pilauda Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 ljudi planiram da idem za licnu kartu u sub novi bg, moze neki savet kad da odem da cekam za broj, ako je neko bio skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 vidi ga krule, javlja se posle 17h! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Nije mi dobro od pesa. Igrao sa ortakom nekih 4h...;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Odmorio sam danas kao car! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ljubav tebi grujo, kad ćemo na fudbal? kad popravim nogu,a to ce izgleda biti nikad! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Napio sam se i veceras, od sutra ne pijem vise nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Dobro jutro :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) .. umirem sto volim kad me probudi musica ovako retardirano i onda nema teorije opet da zaspim Edited July 18, 2011 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Mene probudilo komšijsko kuče koje se dralo već od šes' iz nekog razloga, obično je mirno. Inače, čudno kuče, ženka bigla, al' laje kao rotvajler, ono u životu nisam vid'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Napio sam se i veceras, od sutra ne pijem vise nikad prekosutra: Edited July 18, 2011 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ljudi planiram da idem za licnu kartu u sub novi bg, moze neki savet kad da odem da cekam za broj, ako je neko bio skoro bice dovoljno da u 6h budesh tamo. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Yao ming Tako je mislila i moja keva, pa je posle dva dana došla u pola pet (i naravno nije bila prva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 moj matori bio pre 2 nedelje, naravno da nije bio prvi ali je dobio broj. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Moja bila u slično vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 na en bi dzhiju? posto se i ja moram cimati sada :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 zakazite preko moba?http://www.mup.rs/cms_lat/dokumenta.nsf/SMS-zakazivanje-za-jednu-osobu_lat.pdf http://www.mup.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/SMS-zakazivanje-za-vise-osoba_cir.pdf You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Tako je mislila i moja keva, pa je posle dva dana došla u pola pet (i naravno nije bila prva) ja sam se vraćao iz grada jedan dan oko 2 ujutru i ispred MUP-a Vračar su već ljudi čekali red ... pre jedno dve nedelje, mislim da sam čak i pisao ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 nisu mi jasne te guzve. Kada su se pojavile nove licne karte / pasosi rezonovao sam da je to zato sto je ceo narod odjednom krenuo da menja stare za nove, ali sad je vec proslo skoro 3 godine, jel su oni stvarno toliko spori ili iz nekog razloga navala i dalje traje? Meni nova licna istice 2014, hoce i tada morati da se ustaje u 3am i uzima slobodan dan sa posla? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 vrlo verovatno :) evo recimo ja sam izvadio samo pasoš ličnu nisam ... ko zna koliko je takvih kao ja, a meni na zamenu stiže upravo 2014. tako da se možda vidimo u istom redu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ne moze da se zakaze preko moba za novi bgd, kazu nije dovoljna guzva za tu opciju, verovatno prvo treba da se iznabadaju nozevima ispred... ja sam svoje dokumente uzimao neposrednk nefo su se pojavili i ono nisam imao problema, dosao oko 7h, cak su ostali i upraznjeni termini. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ne moze da se zakaze preko moba za novi bgd, kazu nije dovoljna guzva za tu opciju, gospode boze You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) ja ne znam gde mi je licna....a sad kad vidim koliko treba da se ponizavam da bih je izvadio ne pada mi na pamet :D Edited July 18, 2011 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 prekosutra: gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ubice me ovo vreme don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 mukitza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts