skrimke Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Рече Скримке, и обрише зној са чела Lacoste пешкиром : ) a to sam dobio na poklon, siroma' sam ja. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 skrimke, vlasnik Zare, siromah :( resio sam da ulozim malo u sebe, i ja sam sam odlucio da uzmem trenera, i iskreno, mnogo mi bolje ide jer ne trazim izgovor da ostanem kod kuce jos pola sata vezbe radim dosta pravilnije, i jednostavno imam nekoga ko ce da me prati i savetuje sto se tice para, nije mi problem da dam te pare ako znam da cu napredovati pokusao sam vec par puta sam da kupujem preparate, sam da korigujem ishranu, i sam da treniram, i to se nije najbolje zavrsilo, uvek sam prestajao posle 2-3 meseca nadam se da ce moja iskustva sa trenerom i svim ovim glupostima biti od koristi nekome na ovom topicu :p @kali koristim samo jednu tabletu kofeina pre treninga, kao sagorevac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) Pa kofein moze da bude bladi diuretik i malo povecava insulinsku rezistentnost, nista od toga nije lipoliticki efekat : ). Ono zbog cega moze da bude zanimljiv je sto nekim ljudima daje "kick" za trening. : ) Edited June 16, 2011 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 @seki ne kazem da kofein nema efekta :) ali barte ti nisi profesionalac :) koji ce ti to kurac :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Ne pijem kafu! :( Pa dobro Kali, ionako nije skupo. Sto bi rekao Lane Gutovic: cim ne skodi, znaci da koristi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 resio sam da ulozim malo u sebe, i ja sam sam odlucio da uzmem trenera, i iskreno, mnogo mi bolje ide jer ne trazim izgovor da ostanem kod kuce jos pola sata vezbe radim dosta pravilnije, i jednostavno imam nekoga ko ce da me prati i savetuje sto se tice para, nije mi problem da dam te pare ako znam da cu napredovati pokusao sam vec par puta sam da kupujem preparate, sam da korigujem ishranu, i sam da treniram, i to se nije najbolje zavrsilo, uvek sam prestajao posle 2-3 meseca nadam se da ce moja iskustva sa trenerom i svim ovim glupostima biti od koristi nekome na ovom topicu :p Pametno za trenera, tako i ja kad radim sa klijentima uvek sebe nateraju da dodju na trening, u suprotnom bi vrlo brzo odustali... I naravno pravilniji rad na spravama, kad ima neko da stalno bude tu iz tebe to je veliki + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 za pare bih i ja bio privatni trener i dizao bih klijente iz kreveta Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Kapiram da bi gruja bio najjači trener u nekoj omladinskoj školi fudbala :))) Ono bio bi onaj kul trener sa kojim možeš da se zezaš ali i da ti udari čvoku kad treba! :) Nego odlučio da batalim teretanu u ovo vreme spremanja za prijemni, samo kuci radim sklekove/propadanja... Kontam da ne bi trebalo mnogo da opadnem u narednih mesec-dva ? :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 za pare bih i ja bio privatni trener i dizao bih klijente iz kreveta pa budi, shta te sprechava? :) btw. tek kad radish sa trenerom u stvari vidish da 90% likova radi vezhbe nepravilno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 ma jeste :) ispade da su vezbe toliko komplikovane pa niko ne radi pravilno :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Nije rekao da svi rade nepravilno, nego vecina, sto i jeste istina. :) Nije isto kad ti neko sedi iznad glave i gleda te sa svih mogucih strana, i moze uvek da te ispravi u svakom momentu. Recimo ja sam kao mislio da sam znao kako se svaka vezba radi pravilno u teretani, a onda smo iz jednog predmeta tehnologija sporta isli u teretanu na praksu... kad je krenuo da pokazuje varijante za deadlift i ostala chuda, nisam ni mogao da uradim pravilno :D Svasta covek ima da uci uvek, nikad ne moze sve da pohvata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 ma batali coko, ne shvatam ja njega ozbiljno odavno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Kapiram da bi gruja bio najjači trener u nekoj omladinskoj školi fudbala :))) Ono bio bi onaj kul trener sa kojim možeš da se zezaš ali i da ti udari čvoku kad treba! :) Nego odlučio da batalim teretanu u ovo vreme spremanja za prijemni, samo kuci radim sklekove/propadanja... Kontam da ne bi trebalo mnogo da opadnem u narednih mesec-dva ? :| to mi je kao neki neispunjen san,a i jedna od realnijih varijanti posto kako je krenulo da bih uzeo diplomu jedino mi ostaje neka visa trenerska posto sam za ostalo glup Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) ne kazem da su vezbe teske, ja vecinu vezbi znam teoretski ali, bio sam mlad i lud, isao sam sa ortacima ranije u teretanu, i radili smo vezbe divljacki, sve su to primese, ali se vezbe razlikuju ovaj decko je bio prvi sada u body-fitnessu na bodybuilding takmicenju (ne kazem da bih zeleo da se uradim toliko da idem na takmicenja) i zna razne forice, i zna najbolji nacin kako da iskoristi vezbu, zna kako da postavi ishranu, i zna koja suplementacija treba izvinjavam se sto sam posvadjao neke bodybuilding tabore sada, pokusacu to da ispravim! Edited June 16, 2011 by shecky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 to mi je kao neki neispunjen san,a i jedna od realnijih varijanti posto kako je krenulo da bih uzeo diplomu jedino mi ostaje neka visa trenerska posto sam za ostalo glup a shta fali vishoj trenerskoj? znam par likova koji su to zavrsili i rade za ok platu po teretanama/sportskim centrima :) go ahead bre:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Ni DIF ni visha trenerska nece da ti donesu apsolutno nista specijalno ukoliko se ti sam ne potrudis. Tako da, sve je do nas samih kako pristupimo tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Nije rekao da svi rade nepravilno, nego vecina, sto i jeste istina. :) Nije isto kad ti neko sedi iznad glave i gleda te sa svih mogucih strana, i moze uvek da te ispravi u svakom momentu. Recimo ja sam kao mislio da sam znao kako se svaka vezba radi pravilno u teretani, a onda smo iz jednog predmeta tehnologija sporta isli u teretanu na praksu... kad je krenuo da pokazuje varijante za deadlift i ostala chuda, nisam ni mogao da uradim pravilno :D Svasta covek ima da uci uvek, nikad ne moze sve da pohvata :) :)To sto ja imam smajli ne znaci da trolujem :) onaj ko radi nepravilno osnovne vezbe to radi namerno jer mu je tako lakse da digne vece kilaze :) Tipa cima se kad radi biceps triceps,benc pusta da mu lupi o grudi ... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Covek vise ne moze da te shvati ozbiljno od kolicine smajlija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) . Edited June 16, 2011 by mali_buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Prosle godine sam krenuo ozbiljno u teretanu, bas sam odlucio da istrajem posto uvek prekinem, i za mesec ipo dana sam imao stvarno super rezultate. Nazalost to su bili i poslednji dani jer sam morao da se spremam za fax, matematika :( trenirao fudbal i jos mnogo drugih stvari pa sam prestao, opet... Pio sam kreatin i whey od samog starta i posle mesec dana su se odma videli rezultati. Posto se govori o suplementima, ja sam odusevljen kreatinom za kojeg nekolicina ljudi kaze da ne valja, ne deluje itd...Evo primer, za mesec ipo dana odlaska u teretanu izbacio sam 105kg iz benca, naravno svi su se cudili kako sta pogotovo jer imam 195cm i oko 80kg. Da pomenem da sam se za to vreme ugojio 5kg sto je za mene bilo nemoguce, jer sam visok mrsav itd... Sad studiram pa i nemam vremena da krenem, ali sve je moguce... Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Koliko si puta nedeljno trenirao, nesto mi to mnogo brzo za mesec i po dana da predjesh na 105 kila na benchu? Sa kojom si kilazom krenuo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Trenirao sam pon sreda petak i nedeljom dodjem da radim sklekove, trbusnjake, propadanja i zgibove. Nista puno, cisto da se kaze da sam bio, da ne dodje do premora :) Pre polaska u teretanu, radio sam kuci stalno sklekove, znaci svaki dan i krenuo sam benc sa 72 kile, 5 - 6 puta sam izbacio... Od sklekova sam razvio grudi, pre teretane, pa mi nije bio problem odmah dici tu kilazu... Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Opa, jak momak. Daj rezultate i za squat i dead lift kad si vec napisao za bench! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 (edited) Evo da dodam, po pitanju proteinskih suplemenata: Nutrition for athletes, Nutrition Working Group of the Medical Commission of the International Olympic Committee, International Consensus Conference Lausanne 2003 Some sports scientists have suggested that endurance and resistance-training exercise may increase daily protein needs up to a maximum of 1.2-1.6 g per kg body weight (BW), compared to the recommended intake of 0.8 g/kg BW for a sedentary person. However, the evidence for this increase in protein needs is not clear and universal. Part of the confusion is caused by problems involved in scientific techniques used to measure protein requirements. The debate over protein needs of athletes is largely unnecessary. Dietary surveys show that most athletes already consume diets providing protein intakes above 1.2-1.6 g/kg/d, even without the use of protein supplements. Therefore, most athletes do not need to be encouraged or educated to increase their protein intakes. Rather, thletes who consume adequate energy intake from a variety of nutrient-rich foods should be confident of meeting their protein needs, including any increases that could arise from high-level training. Dakle, ako imate normalnu kompletnu sportsku ishranu, sav dodatni protein koji uzimate verovatno ne služi ničemu. Edited June 17, 2011 by tomkeus Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Da pomenem da sam se za to vreme ugojio 5kg sto je za mene bilo nemoguce, jer sam visok mrsav itd... Sad studiram pa i nemam vremena da krenem, ali sve je moguce... sve nam je jasno Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts