Jump to content

Zavrsetak jedne epohe

dovlagsi

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne mohi, nije morao da mi objašnjava...

ček ček, objasnite mi ovo molim vas? Znači ja sad nabavim pare za vejrona, i moram da im podnosim neki tamo zahtev u fazonu "ja sam jako veliki car, osvojio sam ligu šampiona sa barselonom i vlasnik sam tima formule 1, molim vas da razmislite o tome da mi prodate jedan primerak" ???

samo je mogao da odgovori sa "da, tako je." Tako si fejlovao mohi.

A onda je tu bilo dodatno objašnjene naravno, hvala lakiju na tome, iako sam mogao i sam da skapiram zašto su ti ti "zahtevi" potrebni itd... uopstalom napisao sam već to i u mom pitanju... Izvinjenje lakiju sad zbog ovoga, al eto moram da odgovorim mohiju kad se pravi pametan ..

Zato sto su sledeca dva posta dvosmislena, pa nisi bio siguran dal je tako ili nije?

brate, naši samo mogu da sanjaju vejrona rekao bih :) čini mi se da mi nemamo "biznismena" tog kalibra koji može toliko da se isprsi.

a pored toga da bude i dovoljno bitan da hoće da mu prodaju.

svaki veyron je bio dobra investicija, tako da je verovatno više to drugo, niko odavde nije dovoljno bitan. a i kod nas su i dalje nemačka auta naj popularnija!!1

Pa si na kraju ipak mislio kako je najbolje da ironicno podjebavas lakija koji ti je objasnjavao zbog tvog nepotrebnog pitanja?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

nigrola nezahvalna trolčina, i am disappoint.

koliko sam chuo i ferari ne mozhesh da kupish iz salona/fabrike kao obichan smrtnik, vec mora neko da te preporuchi ili da si vec kupio ferari ranije itd. ili su me lozhili? :D

to važi samo za pojedine ultralimitirane modele (enzo, 599_nekatrislova i tako te); 458 i ostale "obične" može da kupi i moja baba :)

Uh, gledao sam na discovery-ju taj bugatijev pogon gde prave kola ono je ludilo, ono se ne moze nazvati radionica nego atelje!

svasta nesto zanimljivo u vezi sa vejronom, podaci/cifre ludilo!

najjaci trip je da se on drzi na 4-5 neka titanijumska srafa i gume kostaju neko ludilo, specijalno se prave i taco imaju kada moraju da se stave nove lulz

1336¼

Uh, gledao sam na discovery-ju taj bugatijev pogon gde prave kola ono je ludilo, ono se ne moze nazvati radionica nego atelje!

svasta nesto zanimljivo u vezi sa vejronom, podaci/cifre ludilo!

najjaci trip je da se on drzi na 4-5 neka titanijumska srafa i gume kostaju neko ludilo, specijalno se prave i taco imaju kada moraju da se stave nove lulz

Jesu pominjali kako te kupe za servis?

Nisam gledao tu emisiiju ali mi rekose da su pricali kako ima dugme za servis nakon kojega helikopter dolazi na gps lokaciju auta da ga pokupi :|

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

брате, Пежо (Ситроен, Рено) је то извео (дугме, милим, не нужно хеликоптер, може и камион) са једним од својих модела и то још пре 10 година. тако да Бугати може да плати и лир-џет, курве, шампањ и коку за случај да му се најнај модел поквари некад негде...

капирам да један редован сервис покрива стан у Београду...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• 2 weeks later...