shoocky Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 u tome sto ti je drugar napricao nemas nista od proteina, samo gomilu uh-a. Nema leba bez mesa, bilo kakvog, samo cepaj sto vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Naravno podrazumeva se da moram jesti meso, al nema se bas za svaki dan. Moram zameniti sa necim kad ga nema. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 (edited) Radio sam ranije teretanu, znam manje vise dosta toga. Al' fora je sad sto sam kreno, ja sam kratak sa keshom, popio sam protein sto mi je ostao. Necu da uzimam ovog puta nista osim proteina tj. uzecu ga ukoliko bude kesha. E sad trebaju mi neke varijanta za ishranu, da unosim sto veci broj proteina dnevno s tim da se ne bazira na tom jedi sto vise belog mesa, nego da tipa pricao sa drugom sta jede a da je jeftino, reko mi je pahuljice od zitarice, ovsene, razene, psenicne i suve banene, sve to pomesa uz neskvik i mleko, i kao bude dosta gotivno. Ima proteina i dosta slozenih ugljenih hidrata. E sad me interesuje sta ste jeli tog tipa za koje bi mogao da se iskonbinujem novcano. Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da kazem... :) tu jedino u ovsenim pahuljicama ima malo proteina i mleku. a neskvik je secer bukvalno. Jedi pasulj ima "dosta" proteina iako je biljka. Na kraju krajeva najjeftiniji izvor su ti jaja i whey (neki jeftiniji). Edited June 28, 2011 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 U proteinski unos tokom dana se ne racunaju proteini iz biljaka inace, udrite po mesu : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Je l' znate za foru pijenja chokoladnog mleka pre treninga ? :) Ili je o tome vec bilo reci na topicu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 sta, barazno se iskenjas dok radis propadanja ? :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaosbringer Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ako vam kao i vecini ljudi koje znam,najteze pada da radite trbusnjake,posto su neverovatan smor i dugo se rade,ovo vam je dosta dobra solucija.Radim ovaj sistem oko 4-5 meseci,3x nedeljno,ne oduzimo mnogo vremena i jebe kevu tbh Elem... Level 1 Navodno bi ovo trebalo da se radi oko 3 nedelje,ali ja sam radio dosta duze,5-6 nedelja sigurno...jednostavno nema logike prelaziti na level 2 dok ovo ne mozete da odradite sve pravilno i u ritmu,jelte.Level 2 Poprilicno zahtevniji od levela 1,kad ovo budete mogli da odradite sve u fullu,na konju ste.Level 3 Hm...ovo mu dodje neka sado-mazo varijanta,tako da ako ste iz nekih uvrnutih razloga ikada imali zelju da peglate i kenjate u isto vreme od muke a niste znali kako,probajte sa ovim Enivej,nisam citao topic otpocetka,tako da izvinjavam se ako je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Daj da vidimo rezultate tog programa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 dzoni stalno trazi da vidi slike rezultata, dzoni gej! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 sta, ovaj lik na snimku je smesan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaosbringer Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Daj da vidimo rezultate tog programa. Hoces na PM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 dzoni stalno trazi da vidi slike rezultata, dzoni gej! Ima necega u tome : ) E ali PROGRAMI za trbusnjake, je bo te... Ja svoje i ne radim a ne izgledaju ni bolje ni gore od ostalih likova sto ih rade, samo spustite jebeni bf... @Dzambolaja nene na pm, baci ovde sliku da vidimo kakvi se to mega useci dobijaju od ovog TROSTEPENOG PROGRAMA : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaosbringer Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Stan bre,kakvi mega useci lol? Ovo je sasvim solidan program za rekreativce,sto 95% ljudi po teretanama i jeste....prednost u odnosu na klasicne vezbe za trbusnjake mu je sto ne oduzima mnogo vremena a u kombinaciji sa kardio treninzima daje rezultate i to je to,nista vise.... I sto ti je toliko cudno da postoji program za trbusnjake?Pa to je grupa misica kao i svaka druga,kao sto i za ostale grupe mozes naleteti na xyz razlicitih programa i metoda kojima ih ljudi rade isto tako mozes i za trbusnjake,ne vidim zasto bi se razlikovali...naravno,ko zeli da ih radi,ko ne zeli on ih i ne radi,jelte ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 opusti se, dzambolaja, džoni samo hoće da ga neko primeti. hvala ti za linkove, deluje zanimljivo. džoni, baš si car što imaš sixpack bez preteranog cimanja sa rađenjem trbušnjaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 [Gruja]Ви сте само љубоморни.[/Gruja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 opusti se, dzambolaja, džoni samo hoće da ga neko primeti. hvala ti za linkove, deluje zanimljivo. džoni, baš si car što imaš sixpack bez preteranog cimanja sa rađenjem trbušnjaka. Heh, dobro, neka bude tako, ali mi nije to bila poenta posta... Ono sto sam napisao u prvom svom postu na ovom topiku, a sto se i dalje potvrdjuje kao tacno, je da ljudi traze neke super programe tipa p90x, gvt, pa evo i program glumaca iz filma 300, dok se kljuc za dobar izgled nalazi na totalno drugoj strani. Vidim svi okolo hodaju gradjeni kao spartanci... Izvinjavam se ako sam uvredio nekog, necu se vise javljati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Eat less workout more najbolji program ikada . Edited June 30, 2011 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Heh, dobro, neka bude tako, ali mi nije to bila poenta posta... Ono sto sam napisao u prvom svom postu na ovom topiku, a sto se i dalje potvrdjuje kao tacno, je da ljudi traze neke super programe tipa p90x, gvt, pa evo i program glumaca iz filma 300, dok se kljuc za dobar izgled nalazi na totalno drugoj strani. Vidim svi okolo hodaju gradjeni kao spartanci... Izvinjavam se ako sam uvredio nekog, necu se vise javljati. pa apsolvirali smo da je za sixpack bitnija ishrana tj. nemanje sala nego trening, al taj trening nije bez značaja, i o tome su ljudi pričali, a ti sve vreme pokušavaš priču da vratiš na ono oko čega su se svi složili još na prvoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Mada realno jesam car kad mogu da imam six pack a ne moram da se mucim ko vi smrtnici ohohoh! Ili pak nije do toga \ Stomak radi poprilicno u svim compound vezbama, a ako hoces da ga dodatno pogodis odradis jos par serija iz razlicitih uglova i to je to, kakvi crni programi... To mi je bila poenta posta, no dobro, nek razume ko kako hoce : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 i ja sam isto pricao sa jednim likom koji ima brutalne trbusnjake, radio ih je pre, ali prestao je da ih radi. kaze da trubsnjake radi tokom drugih vezbi i da samo regulise ishranom. znaci nikakav program, samo ishrana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Evo samo za Ivan_-a, direktno iz wc-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 do jaja bojler maćori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Hvala, radilo se preko zime ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 New topax incoming, stomaci iz klonje šesti mesec fala na pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) Au vudu, imaš pivski stomak, izgledaš ko mendži, unrelated sa mendži pijandura forom Edited July 1, 2011 by mali_aca Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts