cali Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) Attack the Block Moram priznati da nisam ništa očekivao od ove komedije - priča se vrti oko tinejdž bande koja se nađe na putu vanzemaljske invazije. Pa ipak, likovi imaju određenu dubinu, priča nije čist HnS, i obilje dobre muzike i londonskog slenga. Dosta je specifičan žanr da se generalno dopadne ljudima, ali onima kojim deluje na prvu loptu interesantno preporučujem. Edited September 4, 2011 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 @Thor i Loki , meni su savrseni :) damn son In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Attack the Block Moram priznati da nisam ništa očekivao od ove komedije - priča se vrti oko tinejdž bande koja se nađe na putu vanzemaljske invazije. Pa ipak, likovi imaju određenu dubinu, priča nije čist HnS, i obilje dobre muzike i londonskog slenga. Dosta je specifičan žanr da se generalno dopadne ljudima, ali onima kojim deluje na prvu loptu interesantno preporučujem. e odgledah ovo juce, uopste nije losh flick This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1797469/ Odlichan tv film BBC-a. Sama po sebi pricha nije nista novo - politicke manipulacije poslednjih par godina su obradili i Ghost Writer Polanskog itd, ali to sto je pricha vec vidjena ne umanjuje odlichnu glumu Rejchel Vajs, Bila Najhija, Ralfa Fajnsa itd...uglavnom sve prva klasa britanske filmografije. Na pocetku ce vam se dijalozi ciniti veoma chudnim, kao da su preuzeti iz Invention of Lying, ali se brzo naviknete na taj stil ( barem ja). U svakom slucaju, ako volite spijunske filmove, moja iskrena preporuka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Revelation of the pyramids... Razočaranje, mnogo isforsirano sklapanjem svega i svačega bez ikakve vidljive povezanosti samo za postizanje OMG momenta. legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Colombiana FIna akcija. Zoe is hot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Red faction: Origins http://www.imdb.com/title/tt1693872/ Ko je mazohista, nek odgleda. Gluma katastrofa, scenario katastrofa, š kvalitet svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) Red faction: Origins Ko je mazohista, nek odgleda. Gluma katastrofa, scenario katastrofa, š kvalitet svega. Film je trebalo da premosti jaz od 25 godina između Red Faction: Guerilla i RF: Armageddon, i potpuno je bespotreban iz gore navedenih razloga. Ko smišlja ovako loše scenarije? Edited September 4, 2011 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Attack the Block Hah, šteta što nisu imali veći budžet. Ali, ceo film su me tripovali ovi klinci, na foru: plus oni efekti i baš zbog toga kao da gledam neki film tamo iz 70tih i 80tih. :) A sleng im je fešta... jebene pink generacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 vratio se malo pre iz bioskopa odgledao sam poslednju ekskurziju ....misim klasika za taj film ali mi ljudi u bioskopu nisi jasni koji su se non stop smejali :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Како ти бре нису јасни, јеси видо ти тај филм brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Zato sto ta ekipa koja ide na filmove tipa 'poslednja ekskurzija neznamkojideo' inace se smeje po bioskopima oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Chekaj, "poslednja ekskurzija" je Final Destination? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Da Srbo, otud i cuveni Haron sa "poslednja ekskurzija" stosom. :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 onda sam ja lud don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) Hah, šteta što nisu imali veći budžet. Ali, ceo film su me tripovali ovi klinci, na foru: plus oni efekti i baš zbog toga kao da gledam neki film tamo iz 70tih i 80tih. :) A sleng im je fešta... jebene pink generacije Da su imali veci budzet film bi bio sranjce, ovako je fenomenalan! e da, onaj ko je castovao ove klince treba da dobije jebenu medalju, klinci pokazuju uverljiviju glumu nego 90% high end holivudskih filmova Edited September 5, 2011 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Odgledah Konana upravo (iako sam radio na njemu, nisam gledao ceo film). Novi Konan fejluje ne zbog toga shto ne igra Ahnould, kako bi mnogi ovde zeleli da bude, a zbog dve zaista vazne stvari: - isekli su bukvalno sve dijaloge iz filma. Otkuda ovo znam? Jednostavno: ako su iz dela koji smo mi radili, isekli 3 minuta dijaloga (a radili smo otprilike 16 minuta), onda kapirate da su sigurno isekli i iz drugih delova filma. U delu koji mi imamo je inache isechen dijalog gde glavna junakinja objashnjava Konanu svoju sudbinu i poreklo! Zbog ovoga je film totalno izgubio smisao pred kraj i postao rollercoaster action, gde je non-stop fajt i sechenje raznih delova tela. Josh jedno od debilnih reshenja je to shto su isekli neke od najboljih 3D scena, koje postoje chak i u trejleru!?!? WTF? Iskreno se nadam da ce napraviti neku uncut ili director's cut verziju u koju ce da ubace sve isecheno, jer ovako film nema smisla gledati... - Mnogo scena je uradjeno sa super brzom montazom, shto nikako nije dobro za 3D. Zbog toga su ceo 3D efekat u filmu skoro ubili (da, to moze da se uradi), pa chak i ono shto je bash dobro izgledalo :( Iskreno da kazem ne savetujem gledati ovaj film u 3D, bolje je da vam poshaljem ovih nashih 13 minuta da odgledate na nekoj 3D plazmi, nego gledati ovaj film bez veze u bioskopu gde nece skoro uopshte biti 3D-a. khm pa ako ne kršiš neki ruski kopirajt (da ti nešalju mafioze kući) okači negde sa passwordom koji važi samo za RUR forum da odgledamo "gde ste prolivali znoj lica svog" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Ljudi pomagajte treba mi prevod za Midnight Express 1978 don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 http://www.podnapisi.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE Jup, crazy all the way. Nije mi baš najjasnije kako je ovo prvi deo "trilogije" sa Oldboyem i Lady Osvetom (osim možda zajedničkih motiva i ekipe koja je radila na sva tri filma), ali must see obavezno za svakog kome ne smeta iščašen azijski mentalitet. Priča o gluvonemom liku koji iz najboljih namera pokreće lavinu sve tragičnijih postupaka koji će rezultovati krvoprolićem na nekoliko strana prožeta je neverovatno dobro izbalansiranom dramom, humorom i dobrom dozom raznolikih morbidnosti. Pojedine scene su toliko majstorski izrežirane (a da likovi u njima gotovo ne izgovaraju ni reč) da možeš samo da gledaš i diviš se. Poseban plus je gomila scena sa jakom i emotivnom simbolikom koje su maestralno utkane u relatino standardnu ali potpuno istumbanu priču (najveći hajlajt u tom smislu je lik sa cerebralnom paralizom sa reke, fantastično odglumljeno i zamišljeno). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Fantastican je, al je mnogo tezak za gledanje. Moracu ponovo da ga odgledam, sta vise samo zbog scene sa bejzbolkom :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 "caesar is home" spektakl Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) http://www.podnapisi.net/ nema tamo ....misim ima ali ili zuri ili kasni 10 minuta :D no nas'o sam na titlovi rs i da film je do jaja :D Edited September 5, 2011 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE - odgledo pre 3 nedelje ~ sta znam tezak je. Preteruju malo sa nekim scenama al ajde, koreja. U svakom slucaju odlican film, preporuka ako imate zivaca za ovako nesto. Odgledah i Thor, klasicno americko sranje, sa do jaja animacijom i efektima. I nista vise. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 nema tamo ....misim ima ali ili zuri ili kasni 10 minuta :D no nas'o sam na titlovi rs i da film je do jaja :D Skineš Subtitle Workshop i podesiš kašnjenje. Za manje poznate naslove ovo je često jedini način da se dočepaš ispravnog titla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts