nikita_ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Pao barem nisam na poligonu danas su nasi da farbaju ulice jebem im mamu sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Bojle da si popio :) Tako je i dule jednom... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 po ko zna koji put zamalo da odjebem legitimni "poslovni" poziv zato što ne znam lično čoveka koji me zove a on ima telefonski manir kao ove guske iz banaka/turističkih agencija/multilevel kompanija koje zovu redom ceo imenik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Šta je bilo, trebalo je da obiđeš ove što farbaju, a ti nisi znao šta da uradiš? edit: @ nikita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 nisam skapirao foru :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ma brate, kad i ja pišem odgovor posle dvaes' minuta na nikitin post :)) zeza nas struja celo jutro, dolazi i odlazi na po 10 sekundi, taman dovoljno da se server resetuje i onda nema neta po 4-5 minuta pa u krug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Људи, колико су јапанке добре за стопало с обзиром да су скроз равне? Планирам да их пазарим, никада их нисам носио, па када сам већ ту где да их купим? : ) Виђао сам по радњама неке болесне цене фурају, али не пада ми на памет да издвајам толико за њих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ja imam neke koje nisu ravne, oko 1000 dinara sam ih platio pre par godina, u oneill radnji u ušću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ja leti nosim dva para japanki ravnih, ali ne znam šta da ti odgovorim ... ja lično nisam imao problema nikakvih, da mi nešto kao smetaju, da me bole stopala i slično. jedino što mi se događa jeste da, pošto baš minimalno podižem stopalo od zemlje kada hodam, zveknem nekad palcem pa boli jer je direkt u palac a ne u patiku, a nekad mi se i izvrne đon :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Кромпир и месо - реално врх комбинација. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 za spavanje posle :D someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Кромпир и месо - реално врх комбинација. samo bez hleba fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ae hona reki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ae ti malo uključi msn, banovaće nas zbog spama :D posle ručka! someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 videh leska kod brace kineza jutros :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 koja kefaja na košutnjaku ufff Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 caoske drugari! Bio na Exitu, sad malo odmaram, sutra na razgovor za vizu za Kanadu, a u cetvrtak na Siciliju. :) Lepo mi je krenulo sve sa tim putovanjima, samo da se tako nastavi. Veceras bi trebalo da odem u letnji Bitef, karaoke vece. Jel zna neko kako izgleda to? Bio sam ovako u Bitefu na karaokama i dosta je fino bilo, ali ne znam kako to izgleda na otvorenom prostoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 koja kefaja na košutnjaku ufff kaze se u kosutnjaku:) cesta greska novobeogradjana;) malo svrha brda trolla edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Djole nema se para ocigledno I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 kaze se u kosutnjaku:) cesta greska novobeogradjana;) malo svrha brda trolla kod mene je to cisto zbog slenga, kazem i 'na gajbi' umesto 'u gajbi', 'na novom beogradu' umesto 'u novom beogradu', 'na karaburmi' umesto 'u karaburmi', 'na medaku' umesto 'u medaku' iako na pismenom iz srpskog pisem pravilno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 kaze se u kosutnjaku:) cesta greska novobeogradjana;) malo svrha brda trolla kaže se na bazenu, pa zato, jbg :)i pustili su tupaka i drea upravo. prizvao si ih, crnjo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Saznao jutros da mi je još jedna od omiljenih kombinacija - mrvljeni sira i tunjevina takodje veoma nepreporučiljva, jer stomak teško vari kombinaciju ribe i mlečnih proizvoda. Nema mi spasa, pogotovo što sve to zalivam jogurtom :D Edited July 12, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 sad ce da te prozivaju sto si napisao 'mrvljeni sira' iako je to bas domacinski kul:) crni luka i beli leba! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Meni kao nominativ jednine dodje isto sira ili sir, ne obraćam pažnju na takve stvari :) Isto je i sa leba i leb., luka i luk. Kontam da su takvi oblici imenica nastali kao skraćene verzije od lebac, lukac, sirac. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 nisu (jesu nekim manjim delom, tj zapravo mislim da je obrnuto), nego su nastale brkanjem gradivnih i zajednickih u kolokvijalnom govoru. kao i tripovanjem sa akuzativom i nezivim/zivim. hleb je gradivna imenica, ali isto tako i zajednicka (ako se govori o jednom hlebu - kolokvijalno govorimo o vekni), pa cemo tako da kazemo 'hoces li hleb' ako mislimo na taj jedan konkretni komad, ali cemo reci 'hoces li hleba' ako mislimo na hleb generalno. sto se tice akuzativa, reci ces 'video sam mirka', ali ne i 'kupio sam stampaca'. i sve to zajedno kad pomesas, plus jos neke stvari, voila:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts