mohican Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 S obzirom da je morao da ti objasnjava uopste ima realne razloge da sumnja u tvoju sposobnost da razumes objasnjenje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 koliko sam chuo i ferari ne mozhesh da kupish iz salona/fabrike kao obichan smrtnik, vec mora neko da te preporuchi ili da si vec kupio ferari ranije itd. ili su me lozhili? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 ne mohi, nije morao da mi objašnjava... ček ček, objasnite mi ovo molim vas? Znači ja sad nabavim pare za vejrona, i moram da im podnosim neki tamo zahtev u fazonu "ja sam jako veliki car, osvojio sam ligu šampiona sa barselonom i vlasnik sam tima formule 1, molim vas da razmislite o tome da mi prodate jedan primerak" ??? samo je mogao da odgovori sa "da, tako je." Tako si fejlovao mohi. A onda je tu bilo dodatno objašnjene naravno, hvala lakiju na tome, iako sam mogao i sam da skapiram zašto su ti ti "zahtevi" potrebni itd... uopstalom napisao sam već to i u mom pitanju... Izvinjenje lakiju sad zbog ovoga, al eto moram da odgovorim mohiju kad se pravi pametan .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Zato sto su sledeca dva posta dvosmislena, pa nisi bio siguran dal je tako ili nije? brate, naši samo mogu da sanjaju vejrona rekao bih :) čini mi se da mi nemamo "biznismena" tog kalibra koji može toliko da se isprsi. a pored toga da bude i dovoljno bitan da hoće da mu prodaju. svaki veyron je bio dobra investicija, tako da je verovatno više to drugo, niko odavde nije dovoljno bitan. a i kod nas su i dalje nemačka auta naj popularnija!!1 Pa si na kraju ipak mislio kako je najbolje da ironicno podjebavas lakija koji ti je objasnjavao zbog tvog nepotrebnog pitanja? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 slažem se da nije bilo ok sa moje strane što sam tako odgovorio lakiju, al ono, zajebancija je u pitanju... to što nisam stavio smajli ne znači da nije. i da, sad znamo čiji je mohi pulen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 realno, nikola, postupio si potpuno nefer u datoj situaciji i zbog toga je mohijev gnev prema tebi u potpunosti opravdan ovoga puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 nigrola nezahvalna trolčina, i am disappoint. koliko sam chuo i ferari ne mozhesh da kupish iz salona/fabrike kao obichan smrtnik, vec mora neko da te preporuchi ili da si vec kupio ferari ranije itd. ili su me lozhili? :D to važi samo za pojedine ultralimitirane modele (enzo, 599_nekatrislova i tako te); 458 i ostale "obične" može da kupi i moja baba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 aaaa, jasno :) 'fala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 eto sainte sad je i ta barijera uklonjena :D nista te vise ne moze spreciti da kupis ferari :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 najjače, onda će do centra grada stizati u minusu, kapiram da bi to stvorilo crnu rupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 taj rad :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Uh, gledao sam na discovery-ju taj bugatijev pogon gde prave kola ono je ludilo, ono se ne moze nazvati radionica nego atelje! svasta nesto zanimljivo u vezi sa vejronom, podaci/cifre ludilo! najjaci trip je da se on drzi na 4-5 neka titanijumska srafa i gume kostaju neko ludilo, specijalno se prave i taco imaju kada moraju da se stave nove lulz Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 link or gtfo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Man-Made Bugatti Veyron Super Car 1/4 HD http://www.youtube.com/watch?v=j6cyk9mQWM4&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Uh, gledao sam na discovery-ju taj bugatijev pogon gde prave kola ono je ludilo, ono se ne moze nazvati radionica nego atelje! svasta nesto zanimljivo u vezi sa vejronom, podaci/cifre ludilo! najjaci trip je da se on drzi na 4-5 neka titanijumska srafa i gume kostaju neko ludilo, specijalno se prave i taco imaju kada moraju da se stave nove lulz Jesu pominjali kako te kupe za servis? Nisam gledao tu emisiiju ali mi rekose da su pricali kako ima dugme za servis nakon kojega helikopter dolazi na gps lokaciju auta da ga pokupi :| Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Mislim da je to istina samo za odredjeni broj modela iz kojekakve specijalne serije, recimo, song noir. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 брате, Пежо (Ситроен, Рено) је то извео (дугме, милим, не нужно хеликоптер, може и камион) са једним од својих модела и то још пре 10 година. тако да Бугати може да плати и лир-џет, курве, шампањ и коку за случај да му се најнај модел поквари некад негде...капирам да један редован сервис покрива стан у Београду... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Zanimljivosti o Vejronu, procitajte ;) http://www.facebook.com/notes/speed-ndustry/bugatti-veyron-zanimljivosti-/10150242410233608 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 Nova verzija Grand Sport-a - L'Or Blanc > http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150248191343180.347107.8177433179 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Da ovaj je bash super ofarban - izgleda kao da je hromiran, ali je u stvari obojen u plavu i belu boju tako da izgleda kao da je od porcelana )) Dobar trip. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Kažu da će samo jedan proizvesti ovakav :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 es a medr afekt, dej olredi did :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 KO KAZE DA SE VEJRON VISE NE PROIZVODI??// Replika. 70.000 evra. 2,5 V6. Ima sedista pozadi. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 mogu bez imalo rezerve da napišem "ko kupi ovo taj je r-e-t-a-r-d" :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts