spo(ghost) Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 tomboy Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Па и ја сам мислио у својству попа. Неће гориво за ауди само да се плати! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 ladno bi me sa'ranio! Au Rebi au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 НИШТА НОВО!!!!1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted April 3, 2014 Popular Post Report Share Posted April 3, 2014 marinice, reko ti boža da si grob! 3 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Nista novo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 smirite se :D Dule, jer moguce da mi i 6 dana posle anestezije ne bude dobro? Normalno sam se probudila iz anestezije, sve je bilo kul sat i po, dva, a onda su pocele da mi trnu ruke, lice, usta pa sam se onesvestila. Onda sam dobila injekciju glukoze i bilo mi je bolje. Ali sad mi se to desava i dalje, svaki dan, vec 5-6 dana, iz cista mira. Osim sto se ne onesvestim ali budem tu negde na granici. Jel to od anestezije ili hipoglikemije? Ili apstinencijalna kriza Da napomenem da mi ranije nikad nisu bile hipoglikemije u tom intenzitetu. Da iskuliram, da idem kod lekara, da zovem Rebela, sta da radim? ti si marinice mnogo komplikovan neki slucaj:D Pa ne bi trebalo nedelju dana posle anestezije da imas mucnije i vrtoglavice, proveri secer ponovo dule_san, ćaleta muči neki "rast" na tabanu, prvo su mislili da je kurje oko i davali mu neke kreme i slali ga na tečni azot, al nije pomoglo, pa su ga juče snimili rentgenom i dali mu neki papir na kome piše "osifikacija [nešto nešto nešto latinski nešto drugo ae pae]", i piše još "radiološki pregled z016". osifikacija kapiram da je okoštavanje, šta mu dođe ovaj radiološki pregled? šalju ga na CT/MRI ili nešto drugo? osifikacija je okostavanje, a Z01.6 je obicna sifra za radioloski pregled po medjunarodnoj klasifikaciji evo vam sifrarnik pa da mozete da se nadjete http://apps.who.int/classifications/icd10/browse/2010/en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) nemam nikakve mucnine i vrtoglavice, ne projektuj se! opet si pijan i dalje nikakva korist od lekara opste medicine Edited April 3, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 ladno bi me sa'ranio........! Au Rebi au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 nemam nikakve mucnine i vrtoglavice, ne projektuj se! opet si pijan i dalje nikakva korist od lekara opste medicine nista novo x2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 uzmite aerius ili flonidan, isto antihistaminici kao pressing, ali novije generacije, selektivno blokiraju samo h1 receptore tako da nema pospanosti kao nezeljenog dejstva po svemu sudeći, imaš pivo za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 valjda viski, gde si video da se lekaru nosi pivo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 e jerli neko cuo za resada iz banatskog brestovca? cuveni 'kostolomac' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Ako ti treba kostolomac, pravac Kragujevac, daću ti kontakt :))) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 e jerli neko cuo za resada iz banatskog brestovca? cuveni 'kostolomac' Bio ja kod njega pre 2-3 godine da mi namesti rame. Što se mene tiče - preporuka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Bio i moj cale, sredio mu je rame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 sta je tacno bilo sa ramenom? Iscasenje? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 sta je tacno bilo sa ramenom? Iscasenje? Da, imao je neku saobracajnu nesrecu. Doktori su ga sredili, poslali kuci ali ga je jako bolelo nije mogao ruku da podigne. Ovaj matori ga dobro zakrpio, kaze cale proshlo ga ubrzo. Sad da li je neki placebo ili shta vec, kontam da nije poshto mu je cimao rame opasno, zna lik da namesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 ok, ja nisam nista tako ozbiljno - iscasio sam rame na basketu i od tada je ono, manje vise preosetljivo, svako malo moze da ispadne opet i slicno. pa rekoh da nije to bilo u pitanju i da li je to uspeo da sredi. posto fizikalna mi nije nista pomogla, a nece da me seku jer kao nema potrebe. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 pitao sam za resada posto mi je kolega ispricao hvalospeve za coveka, kune se u njega. a meni slejani ligamenti kolena.. kaze idi, sto da ne probam... a fazon nema cenovnik, koliko sam ga skapirao, vec fazon daj koliko hoces... zdravlje nema cenu realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 vidi duletov alt! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 meni je keva imala slični situaciju, ispalo joj rame. išla na fizikalne, ono još gore, bolovni nesnosni, morala tetrazepame da pije. odemo kod ovog lika u KG (veliki Zvezdaš inače, bio njihov fizioterapeut) i bukvalno joj za 1 minut namestio rame i vratio u pravi položaj. Otišli još jednom da joj izmasira neku tetivu, i evo sada, da kucnem u drvo nema više nikakvih bolova. Išao je i jedan poznanik kod njega posle operacije ukršenih ligamenata, isto sve pohvale! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 pitao sam za resada posto mi je kolega ispricao hvalospeve za coveka, kune se u njega. a meni slejani ligamenti kolena.. kaze idi, sto da ne probam... a fazon nema cenovnik, koliko sam ga skapirao, vec fazon daj koliko hoces... zdravlje nema cenu realno Ako ti kaze da moze da ti sredi ligamente, znaj da laze. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 relano, prvi put čujem da ligamenti kolena mogu da se srede na taj način 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 pitao sam za resada posto mi je kolega ispricao hvalospeve za coveka, kune se u njega. a meni slejani ligamenti kolena.. kaze idi, sto da ne probam... a fazon nema cenovnik, koliko sam ga skapirao, vec fazon daj koliko hoces... zdravlje nema cenu realno Nemoj se zajebavati sa tim. Ako ti je pukao prednji ukrsteni (koji najcesce puca) on ne moze da se 'namesti'... dal je slabo prokrvljen pa ne moze da zaraste nisam siguran, al ako ti bude cimao koleno moze da ti sjebe nesto drugo.. Idi na banjicu sto pre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts