alfa Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) sta se jebeno dogodilo u medjuvremenu? podignut je nasip :> kad je ovo slikano , mozda tek po zavrsetku drugog svetskog , sta mislite ? Izgleda nerealno .. vidi se Brankov most u pozadini, tako da bih rekao da je ovo slikano 60ih mene vise fascinira boja Save :o deluje kao more! Edited July 14, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 vidi se Brankov most u pozadini, tako da bih rekao da je ovo slikano 60ih http://www.facebook.com/mitrovic.george?sk=wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Pas Dragoljub rudar u Resavici Resavica -- Rudniku mrkog uglja "Rembas" iz Resavice, svakog dana sa prvom smenom rudara u rudarsku jamu ulazi i jedan pas, a vraća se sa drugom smenom. Rudarski broj nosi na ogrlici, za razliku od "kolega" rudara koji taj broj nose na baterijskim lampama na šlemovima. Reč je o sasvim običnom, crno-belom psu iz mesta, koji je zavoleo rudare, ali i oni njega. Rudari ga zovu Dragoljub i nosi rudarski broj dva. Dragoljub ne kasni, uvek je tu, a sa rudarima u jamu ide peške ili se vozi u tzv. "klasi". Rudari kažu da je "Dragoljub dobro naučio čega treba da se čuva, kojih opasnosti u rudarskoj jami, i ne treba da ga čuvaju". someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 koliko je ovaj Blic otisao u kurac ako prenosi ovakve vesti http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/265822/SETI-Vanzemaljci-napadaju-Zemlju-u-novembru oO http://weeklyworldnews.com/headlines/26535/alien-spaceships-to-attack-earth-in-2011 itd ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 koliko je ovaj Blic otisao u kurac ako prenosi ovakve vesti http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/265822/SETI-Vanzemaljci-napadaju-Zemlju-u-novembru oO http://weeklyworldnews.com/headlines/26535/alien-spaceships-to-attack-earth-in-2011 itd ... rofl za komentare na blicu fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 to isto je i b92 objavio :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 blic ima insajdere na ruru, vest je uklonjena :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 kakva crna ada :) Place mi se :( Zasto smo tolika stoka zaaasto...jel moguce da se vrati ova boja i cistota reke u buducnosti, sta mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Vest je obrisana! To su sigurno uradili vanzemaljci kako ne bismo bili pripremljeni kada stignu!!1 RUN TO T3H HILLLZ!11 .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Place mi se :( Zasto smo tolika stoka zaaasto...jel moguce da se vrati ova boja i cistota reke u buducnosti, sta mislite? ta boja je malo misleading, na starim fotografijama su boje uvek malo off, pogledaj i boju neba i kontrast koji ima sa zgradama. mada nema sumnje da je tad bilo neuporedivo cistije korito reke. ako nista nije imalo ostatke 10 porusenih mostova u sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Raspadam se na poslu :/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 pa ti blago meni daj otkaz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) pa ti blago meni daj otkaz Edited July 14, 2011 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 e sad kad sam video da je vest obrisana sam skontao zasto je bilo cike i vriske pre pet minuta:))))))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 e sad kad sam video da je vest obrisana sam skontao zasto je bilo cike i vriske pre pet minuta:))))))))))))) http://www.njuz.net/vanzemaljci-ne-napadaju-zemlju-u-novembru-laznu-vest-preneli-svi-domaci-mediji/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 pa ti blago meni daj otkaz Razmisliću... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 2 i po sata treninga, i sad na bazen. \o/ umrecu od umora Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 2 i po sata treninga, i sad na bazen. \o/ umrecu od umora Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 da kopiranje fajlova više ne bude dosadno :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 kakva crna ada :) na ovoj slici ne postoji nijedan batica sa tribine ili rebi sa blindiranim cvikama, mislite o tome! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Који фаил, Дуле. :) Прво перспектива је таква да не може ни да се види ко све постоји, а и наравно да постоје, само у форми тадашњег времена. :) Ово све под условом да си макар и трунку озбиљан. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 @Lesko, hahah do jaja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Који фаил, Дуле. :) Прво перспектива је таква да не може ни да се види ко све постоји, а и наравно да постоје, само у форми тадашњег времена. :) Ово све под условом да си макар и трунку озбиљан. :) upravo to i pricam, nisu postojali, tj takva perspektiva tada nije postojala. imao si likove koji se peglaju jer su 'najjaci u ulici' sa drugim takvim likovima i to su se peglali samo tako, imao si mangupe, al niko nije imao ni noz (iako ga je imao gajbi), a kamoli utoku. takodje, sistem vrednosti je bio drugaciji i neko je bio car zato sto je 'mogao da hoda na rukama celu ulicu' ili je 'najbolje muvao ribe' ili je bio 'najbolji fajter', sto da ne, sta god, a ne zato sto je IMAO najbolju stvar. i to su cinjenice, mozes ih i proveriti u razgovoru sa nekim ako oces. nadji uzorak od kolko god oces ljudi i porazgovaraj sa njima, svi ce ti reci isto jer je to istina. ovo u slucaju da posle petog lika pomislis da te usralo nekih pet romanticnih likova ili nekih hipstera koji brane 'svoje vreme'. nije sve na ovom svetu 'postojalo u formi tadasnjeg vremena', ne vazi to apsolutno za svako vreme i svako mesto. uopste ne lupetam, vec je ovo rezultat proste socio-psiholoske studijice i to se prosto i zna ako te interesuje, nije to nikakva mistifikacija, vec logican sled, kao sto je i ovo sada logican sled. praksa koja potvrdjuje sociolosku teoriju i to ne po prvi put. tako da ono, nisam fejlovao, a ti to mozes prihvatiti ili ne, to je na tebi. ne pricam o perspektivi na slici bukvalno pobogu nego slikovito komentarisem pojam neke plaze iz sezdesetih u beogradu. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 opet radovci divljaju po kraju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts