Miksa Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 E 'de ste. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Vrucina keva, bio na adi 8 sati danas.skocio sa bandzija sa sve CAMO PEJB majicom i shvatio da cu morati da pocnem da ubijam ljude da bi digao adrenalin u krvi posto nista ne pomaze :P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) jebote na sta sam ja odgovarao... Edited June 24, 2011 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 zar ti nisi bio u americi u srednjoj školi? Good ol' times! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Moli se Ivan~ da ugasi klimu. Bio na bazenu izgoreo sam sav, dunja me više ne voli i tako Edited June 24, 2011 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nije da mozes da se okrenes i da mi kazes, ovako je bolje! umoran sam mnogo, <3 kruzni trening "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Hteo sam da legnem jos u pola 2 a sada je pola 5? fail? FAIL FAIIILLL FAAAAAAIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLlll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Petlovi su se oglasili , vreme je da se ide po licnu kartu Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Dobro jutro! :) Sad ću da zvučim kao prosečni rurovac u encounteru drugog u rur maji ali: bio na adi 8 sati danas.skocio sa bandzija sa sve CAMO PEJB majicom i shvatio da cu morati da pocnem da ubijam ljude da bi digao adrenalin u krvi posto nista ne pomaze :P ... ovo me podsetilo na to da već jedno dve nedelje kad prolazim tamo pored ade u pravcu grada, na pešačkom svakog drugog dana pređe neko u RUR maji nekoj. Fora je što nikoga ne znam. I sad ne mojte da me pitate "što se nisam javio" potšo nije baš zgodno ni sigurno to činiti iz saobraćaja koji teče :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Jutro carevi! Ustao da uchim josh malo, imam ispit u 9. Valjda cu poloziti... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ja polazem voznju u 8. Osecam da cu da zaserem nesto. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ma jok, samo hrabro i po gasu! someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Dobro jutro radno sposobni ljudi rura, nešto masa poranila danas :) Hasam one čokoladne kuglice u mleku i spremam se za jednu sesiju igranja, a posle tvrdokorno učenje ceo dan. ps. Nikita i nepismeni gl&hf Edited June 24, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 pao sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 pao Sta si zajebo? Inace, dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Dobro jutro! :) Sad ću da zvučim kao prosečni rurovac u encounteru drugog u rur maji ali: ... ovo me podsetilo na to da već jedno dve nedelje kad prolazim tamo pored ade u pravcu grada, na pešačkom svakog drugog dana pređe neko u RUR maji nekoj. Fora je što nikoga ne znam. I sad ne mojte da me pitate "što se nisam javio" potšo nije baš zgodno ni sigurno to činiti iz saobraćaja koji teče :) e, kolko otprilike razlicitih likova uzme rur maje, koji je to red velicine? ja sam nekako kontao da vi 'aktivniji rurovci' znate otprilike sve koji to ispazare:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 pao hahaha, kako si to napisao, kao da si posle ovog posta prosvirao sebi mozak. :D Bio od 7 do 8 na plivanju, dosao kuci i pojeo cokoladno mleko i plazmu, a sad idem da vadim neka dokumenta i sranja za vadjenje vize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 e, kolko otprilike razlicitih likova uzme rur maje, koji je to red velicine? ja sam nekako kontao da vi 'aktivniji rurovci' znate otprilike sve koji to ispazare:) ma 'de znamo :) Mislim, prvo ne znamo ni sve koji dođu uživo po majice, mada kad se predstave po nicku, onda kao znaš otpr ko su. Ali ako je neko drugi bio tu a ne recimo ja, taj neko koga ne znam u faci a nisam bio tu da saznam nick, posle ne znam ko je ni na ulici. A na drugu stranu, ljudi kupuju majice i za svoje drugove, prijatelje itd koji ili ono browsuju rur a ne postuju ili su videli majice pa kao "jao što je dobra". Tek te ljude ne znamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 hehe...nikita jao pao.........voznju je polozio :D Ja u osnovnoj dobio knjigu "Ruska knjizevnost u XX veku"....poz drasko.....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Uspeo sam da padnem na poligonu, al boli me uvo za to, sam sam kriv. Nervozan sam jer mi net ovako radi od sinoc. Prokleti SBB. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) pao brat po polaganju. :))) Edited June 24, 2011 by sleeper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ma zezam se nikita...ja sam polozio iz 7-og, tako da opusteno...a, ni dan danas ne volim da vozim preterano :D Basket, ocemo sutra u neko vreme na Adi? 4,5? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 e, kolko otprilike razlicitih likova uzme rur maje, koji je to red velicine? ja sam nekako kontao da vi 'aktivniji rurovci' znate otprilike sve koji to ispazare:) moja 4 drugara nose rur majice od toga 3 ne znaju ni sta je rur a 4ti je nekad "postovao" u malim oglasima :D dok nisu uveli minimum postova za otvaranje topika tamo :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 znači ti si taj koji nam uvaljuješ te nonejmove 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 morao sam danas da se zaputim put zrenjanina, i naravno uhvatio sam raniji autobus da ne bih putovao po najgoroj vrućini. kontao sam da u basu popijem guaranu umesto kafe i malo prdnem po ruru, al sam zaboravio da kupim guaranu tt a sad idem da vadim neka dokumenta i sranja za vadjenje vize. gde ćeš, leško care? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts