dNte Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Dragon Eyes: random kinez i Žan Klod u treš akciji, na stranu sranje scenario ima par lepih akcionih scena. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Chaser Dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Što hvala vudu? Nisam spominjao star trek na ircu lol pa ti mi dao sve delove na hdd You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Скинуо Tropa de Elite и ладно је синхронизован на енглески, само да чујете тај изговор псовки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Ako je HD, moguće da postoji i originalni audio kanal u fajlu "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Нисам нублара, нема други аудио : ) Tropa.de.Elite.LIMITED.DVDRip.XviD-COALiTiON Да, ајде зајебавајте ме што је dvdrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Pa nisi napisao u prvom postu da je dvdrip "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Chaser Dobar... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 odgledah poslednjeg sherloka, iz tri dela... nisam gledao skoro losiji film, a mislio sam da moje razocarenje iz prvog dela je neponovljivo... prvi deo jos se i trudio da bar lici na neka starija izdanja serloka, bilo je tu i tamo par scena kao omaz njima... ali ovo je necuveno :) e sad aj na stranu sto je to serlok, film je ozbiljno los, losi su dijalozi, losa je postavka gde je serlok kao horejsio iz csi, i to ne steroidima! dosadno do bola, slow-mo scene pa onda sekvence sa fast forward fazonom su toliko prevazidjene i zapravo nepotrebne za atmosferu i okruzenje u kojem se radnja odvija, kvazi smesne gegovi koji mogu biti smesni ako imas 12 godina i tome sl .... zaplet je roflmario... a steta sto nisu iskoristili bolje ova dva gluimca, ili bar jude low-a napravili su sherlock bonda na kraju najvise me odusevila odjavna spica, ali najozbiljnije, sjajno je odradjena u onom stripskom fazonu ... jbg ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 (edited) Ts, ts, evo malo Kejtinih butki i guze to soothe the pain... UNDERWORLD AWAKENING Za jedan Underworld film i više nego uspelo, pre svega zahvaljujući daleko dinamičnijoj radnji, malo boljoj režiji i vidljivo većim budžetom u vidu nekoliko uspelih CGI efekata (mada ništa naročito za današnje pojmove). Osnovni problem filma i celog serijala je što sebe shvata suviše ozbiljno i nema ni daška duha ili humora, za razliku od glavnog konkurenta u vidu Resident Evil filmova (s obzirom da su oba na istom i produkcijskom i svakom drugom nivou). I sama Kejtica je nekako neuverljiva i ženskasta, više deluje kao crnokosa barbika koja vitla pištoljima, za razliku od Mile Jovović kojoj više leži taj "opasna riba u totalnom treš filmu" look. Speaking of which, omomnommonom Edited April 18, 2012 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Odgledah sinoć God bless America - http://www.movie-list.com/posters/big/zoom/godblessamerica.jpg Moram priznati da me je film iznenadio utoliko što nije ono što sam očekivao da će biti :) Gledljiv je, nema tu šta, ali recimo i malo previše razvučen. A ostalo ne bih da ne spojlujem, pa ide u spojler: Očekivao sam više ubijanja u filmu, nešto što tek pred kraj rade kad ide ona animacija i mislio sam da će više biti humora, a zapravo su se potrudili i da objasne čitavu problematiku zbog čega se on to istripovao itd. Plus sam mislio da će ispasti da je sve sanjao, ali taj kadar sa početka filma su izgleda namerno ubacili. I kraj nisam očekivao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Наслутио сам ће филм бити превише развучен, некако мислим да је трејлер довољан и да филм не вреди гледати : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Pa ako očekuješ spektakl koji trejler najavljuje, nećeš ga dobiti. Ovako, ok je film. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Мени се свидео, а и брзо ми прошло гледање. Е да и Шерлок ми је ок, али сам га гледао тако да избацим из главе да је то Шерлок и да очекујем као неки заплет. Као што рече неко - Бонд, Шерлок Бонд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Jedini Serlok koga ja priznajem je Jeremy Brett oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) U procesu sam gledanja cele Star Trek antologije filmova (posle cu gledati i serije :), doshao sam do 10-og filma (Star Trek: Nemesis) i mogu da kazem da je vrh gledati ovako sve po redu! Jedini film koji mi je bio slabiji od ostalih je Star Trek 5 - The Final Frontier, ostali su mi vrh. Prosto je bedak kada shvatish da nema vishe Star Trek serija i koliko i dan danas dobro izgledaju makete Enterprajza i ostalih brodova iz prvih ST! Nedostaju mi svakakve gluposti kao "I've set phasers to change their frequency after each shot, because Borg adapt. But we will have only about 12 shots before they cannot be stopped!" E ajde molim te reci nam (mi t.j.) kako kod tebe prolazi Abramsov "reboot" pošto nisi zatrovan fan-tip razmišljanjem. Ja ne mogu uopšte objektivno da kažem da li mi je ceo taj film ok ili ne jer sam navučen na st još od kasnih 80ih. Pade mi na pamet, možda je ovo jedno od većih st tehno lupanja: http://www.youtube.com/watch?v=DiMqHG81Vq4 It's actualy quite simple, at that point the quanta is accelerated to warp 17. :)))) Edited April 21, 2012 by abohac Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 pogledao contraband... smaracki film bez poente :D 4.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 E ajde molim te reci nam (mi t.j.) kako kod tebe prolazi Abramsov "reboot" pošto nisi zatrovan fan-tip razmišljanjem. Ja ne mogu uopšte objektivno da kažem da li mi je ceo taj film ok ili ne jer sam navučen na st još od kasnih 80ih. Pade mi na pamet, možda je ovo jedno od većih st tehno lupanja: http://www.youtube.com/watch?v=DiMqHG81Vq4 It's actualy quite simple, at that point the quanta is accelerated to warp 17. :)))) Iskreno da kazem, posle gledanja svih originalnih ST filmova (svih od The Movie, pa do Nemesisa), mislio sam da ce mi Abramsov reboot biti sranje (iako sam ga gledao jednom u bioskopu 2009). Medjutim, ispalo je obrnuto - ima mnogo osvrta na originalni ST + glumci su mi gotivci. Sad jedva chekam nastavak :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danney Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Pogledao Trainspotting i Layer Cake juce; volim britance, i po meni ovi filmovi uz Snatch i 2 Dvocevke su kultni :D Layer Cake Trainspotting Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) http://www.imdb.com/title/tt1028532/ Nije skoro, ali ostavio je odlican utisak.Plakao kao malo dete uz film, pogotovo poslednjih 15 minuta filma. Edited April 24, 2012 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 okej, ovo je jace od mene. koji ce ti kurac trol smajl na kraju, da te ja pitam? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Navika.Nisam znao da moram i na to da pazim sad. (Stoji tu iz istog razloga zbog kojeg random ljudi daju minuse random ljudima - nema poentu, tu je "zato sto moze") Edit2: Znajuci RuR, stekao sam neki utisak da neka tema lako moze da ode u off sa raznim WoT-ovima o tome zasto je napolju 20 stepeni, a ne 21, pa koga zanima zasto sam stavio taj nebitan smajli na kraju recenice, neka salje pm, da se ne derailuje tema. A ko ima 90 minuta zivota da potrosi na nesto, preporucujem da odgleda film.Odlican je.Jeste da je drama, ali je odlicna. (Ko je gledao Futuramu i seca se epizode Jurassic Bark, kada Fry kaze da ga je Seymour sigurno zaboravio, pa se vreme vrati nazad u januar 2000 - Seymour ceka Fry-a narednih 10 godina na istom mestu - referenca na ovo.Najtuznija epizoda Futurame) Edited April 24, 2012 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Odlican je.Jeste da je drama, ali je odlicna. Lol "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 И ја сам лолнуо на то : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Pisanje postova pred ispit. :P Pa, bre...Musko i drama.To ne ide. Mi smo valjda /manmode, za nas su eksplozije, golotinja i nasilje...Drame su yaoming.jpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts