao i kako je igrao u poslednjim utakmica pre odlaska, samo da vas napuni. :| U pravu si, navijaču kk Beograda. bolje i kk Beograd nego kk Igokea Dodik Premia Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 (edited) e, al' kenjajte vi do sutra, ja sam sto puta čuo da na evropskim pesmama pevate "sisaj zvezdo", pritom imate ekipe koje nose nazive vezane za zvezdu (antiromi, sisaj zvezdo, itd.) i da: sta oces da kazes sa ovim klipom sto si ostavio? Ne vidim poentu, posto niti je smesno, niti je u pitanju ozbiljan program. Ne znam kome moze ovako nesto da bude zanimljivo. Edit : sad videh troll smajli, bez obzira jako je glupo. Druga stvar, tema na koju pokusavas da das argumenat je jako subjektivna stvar i ne vidim kako mozes da govoris "Vi" i generalises. Znam gomilu zvezdinih navijaca koji ce uvek navijati protiv partizana kada je u pitanju utakmica protiv nekog stranog kluba, a isto tako i grobare koji se tako ponasaju. I sta sad, treba da vadimo neki prosek ko vise navija protiv a ko za? Edited August 14, 2011 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 mene interesuje samo jedna stvar,na stranu to sto mi Delije navijamo protiv partizana i obrnuto oce ove godine biti derbi bez zvucnika na jugu? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Bolje vi brinite kako da pobedite Spartak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 sta oces da kazes sa ovim klipom sto si ostavio? Ne vidim poentu, posto niti je smesno, niti je u pitanju ozbiljan program. Ne znam kome moze ovako nesto da bude zanimljivo. Edit : sad videh troll smajli, bez obzira jako je glupo. Druga stvar, tema na koju pokusavas da das argumenat je jako subjektivna stvar i ne vidim kako mozes da govoris "Vi" i generalises. Znam gomilu zvezdinih navijaca koji ce uvek navijati protiv partizana kada je u pitanju utakmica protiv nekog stranog kluba, a isto tako i grobare koji se tako ponasaju. I sta sad, treba da vadimo neki prosek ko vise navija protiv a ko za? Nema šta da vadimo prosek, Srbija navija za zvezdu Šta ti je, jebo te :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Zasto maloj oci suze svi to sada znaju, stavio je cika Tole RENA na kobaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Uskoro ce se osnovati FK FMP kako bi se desilo svi vec znamo sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 govna primeti lupati Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 JNA pod katanac za celu sezonu? http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=15&nav_id=532014 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts