_Gotti_ Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 preskace mi spa ce don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nisam jos gledao, pa me zanima da to nije vec neko odradio? Izgleda mi bolesno dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 13 assassins (2010) http://www.imdb.com/title/tt1436045/ odlichan film, preporuka na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 daj te neki film da odgledam sa zenom .... crazy stupid love http://www.imdb.com/title/tt1570728/ prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Underworld: Rise of the Lycans http://www.imdb.com/title/tt0834001/ Nakon OK prvog dela i razočaravajućeg drugog, ovaj treći je prijatno iznenađenje. Ceo se dešava u prošlosti i predstavlja objašnjenje onoga što se dešavalo u prva dva. Nema riba u lasteksu, kožnih mantila, bulet tajma i drugog izanđalog holivudskog preseravanja. Samo srednji vek, mačevi, dvorci itd. Sat i po traje, nije ni dugačak. Preporuka. Underworld.Rise.of.the.Lycans.720p.BluRay.x264-CROSSBOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 The Red Chapel Interesantan dokumentarac o trojici Danaca koji prerušeni u pozorišnu trupu snimaju život u Severnoj Koreji. Ono što čini posebno zanimljivom priču je kontrast učesnika: Sa jedne strane je režiser koji je na svetom krstaškom pohodu podrivanja zlog režima ne birajući pritom sredstva. Naspram njega je režim koji pokušava da navodnu kulturnu razmenu pretvori u propagandni trijumf, a između dve vatre se nalaze dva danska komičara korejskog porekla, od kojih je jedan hendikepiran, koji se u prvi mah podsmevaju režimu, ali kako vreme prolazi sve više im je nelagodno zbog beskrupuloznosti režisera. Film ne nudi konkretne dokaze o životu u Severnoj Koreji, ali poseduje dovoljno materijala o interakciji sa njenim stanovnicima da se izvuku jezivi zaključci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Waste Land Još malo Slobodne zone :) Trogodišnji eko-dokumentarac o najvećoj brazilskoj deponiji, ali ujedno i potresna priča o ljudima na dnu lestvice društva, ljudima koji tu rade kao sakupljači sekundarnih sirovina, i umetniku koji želi da skrene pažnju na njihovo stanje pravljenjem umetničkih dela od otpada. Topla preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 MARGIN CALL Vanserijski dosadno, ali na svu sreću stvar u velikoj meri izvlači izvanredna gluma (pre svih Pol Betani koji konačne ne deluje kao robot, a i Kevin Spejsi deluje mnogo bolje nego u većini drugih filmova). Priča o finansijskoj krizi unutar velike korporacije kao takva je oke zamišljena, uz neke zanimljive detalje (cela radnja filma se odvija u toku jedne noći, i dobro je dočaran taj "oh, fuck" momenat u ponašanju top CEO-a firme kojima se dešava upravo ono što su oni radili svojim potčinjenima), ali film, pored prespore i slabo fokusirane radnje, pati i od lošeg povezivanja sa gledaocem koji iz nekog razloga treba da saoseća sa vrhunskih egzekjutsima koji će, buhuhu, ostati bez svojeg milionskog posla (uz otpremnine dovoljne da traju do kraja života ako se malo smanji doživljaj u trošenju). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Setup My, my, my... ni pod tackom razno! Ne znam zasto sam se nadao da ce bar da lici na prosecnu akciju za mozak na pasu, ali nije ni za to. Gde sve Vilis prihvata da se pojavi strasno, spram carskih uloga u pulp-u ili 12 majmuna, ovo boli kad gledas . Van Diemen's Land Prilicno tezak film za mene, ali nije bacanje vremena jos + kad se uzme u obzir da je cela prica istinita i da su se verovatno ti likovi napatili slicno kao u nekim scenama, onda film dobija na vrednosti. Moze se pogleda uz jak stomak . :) "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 CONAN THE BARBARIAN Urgh, baš je gadan i slab film, i to progresivno kako odmiče. Džejson Momoa, osim fizičke sličnosti, totalno nezanimljiv i neinteresantan Konan (Švarcika je bar nosio film svojom karizmom i šarmom balvana, plus što je film epski čak i kad bi se on izbacio iz jednačine), glavni negativac neuverljiv i jadan, sporedni likovi neprimetni, pojedini specijalni "efekti" smehotresni (naročito finale koje izgleda jeftino i sklepano sa parama koje je ekipa u tom trenutku imala kod sebe po džepovima), propusti u priči upadljivi (riba provela ceo život u samostanu, i onda dovati mač i naslaže trenirane vojnike, lokacije koje su na pljuvomet jedna od druge pa se baja Konan samo prošeta do tamo gde je hteo da stigne i sl.). I još su Rouz Mek Govan onako unakaradili, ništa im nije sveto (a i Rejčel Nikols ne izgleda onako kako bi trebala takva mačka da izgleda). Jedino što valja su sporadični wallpaperi/matte painting pozadine, a i one traju na blic. Loše, baš loše, kao da je negde posle prve trećine filma svima u ekipi puko film iz nekog razloga, pa su ostatak odradili na silu. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 (edited) Htedoh da komentarisem Konana al toliko mi se ogadio da sam hteo sto pre da zaboravim, i celokupno pisanje po publici...Jebena holivudska produkcija i filmovi za retarde...Stvarno nemam reci, mogao bih 3 dana da pljujem po filmu...Zapitam se, da li postoji neko ko nadgleda ceo projekat u toku snimanja ko daje zeleno svetlo za one snimljene scene...I uopste ko pristane da plati snimanje na konto onakve skripte...Jedino sto mogu da pretpostavim da je film ciljno pravljen za retard publiku koja je velika vecina u Americi, i profit je siguran... Edited November 8, 2011 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Dođoh da popljujem Konana, ali vidim već krenulo. Jednostavno: Mnogo loše. Margin Call - meni se svideo, pogotovo kad krenuše da se pojavljuju poznate face (skinuo sam film samo na info da igra Spejsi, nisam imao pojma ko je sve u glumačkoj ekipi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 pogledao tower heist ... meh nevredi besplatne karte :) a da i vidoh koleta ;D T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 (edited) upravo gledam konana, jebote koje sranje, doshao sam do sat i 10 minuta, i sumnjam da cu nastaviti...sve shto je kemp napisao je apsolutno tacno i ja sam se uvek pitao ko da pare(i to mnogo para) da se snimi ova gomila djubreta i zar u celoj filmskoj ekipi nema ni jedna osoba da u jednom trenutku kaze-ljudi jebote ovo nishta ne valja, ajde da pokushamo sve iz pocetka poshto ovako niko nece gledati ovaj film? Edited November 8, 2011 by nikola kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Alo, ne pljujte film, od njega je Srba kupio kola. :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 @Cali : Hvala za preporuku!! Odlican film! Odusevljen sam!! I filmom uopshte, ljudima, atmosferi tamo kao i umetnosti koju stvara ovaj covek, genijalno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 vala bas, i meni je sjajno legao veceras, +1 i od mene :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 RISE OF THE PLANET OF THE APES Manjifik, kako je dobro legao film posle onog gnjilog Konana. Priča je možda malo suviše strejtforvard, kraj zbrzan (odjavna sekvenca), mada to i nije toliko bitno kada se stavi u kontekst predhodnih Planeta Majmuna, i CGI je na trenutke previše očigledan i pomalo nepotrebno napadan (i to ne majmuni sami, već kamera koja ljulja i "plovi" besprekorno po sceni i malo kvari ugođaj). Sa druge strane, karaktere majmuna su zaboli neverovatno, u par scena gledam i ne veruem da nema ni jednog ljudskog lika i da me samo majmuni koji ne postoje kroz svoju interakciju toliko oduševljavaju. Sa tehničke strane, takođe ima par impresivnih scena po pitanju pokreta i ponašanja primata. Alfa mužjak iz kaveza car bez obzira što je dobio po tamburi malo, trebalo je on da bude glavni lik filma :))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Odgledah TrollHunter-a sinoć na Sinemaniji - http://www.imdb.com/title/tt1740707/ Ne sećam se više šta je Pip pisao ovde o filmu, davno je bilo, a i slučajno sam otišao ... tek, meni je film onako, kad bi trajao sat i po a ne dva i dvaes' ne bi smorio pa bih ga mogao pogledati sa "heh, vidi ovaj štos". Ok je pošto ima taj drugačji pogled na čitavu stvar, neke zanimljive fore i tako to, ali mislim da su malo preterali sa onim "ovo se stvarno desilo" tripom, da nisu ubacili te redove, tipa "Kontaktirajte policiju ako nešto saznate" prošao bi bolje kod mene, ovako je malo over the top. I ne sviđa mi se to što odjednom u poslednjih 3 minuta postane mračni "vlada vas juri da vas ubije, bežimo od njih jao jao, evo ide ka meni kamion dal' će me udariti", a pre toga čitav film je u nekom "hihi" maniru, čak i kad ih jure trolovi, plus im zagine Kalle oni kao smoreni ukupno 2 minuta itd. Mislim, da je hteo, Fin bi odavno pozvao svoje da dođu i "utepaju" ove. edit: Zaboravih da pomenem, na projekciji je bilo ukupno 50 ljudi. Od toga je dvoje otišlo posle 5 minuta, dvoje posle 10, onda jedna grupica posle pola sata, onda jedni posle sat vremena (šta li su oni čekali) tako da je na kraju ostalo max 20 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 zajebao sam se i odgledao apocalypse now redux koji traje 3h totalno su mi smor scene koje je naknadno ubacio; bezveze produzio film i nije mi isti trip kao kad sam gledao orEginal :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Jao pa ovo je divno! Svaka im cast! If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Колико си био уништен када си одлучио то да гледаш : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Mnogo ali to nije poenta, stvarno je jebeno fenomenalno, izbacuju takve sjajne fore, ma ceo crtani je haos :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Pa i igre su carske, zašto ne bi bio crtić koji radi ista ekipa praktično "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 (edited) pogledah posle dugo vremena horor the ruins (2008) - 7/10 može da se pogleda, neće škoditi al ono, i nije neki horor, više ide na gadnost i krv Edited November 11, 2011 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts