voodoo_ Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Ćale je imao sličan problem i dobar pedikir mu je bolje rešio stvar (olol) nego hirurg kod koga je prethodno išao. Doduše to je bilo '93, verovatno je domaći medicinski kadar u međuvremenu nazadovao napredovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 vlado, ja sam operisao kao klinac kod vesne vucic u smederevu, tad je jos radila u bolnici, sad radi privatno...zadovoljan sam, nisam imao nijednom problem od tada...ako si mislio u smederevu, u bgu ne znam hirurge bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 jel to sestra od Aleksandra Vucica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 pa brate ja nju znam :D jel on drzi onu pekaru u kralja petra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 stanko, o cemu ti pricas brate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 @Vlada_Eh da je samo jedan, nego sam cuo iz vise prica o raznim hirurzima kako rade, mislio sam da ne preteruju, dok nisam osetio na svojoj kozi. Kad sam prvi put otisao kod pedikira i ja sam imao mrtvo meso skoro do polovine nokta, nonstop je gnojilo i krvarilo, poceo sam da sepam od bolova. Posle tretmana se povuklo za 2 dana :) A to sto idem na svakih 10ak meseci do godinu dana, to radim cisto prevencije, posto mi nokti bas rastu u meso. Tako da vidi sta ti odgovara ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 1 hour ago, manager said: pa brate ja nju znam :D jel on drzi onu pekaru u kralja petra? Opa Stane, pricaj sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 3 minutes ago, Udo Tvrdi said: Opa Stane, pricaj sve Daki nije bilo toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 smirite se nego @fatboy, @f4ts0 i ostali sa problemima sa kicmom, jel ste overili ovo. Pitam se da li je samo uzimanje para posto ne vidim da je mehanizam nesto drugaciji od one niggerove sprave za istezanje kada covek visi naglavacke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 dule je pijan :c aca brate drzi pekaru u k.petra, gospodin covek, porodicni prijatelj, moji se jos pre rata znaju sa njima, oni su isto izblegli iz hrvatske, s'tim sto su se skucili u smederevu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 ja mislio trolujes...ne bre, ova doktorka je iz valjeva, a ovde se udala u smederevu i radi tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 jel realno da postoje dvojica aleksandra vucica u smederevu? :D ili si me ti kao malo lozio onda kada si rekao da joj je burazer aleksandar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 ma brate mislio sam da ti trolujes i zezas me...ili to sad radis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 2 hours ago, Dule_smor said: smirite se nego @fatboy, @f4ts0 i ostali sa problemima sa kicmom, jel ste overili ovo. Pitam se da li je samo uzimanje para posto ne vidim da je mehanizam nesto drugaciji od one niggerove sprave za istezanje kada covek visi naglavacke Ja nemam više problema. Samo hc street workout. A i klanjanje mi dodje kao joga, istegnem se petput nadan Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 10 minutes ago, Dule_smor said: ma brate mislio sam da ti trolujes i zezas me...ili to sad radis :D duvaj ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 pa ovo je skoro kao ono kad gledaš na ulici fajt dva pijanca... oh wait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 17 hours ago, Dule_smor said: smirite se nego @fatboy, @f4ts0 i ostali sa problemima sa kicmom, jel ste overili ovo. Pitam se da li je samo uzimanje para posto ne vidim da je mehanizam nesto drugaciji od one niggerove sprave za istezanje kada covek visi naglavacke Nema razlike tj ima, efektivnije je DUPLO ovo kod kuce jer je sila zatezanja 50-60kg umesto up-to-30kg kao u ordinaciji gde rade tu "spinalnu dekompresiju". Samim time i brze se oporavljas, ali postoje sitna pravila i cake pri ovom istezanje na inverzionoj klupi. Evo gajbi mi je i dalje (Kettler) ako oces dodji brate da te (huehue) okrenem naglavacke. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Bogami mogao bih to da probam, pa da kupim i ja spravu ako mi odgovara, nho! Ajde neki vikend kad si u bgu cimam te da svratim, mozemo i tenkice da opikamo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Pa to je i meni nesigurno kod tih istezanja, ipak mora da se ogranici kojom silom se to radi i koliko, a ne samo proizvoljno visis sa plafona kao Nigger :D A jel taj lik fizioterapeut Vico, posto kad kazu fizijatar neki misle na lekara, a neki na terapeuta:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 e pa kul onda, daces mi njegov broj, planiram da se posvetim malo mojoj raspaloj kicmi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Koliko je car zaista, ali zaista.. a ne zaostali divljak iz II svetskog rata kojeg su suseljani ubedili da je zapravo shaman? Svo to namestanje kostiju, vadjenje zuba za 50 din, preaching da ti svi problemi krecu od kompjutera i zivota sa roditeljima, pa onda pusenje za 20e, analni za 40e... sve mi zvuci previse 20th century, ako me razumes.. tada su ljudi padali na te price LM, jel ti zaista ispravio kicmu ili te je samo obasjao svojom shamanskom pricom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Znaci, pogodilo te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 (edited) pa jel bas sve mora da se zagovna na ovom forumu :( ahaha, luka :D Edited November 15, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts