[BMF]Psycho Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 GZ! Sad ide tezi deo :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 čestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Bravo Dimi! Sad će morati sestra da časti! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Can I ahve your items plz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 gz matori! mene u poslednje vreme toliko jasu na poslu, da nista drugo ne radim, kad dodjem kuci samo se skljokam u krevet... moram da se aktiviram oko beganja :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Upravo me posetio DHL kombic :) Neki cudan osecan radosti kada sam ga video ispred kuce iako znam da je sve gotovo. A ambasada radi kao svajcarski sat. Kada ti zakazu tada ces i biti primljen, cela procedura traje manje od 30min (sve sa cekanjem) iako u cekaonici ima preko 30 ljudi. A i isporuce ti vizu na vreme Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Pitanje za Formija a i za ostale. Kako i gde najpovoljnije kupiti kartu do Denvera? Kakvo je sad stanje sa kartama? Kapiram da je teze sad uzeti zbog guzvi i svega. Preporucite mi neku agenicju gde da kupim kartu. Najbitnije su mi dve stvari , da je karta u jednom smeru i da je sto jeftinija. Sad cu ja malo da izgooglam edit: E da. Imam broj leta ovog lika sto ide zajedno samnom na isti koledz. Jel ima neki sajte gde ukucam broj leta da proverim dali jos ima mesta za isti i kolika je cena? edit2: sad sam gledao malo po netu. Karta do Denvera u jednom smeru 1100e a povratna (sa random datumom povratka, stavio sam 1. maj 2012.) je 700e. Na koju foru je dva leta jeftinije od jednog? Edited July 18, 2011 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 na foru što su cene avionskih karata rand(); probaj sajtove kao što su kayak.com, imaš tu agregirane search results raznih distributera karata / avio kompanija / agencija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 uff ovde ima karata do Denvera i za manje od 600e. Sad ako ja pazarim kartu kreditnom karticom recimo kako ja dodjem do te karte? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) Dobijes kod sa kojim pokupis kartu na salteru kompanije preko koje ides na aerodromu sa koga poleces. Edited July 19, 2011 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Sve karte su danas elektronske, dovoljno je da ti poshalju e-mail sa potvrdom - to odshtampash i sa tim na aerodrom. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 uff ovde ima karata do Denvera i za manje od 600e. Sad ako ja pazarim kartu kreditnom karticom recimo kako ja dodjem do te karte? Obrati pažnju da li ima web check-in. Neke low cost kompanije dozvoljavaju da se čekiraš preko neta. U suprotnom ćeš morati da platiš na licu mesta 10-20$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Већ видим куда све ово иде! 2 achievements unlocked: I had a dream, Joe - been to the Nick Cave concert! (there are 349 560 others with this achievement - add them to friends) Tinnitus - been to 100 concerts! (there are 89 303 others with this achievement - add them to friends) Оћу да ставим у драгу ми кутију драгу ми карту, макар и авионску... мислим, ја нећу, нисам у том трипу, ал свеједно... -rant over lol Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) Dobra je fora i da se uradi master/doktorat napolju. Recimo ko zavrsi master u nemackoj dobija godinu dana nakon faxa da nadje posao i zaposli se tamo, a tako je i u dosta drugih drzava EU. Cim se zaposlis postajes (cini mi se B) drzavljanin. dakice na koju foru si ti krenuo da studiras na ETH ( bechler, cini mi se? ), kakve preduslove trebam da ispunim, sta je potrebno od papirologije, studija etc :) Edited July 19, 2011 by dante_ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 E da, Daki, i mene ovo interesuje, tj. jednog mog ortaka. Ili je on opet banovan? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 nije banovan,a cak i da jeste :D sacekaj par dana pojavice se daki :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Pitanje za Formija a i za ostale. Kako i gde najpovoljnije kupiti kartu do Denvera? Kakvo je sad stanje sa kartama? Kapiram da je teze sad uzeti zbog guzvi i svega. Preporucite mi neku agenicju gde da kupim kartu. Najbitnije su mi dve stvari , da je karta u jednom smeru i da je sto jeftinija. Sad cu ja malo da izgooglam edit: E da. Imam broj leta ovog lika sto ide zajedno samnom na isti koledz. Jel ima neki sajte gde ukucam broj leta da proverim dali jos ima mesta za isti i kolika je cena? edit2: sad sam gledao malo po netu. Karta do Denvera u jednom smeru 1100e a povratna (sa random datumom povratka, stavio sam 1. maj 2012.) je 700e. Na koju foru je dva leta jeftinije od jednog? Ima agencija u beogradu pored americke ambasade. kod njih su uglavnom jeftine. ali da, uvek je u dva pravca jeftinija nego u jednom pravcu :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 E sad je gotovo definitivno. Pazario sam kartu ovde u Novom Sadu. 670e marshuta je Budimpesta > New York > Minneapolis > Denver. Letim 27. avgusta. Polako se osecaj one pasivne nervoze koju sam osecao zadnjih par meseci pretvara u neku euforijicu :) Vec 2 godine kad sretnem poznanike pricam kako treba da palim preko, pocelo da me bude sramota kad me pitaju sto jos nisam otisao. Mnogo bespotrebnog jebavanja koje sam mogo izbeci a i da sam bio pametniji da sam otisao jos pre 3-4 godine. Al dobro , sta je tu je. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 gz torimax, sve najbolje :) nadam se da cu i ja uspeti nesto da uradim do kraja godine... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 @Modzo, nisam pratio diskusiju od pocetka a sad me mrzi da gledam gde se tvoje i chizrine price razdvajaju, reci mi samo na koju foru palis, studiranje/sport ili sljaka, i koliko zima brojis :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 E sad je gotovo definitivno. Pazario sam kartu ovde u Novom Sadu. 670e marshuta je Budimpesta > New York > Minneapolis > Denver. Letim 27. avgusta. Polako se osecaj one pasivne nervoze koju sam osecao zadnjih par meseci pretvara u neku euforijicu :) Vec 2 godine kad sretnem poznanike pricam kako treba da palim preko, pocelo da me bude sramota kad me pitaju sto jos nisam otisao. Mnogo bespotrebnog jebavanja koje sam mogo izbeci a i da sam bio pametniji da sam otisao jos pre 3-4 godine. Al dobro , sta je tu je. Ha ja sam leteo 28mog. Srecnooo tebrex. Bice ti do jaja ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 fala jos jednom svima @Modzo, nisam pratio diskusiju od pocetka a sad me mrzi da gledam gde se tvoje i chizrine price razdvajaju, reci mi samo na koju foru palis, studiranje/sport ili sljaka, i koliko zima brojis :D Dobio sam punu sportsku stipendiju na jednom junior collegu u Wyomingu. Vizu imam do jula 2013 ili ti dve skolske godine koliko i traje taj junior college. E sad ja planiram da posle prve godine polazem SAT i da se prebacim na cetvorgotisnji college. Imam potencijala za NCAA Division 1 i ovaj agent mi je spominjao da je vec dobijao ponude za mene da drugu godinu predjem u neko NCAA D1 skolu. To je najjaca college liga u amreici, ima oko 360 skola, najboljih 64 igraju zavrsni turnir u martu (March madness) Ako bi se to ostvarilo kada bi presao na cetvorogodisnji college naravno nastavio bi kao sophomore. Ionako kasnim 4 godine (po njihovom sistemu 5 mada to apsolutno ne znaci nista po pitanju mog statusa u timu/skoli) tako da bi bilo glupo da opet budem freshmen :) Al dobro otom potom. Moj neki cilj je prvenstveno da zavrsim skolu tamo, dobijem diplomu pa ako uznapredujem kosarkaski da nadjem neki klub u nekoj osrednjoj evropskoj ligi. Al stvarno ne znam sta me ceka tamo i kako ce se stvari odvijati, sve u svemu ukazala mi se prilika gledacu sto bolje da je iskoristim Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 a koje si godiste ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) '88 inace evo ga snimak koji mi je doneo stipendiju a na koji nisam bas najponosniji . http://www.youtube.com/watch?v=vIABdCScOrE To je moj neki ucinak sa 3 utakmice iz sezone 09/10 koje sam jedva nasao na cd-u posle 10 telefonskih poziva i cimanja ljudi koje boli kurac da u ovom slucaju mrdnu malim prstom da bi meni ucinili ogromnu uslugu. Inace to je 1. Srpska liga u kojoj je obavezno snimanje svake utakmice a ja sam uspeo da nabavim samo 3 snimka. Zato i nisu neki potezi, bilo ih je dosta vise. Ali to sto njima treba se vidi. Mogu da skocim/lupim bananu/dam zicer sad to treba dici na visi nivo. Nikakve probe, nikakvi dodatni snimci, nisu me pitali jel ti cale ima firmu da sponzorise ekipu i sve ostala sranja sto ti ovde trebaju da bi nasao neki iole dobar tim za rad i napredak. Coach video snimak, zadovoljan je jer je nasao igraca 210cm i to je to. A sto se tice kvaliteta snimka nemojte me flejmovati. Radio sam u windows movie makeru :D Edited July 19, 2011 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) kul, kul :D znaci ima da se forsiram i dalje u nadi da cu dobiti neku stipendiju za jedno 2 godine. a koj tim u prvoj srpskoj je u pitanju? Edited July 19, 2011 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts