Lucky Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Pa pitaj u agenciji, morali bi znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Pa pitaj u agenciji, morali bi znati. a da probam mozhda u mesari? jebote, lakshe mi ovde da vidim da li neko zna, nego da se smaram sa kontikijem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 pa dobro, ne kažem, probao si, dobio si nekakav odgovor, to je kul, ali prosto verovatno kontiki zna iz prve ruke, ili tripadvisor na netu na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 bio je cale pre 2 godine u tunisu, kaze da je skoro isto nosio dolare ili eure, mozda ces maaalo bolje proci sa dolarima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 pa dobro, ne kažem, probao si, dobio si nekakav odgovor, to je kul, ali prosto verovatno kontiki zna iz prve ruke, ili tripadvisor na netu na primer. :* bio je cale pre 2 godine u tunisu, kaze da je skoro isto nosio dolare ili eure, mozda ces maaalo bolje proci sa dolarima hvala! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 svejedno ti je, razlika je minimalna bil kada sam ja bio pre 2-3 godine p.s. ua srbima koji letuju u hrvatskoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 ma pitam da znam da li da konvertujem dolare u evre (jer ce da me osasave) ili mi je pametnije da jednostavno ponesem dolare i cao :) ako primaju tamo dolare najnormalnije, to je najbolja varijanta onda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 primaju dinare aprevo :) ali svoje tunizanske ali svejedno kao da ces imati gde da trosis lovu, kada je policijski cas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 hahaha enihu, ako baš nisi siguran, ponesi evre i dolare i problem solved! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 svejedno ti je, razlika je minimalna bil kada sam ja bio pre 2-3 godine p.s. ua srbima koji letuju u hrvatskoj svaka nasa kuna potrosena tamo bice istopljena u metak! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Jos 2 dana do polaska na more. Moram ponovo izjaviti da Grcka nije spremna za Vudua i mene !!! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 (edited) Zbog toga će nas vratiti s granice jer nemamo 38 evra po danu Edited August 5, 2011 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 neće, biće vam vrh, samo nemojte da prebijete ribu u kolima i skočite joj na šoferku leđima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 :)))) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 i pazite se dubine ima grčeva! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Zrce keva, nadam se da cu se skapirati sa poslom do sredine Avgusta pa dopet banem do Novalje. Sto se tice cena, Hrvatska je generalno uvek bila skuplja od recimo Bugarske ( koja u zadnje vreme postaje sve popularnija kod nasih turista ) ali zato po meni nudi mnogo bolji provod leti( Zrce Jadranska Ibica) a i prakticno sam na lapo sata od mojih u Zadru (inb4 Dante Croat) , tako da mi to izadje kao ekstra kombinacija. Aj opet da postuje, imam slobodne apartmane pocev od 20. avgusta. Vise detalja i fotke ovde http://www.facebook.com/pages/Apartments-in-Novalja-Pag-island-Zrce-beach/191880410856329 . I da, lol za onog lika sto je rekao da je jumbo koktel u novalji 40 kuna. Regularna cena Deep divera, Zombia i slicno u "vazni" je 200 kuna u Papayi na Zrcu, slabiji kokteli tipa Sex on the beach, Tequila sunrise itd su 160 kuna, a ispod 100 kuna u "kiosk kaficima" se ne moze naci nista. Pivo je oko 25 kuna (3.5 eura). Ako je neko zainteresovan za smestaj bilo bi pozeljno da pozuri sa kontaktom posto sam full do 20.08, a ima interesenata i za te termine. Poz, i vidimo se u Hrvatskoj Ibizi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Tesko je. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Jel ima neko predlog za pocetak oktobra gde otici gde je toplo? Radim tokom cele letnje sezone na moru pa i nisam u prilici da osetim pravi odmor. Pa razmisljam o nekom krajnjem jugu grcke, mozda spanija, portugal, turska? Idealan bi bio neki pristupacan hotel sa 4* a moze i neki apartman. Ako ima neko iskustva. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Za oktobar je Egipat pun pogodak Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Realno taj sever afrike u oktobru je i dalje ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Jel bio neko? Gde je najbolje pogledati cene, hotele i ostalo. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 mislim da ti je matico najsigurniji.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 pre par godina sam bio u bugarskoj 16og oktobra, bilo je odlicno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 šta je bilo odlično, piće i klopa? :)) pošto bugarsko more nije dobro ni u julu :) kapiram da od polovine septembra em da nije dobra temperatura, em je sve živo zatvoreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 ma jok, bilo je toplo more, sunce nije bilo jako a pocrneo sam za samo par dana dok sam bio tam. tako da swe pohwale bugarskoj :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts