~JungleBoY~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 thor je car btw, odgledah fast five, sjajan sjajan, bajosti za izvoz ima. kome se gleda akcija sa preterano kurcenja i krsenja svih zakona fizike - preporuka :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 pogledah sada ˙kajmak sa marmeladom`˙na preporuku druga i nije mi dobro koliko sam se smejao. ko nije imao prilike da pogleda neka obavezno baci oko prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 IP Man http://www.imdb.com/title/tt1220719/ Preodlichan! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 u kom delu se pojavljuje TCP? @ thor lovers Thor 2 will open on July 26, 2013, just two months after Iron Man 3 opens on May 3, 2013. Deadline reports that Thor director Kenneth Branagh will not return for the sequel and that Branagh's exit was "mutual and amicable." Branagh might stay on as a producer. Ljuta naiva se nastavlja...damn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) The Joneses (2009) okej je film, prijatno sam se iznenadio Edited August 29, 2011 by CBETA na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 The Revelation Of The Pyramids ima ga u piratskom zalivu... predobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 "narrated by brian cox" i'm sold :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 na kraju sam se usrao. Aj ok, za ljude iz nauke, koji se bave ovim, ja sam na nivou primitivnog čoveka kome vračevi objašnjavaju nešto. Ali, ako ovo nije paljevina, već prava studija i ako su ovo ozbiljna istraživanja.... evo usrao sam se. još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 The Revelation Of The Pyramids ima ga u piratskom zalivu... predobro "narrated by brian cox" i'm sold na kraju sam se usrao. Aj ok, za ljude iz nauke, koji se bave ovim, ja sam na nivou primitivnog čoveka kome vračevi objašnjavaju nešto. Ali, ako ovo nije paljevina, već prava studija i ako su ovo ozbiljna istraživanja.... evo usrao sam se. još jednom. jeste pogledali ovaj dokumentarac, drugovi? ja jesam, i ima baš dobrih mindfuck-ova, al mislim da dosta navode vodu na svoju vodenicu. npr, kada pričaju kako su ona tri čuda na istoj liniji, prvo to prikažu na karti sa ortogonalnom projekcijom (valjda se tako zove - uglavnom, ona gde su meridijani nacrtani paralelno) a posle na globusu. to je nemoguće, il jeste ili nije prava linija, a ako jeste, u prvom slučaju bi bila nacrtana kriva. al ono sa metrima je baš mindfuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Jel eye-candy da se gleda, ili da se ne cimam oko HD-a? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 nije, jeftin je prilično, skidaj divx slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Idd mindfuck. Simetrija je da se useresh, ja iskreno neverujem da je moguce odraditi onako neshto primitivnim orudjem kako je navedeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 (edited) Manje vise, nisu izneli neke novosti oko tih Piramida. O tome je pisao i Deniken, a pisu i istrazuju i mnogi "alternativni" autori i naucnici, sve cesce i na internetu. Novost je za mene bila ona geometrijska analiza same Sfinge, kao i Svinge u odnosu na Veliku piramidu. Tu me je do duse odmah i smorio nedostatak informacije za egzaktan datum kada ce se Regulus doci u ravan Sfinginog pogleda. Po ovoj prici, taj datum bi trebalo da signalizira kraj Vremena Ribe i pocetak Vremena Vodonose. Mislim ono, obzirom da se radi o tako velikom i znacajnom astronomskom, pa i astroloskom, dogadjaju, koji ce se po svemu sudeci poklopiti sa prolaskom nase planete kroz "galakticki disk". [nvm za ostatak, malo sam izguglao i nisam siguran sta da mislim] E da, i potpuna novost za mene je bila i cinjenica da je Velika piramida zapravo osmostrana. Omajfak... Edited August 31, 2011 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Odgledao sam drugi put Collateral, prvi put sam ga gledao pre 4-5 godina i na sred filma komsija je napravio neko sranje pa mi je poremetio koncentraciju :D Cudi me da ovo nije kultni film. Bas mi ima Fight Club vibe, pogotovu zbog mracne atmosfere, boja, a i lika kojeg Tom Kruz (odlicno) glumi. 9/10 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Harry Brown Pristojan film o matorom specijalcu koji u nekom momentu pukne i krene da se sveti bandi koja maltretira komšiluk. Ono što ga izdvaja od sličnih filmova je realan pristup - nema spuštanja sa plafona i Džon Vu okršaja, već očajni matorac sa plućnom embolijom protiv poludelog sveta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) Odgledao sam wire pre nekoliko dana i svaki komentar je suvisan, serija je perfektna posebno sezona 2. Upravo sam odgledao Thor, meh pristojna zabava u trajanju od sat i po. Trenutno planiram da odgledam Collateral sto je nikita preporucio, a onda se bacam na Firefly pa Serenity. Da setio sam se da sam odgledao i Shine, takodje sve preporuke, a na film sam naleteo tako sto sam gledao pirate i primetim glumca koji glumi barbosu i kao daj da ga proverim i vidim da je dobio oskara za ovaj film. Edited September 1, 2011 by Member Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Pirati sa kariba 4 Ne mogu reci da je sjajan film, ali je sjajno zabavan xD If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Da, Pirati su me prijatno iznenadili - ochekivao sam "meh", a ispalo je dosta dobro. Sa druge strane, Thor je ispao "meh", mozda je za nijansu bolji od Kapetana USA koji je po meni FAIL. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 @"The Revelation Of The Pyramids" С обзиром да се највише бави приказима великих аномалија у нашем схватању античке историје, и оне која јој претходи, документарац је одличан за почетак онима који би можда касније нешто више хтели да знају. Да се не води књигом, могао би да се прошири са још гомилом мајндфак момената, као што су Тијанавако, Боливија Исто астрономски резонује као грађевине поменуте у документарцу. Балбек, Либан Као и неки, изграђен на остацима и рушевинама много старијих грађевина, у основи неки камени блокови прелазе и хиљаду тона. Деринкују, Турска. Моја апсолутни фаворит. Зашто? Па зато што сам само читао о оваквим местима на замљи, односно испод земље, а онда и сазнао да је јавности познато овакво чудо! Систем вентилационих канала је невероватан подухват. Мислим да има само један снимак од пар секунди на коме се види како изледају, прецизност израде је фасцинантна. На последњој слици се виде камена врата, која се затварају изнутра. Јако ми се допада што су поставили питање правих градитеља, пирамида у Египту рецимо. Приметио сам да многи, иако су одбацили званичну теорију, ипак им остане део ње који се односи на творце. Лепо су приказали огромну, и јако битну повезаност са астрономијом, али нису то да нека места представљају и звездану мапу, Гиза плато Орион појаса на пример, или један комплекс пирамида код Маја, сазвежђе Плејаде. Велика штета што нису урадили приказ гомиле слепих ходника у Великој пирамиди, израђених на најфинији начин, толико уски и непрактични да се по страни оставио покушај њиховог објашњења. А највећа замерка је утисак који документарац при крају оставља, у питању је опет прогнозирање мрачне и неизбежне будућности, што је можда и његова сврха. Да се ради о продукцијској кући као што су NGC, Discovery, History Channel, BBC, па да се одмах отклони сумња, она ће остати само то за сада. Када сам већ ту, серијал Ancient Aliens је приказао гомилу супер ствари, но њихово тумачење је често смешно колико је манипулативно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 (edited) THOR Za ono što jeste, film je natprosečnog kvaliteta, vidi se da su trudili oko njega. Glavni glumac je odličan, početak i prva trećina na Zemlji kad se ponaša kao bilmez-varvarin sjajno odrađeni, mada film gubi momentum i polako prelazi u "igranje na sigurno" kako se približava kraj. Natali Portman potpuno promašena i kao lik i sa svojom praznom glumom (kao i ona druga riba pored nje), oba lika su trebala da budu stopljena u jedan, a čak bi i tada taj lik delovao nepotrebno. Još tri krupne mane su šibanje sa frost džinovima, previše CGI-ja i neprirodno izgleda (kao loš intro za PS igru koji traje predugo), Lokijev lik i njegovo poreklo (koje nema puno smisla u hronološkom i još nekim aspektima), kao i Heimdal koji je, kao, opasan mamojebac, a po svemu što radi i priča u filmu ispao je tupson koji nije siguran koje su mu dužnosti u Bifrostu. Sve ostalo je i više nego pristojno i zabavno, ne smara film i brzo proleti, a i Entoni Hopkins je odlično izčizovao to što se tražilo od njega, on mi je najbolji lik u filmu (osim glupavog Odin sna koji je besmisleno i veštački uguran u priču). Edited September 3, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Мени је Локи добар што се глумца тиче, па ми је зато прихватљив и као лик. Иначе, ја исто спадам у ону групу ликова који су гледали Тора и добар им је превасходно због тога што је госн Тор надасве харизматичан и симпатичан деран. Мада, усудио бих се да кажем да мислим да би филм био грозан да Тор није другар цар. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 Nisam mislio na glumca, on je odličan kao Loki i ceo njegov karakter je zanimljivo odrađen (kao nešto muti i mulja nespretno, i taman pomisliš "ma dobar je dečkonja skroz", on rkne nož u leđa), već neki detalji u vezi sa njegovim poreklom koji su kontradiktorni. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 (edited) Odgledah Konana upravo (iako sam radio na njemu, nisam gledao ceo film). Novi Konan fejluje ne zbog toga shto ne igra Ahnould, kako bi mnogi ovde zeleli da bude, a zbog dve zaista vazne stvari: - isekli su bukvalno sve dijaloge iz filma. Otkuda ovo znam? Jednostavno: ako su iz dela koji smo mi radili, isekli 3 minuta dijaloga (a radili smo otprilike 16 minuta), onda kapirate da su sigurno isekli i iz drugih delova filma. U delu koji mi imamo je inache isechen dijalog gde glavna junakinja objashnjava Konanu svoju sudbinu i poreklo! Zbog ovoga je film totalno izgubio smisao pred kraj i postao rollercoaster action, gde je non-stop fajt i sechenje raznih delova tela. Josh jedno od debilnih reshenja je to shto su isekli neke od najboljih 3D scena, koje postoje chak i u trejleru!?!? WTF? Iskreno se nadam da ce napraviti neku uncut ili director's cut verziju u koju ce da ubace sve isecheno, jer ovako film nema smisla gledati... - Mnogo scena je uradjeno sa super brzom montazom, shto nikako nije dobro za 3D. Zbog toga su ceo 3D efekat u filmu skoro ubili (da, to moze da se uradi), pa chak i ono shto je bash dobro izgledalo :( Iskreno da kazem ne savetujem gledati ovaj film u 3D, bolje je da vam poshaljem ovih nashih 13 minuta da odgledate na nekoj 3D plazmi, nego gledati ovaj film bez veze u bioskopu gde nece skoro uopshte biti 3D-a. I pored razocharanja koje sam doziveo gledajuci neshto na chemu sam i sam radio, ima nekoliko hajlajta u filmu: - Konan je shovinista i to je vrh! Ne secam se da sam skoro gledao neki holivudski film gde je mushkarac ovako stavljao zenu na mesto - ima jedna scena gde se Konan obraca Tamari tako da se ceo bioskop tresao od smeha Jebesh politkorektnost, daj vishe ovakvih zajebancija, zene su realno smorile. - Momoa je po meni gotivan kao Konan, zato shto je zajebant i ume da se i nasmeje i da namigne i da slozi "besnu facu", shto Arnold nikada nije mogao normalno. Izgleda pametnije, agilnije, opasnije. Ja isto gotovim Arnolda kao i mnogi ovde, ali Momoa je dobar za ovu ulogu i bedak je shto verovatno nece imati shansu da bude Konan opet. - Borbe, pogotovo u prvoj polivini filma, su dosta krvave i imaju taj dark fantasy shmek. Kasnije sve postaje nekako slabije, kao da im je ponestalo inspiracije/para. Kada bi snimili film od 2 sata gde su sve bitke kao u prvoj polovini Konana, to bi bilo do jaja. Edited September 3, 2011 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 zajebant i ume da se i nasmeje i da namigne i da slozi "besnu facu" Коначно и то да дочекамо на телевизор каД brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 @Thor i Loki , meni su savrseni :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts