Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

provalio sam da previše vremena provodim na poslu

vraćam se malopre gajbi, dolazim do ulaza u zgradu, i umesto ključa vadim karticu sa posla

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Dobro jutro svima! Simpatično jutro danas, videćemo u šta će dan da se pretvori.

@ grbitj - a 'di ti je taj restoran? :)

@ vlada - hehe, dokle god to ne uradiš, pa zaboraviš da baciš flašu a neko dođe i pomisli "jao nestea", sve je ok :))

E, колко треба агенцијама за регистрацију да региструју авто, дан или више?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

U najvećem broju slučajeva, dan.

Daš im danas, sutra te zovu da je gotovo, osim ako nije neki ekstrem tipa nestala količina tablica u SUP-u pa dok ne stignu nove.

konacno kupio plocu juce, sve rastavio, stavio novu, povezao, i trt, nece da se upali, where did i go wrong ;(

Muke sa štampačem su možda na prvom mestu pa odmah potom kod mene ide ovo "sve sam povezao kako treba i neće". Rešenje je obično da sve razvežem, pa ponovo povežem, i onda šljaka :)

konacno kupio plocu juce, sve rastavio, stavio novu, povezao, i trt, nece da se upali, where did i go wrong ;(

dobar jutar, jedva cekam vikend da se razvlacim kao slina po zidu ^_^

Uzas dok nisam video shekov post par minuta sam bio u hororu jel kombinovana ploca ili samo ringle :(

I sta tu moze da ne radi ako je ..... uh dal je faze dobro povezao!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

I meni je doduše palo napamet da bi mogla biti ploča za DJisanje, kao Kruko se ipak time bavi, ali pošto nije napomenuo koja ploča, odmah sam to otpisao!

Danas ne znam koga nisam sreo u gradu, trebalo mi je dvaes' minuta više da sve završim, gde su svi pošli u 9 ujutru pojma nemam.

Kupio juče solidan bajs i danas nisam silazio sa nega, sad su mi noge kao dva dzaka kamenja.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

dosao bratovljev drug i nesto smo kenjali o gugl plusu i fejsbuku, privatnosti i tako tim glupostima.

bio sam siguran da je sve "gotovo" deaktivacijom, al' jok. covek treba da radi pretragu sa gugla da bi uopste dosao do stranice o brisanju.

i jos kao, imam 14 dana, pa ce onda da se izbrise. jebote koliko se uzdaju u zavisnost, jos su sve to lepo i uredno sakrili.

jebemimoca.

naravno, mozda ovo svi znaju, al' ja jok =(

jeo sam neku lepu domacu picu, posle godinu dana, prebih se [:)]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...