Highl1 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 provalio sam da previše vremena provodim na poslu vraćam se malopre gajbi, dolazim do ulaza u zgradu, i umesto ključa vadim karticu sa posla 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 pozdrav za drugare, ne brinite overava se rur redovno :D radi se vec 5 dana... vodim restoran i po potrebi uskacam kao sanker/konobar upoznao confya, dobar momak skroz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 kad god popijem nestea, i prazna flasa mi bleji na stolu, javi mi se primitivna potreba da se ne pomerajuci se od kompjutera ispisam u nju "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Dobro jutro svima! Simpatično jutro danas, videćemo u šta će dan da se pretvori. @ grbitj - a 'di ti je taj restoran? :) @ vlada - hehe, dokle god to ne uradiš, pa zaboraviš da baciš flašu a neko dođe i pomisli "jao nestea", sve je ok :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Uki, slikaj pa pošalji vudiju mms Dobro jutro svima koji rade da ne bi sedeli dokoni jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 E, колко треба агенцијама за регистрацију да региструју авто, дан или више? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 U najvećem broju slučajeva, dan. Daš im danas, sutra te zovu da je gotovo, osim ako nije neki ekstrem tipa nestala količina tablica u SUP-u pa dok ne stignu nove. konacno kupio plocu juce, sve rastavio, stavio novu, povezao, i trt, nece da se upali, where did i go wrong ;( Muke sa štampačem su možda na prvom mestu pa odmah potom kod mene ide ovo "sve sam povezao kako treba i neće". Rešenje je obično da sve razvežem, pa ponovo povežem, i onda šljaka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 konacno kupio plocu juce, sve rastavio, stavio novu, povezao, i trt, nece da se upali, where did i go wrong ;( dobar jutar, jedva cekam vikend da se razvlacim kao slina po zidu ^_^ Uzas dok nisam video shekov post par minuta sam bio u hororu jel kombinovana ploca ili samo ringle :(I sta tu moze da ne radi ako je ..... uh dal je faze dobro povezao! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Meni je prva asocijacija bio vinil, ali već do drugog zareza sam skontao kakva ploča je u pitanju. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Dobro jutro :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 .to Kru To je samo zato što sam odviše star, pa se sećam i tih prepotopskih nosača zvuka... .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 najveći tržni cenar u evropi = najveći pakao u evropi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 I meni je doduše palo napamet da bi mogla biti ploča za DJisanje, kao Kruko se ipak time bavi, ali pošto nije napomenuo koja ploča, odmah sam to otpisao! Danas ne znam koga nisam sreo u gradu, trebalo mi je dvaes' minuta više da sve završim, gde su svi pošli u 9 ujutru pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 kreki? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Napokon lepo vreme a ja neam sa kim da izblejim. Ostajem kuci da foreveraloneujem. I da, jebem mater Telekomu, raspada im se adsl ovde. ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Zovi da vidim tvoju kreaciju! Ali neki drugi dan ne mogu danas :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Treba da uradim josh par stvarchica, javljam kad bude gotova. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 3x mi danas nestajala struja jebem ti edb, riknuce mi sve po kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Kupio juče solidan bajs i danas nisam silazio sa nega, sad su mi noge kao dva dzaka kamenja. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ortaku riknuo monitor na te fore sa nestancima struje, tako da pazi se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 dosao bratovljev drug i nesto smo kenjali o gugl plusu i fejsbuku, privatnosti i tako tim glupostima. bio sam siguran da je sve "gotovo" deaktivacijom, al' jok. covek treba da radi pretragu sa gugla da bi uopste dosao do stranice o brisanju. i jos kao, imam 14 dana, pa ce onda da se izbrise. jebote koliko se uzdaju u zavisnost, jos su sve to lepo i uredno sakrili. jebemimoca. naravno, mozda ovo svi znaju, al' ja jok =( jeo sam neku lepu domacu picu, posle godinu dana, prebih se Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 zelena baštica, konzerva hajnekena i wifi... ponekad ne treba puno čoveku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 @lucky - restoran/hotel u sutomoru - sirena marta, pa ko bude u prolazu ima pice od mene, samo neka se javi :) inache mrtav sam umoran, rapadan se Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 raspadam se sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Neverovatno, šta se događa sa ovim jutarnjim ljudima, ja sam okasnio sa javljanjem, al' imam opravdanje! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts