Thunderstorm Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Jel imao neko problema sa bolom u cevanici posle trcanja ili preskakanja vijace? Posto evo mene vec 4-5 dana ne popusta kad krenem da treniram. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ja imam za vreme trčanja/brzog hodanja, do duše, imam 115 kila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 тај бол у цеваницама је мање више нормалан, поготово ако трчиш и скачеш по бетону Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Tako sam i mislio nego cisto da proverim nije mi se desavalo ranije kad treniram. Inace jeste beton, ali trebalo bi da urade tartar podlogu, ako se tako zove, tad ce biti bas super za trcanje/ sta vec. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 ne zove se tartar zove se urnebes :) Mala sala heh, zove se tartan Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 danas debilana posle nedelju dana pauze, idemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 @fatso na to sam mislio ne znam zasto napisah tartar :D. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Nasao sam neku stranicu na fejsu gde ima preparata koji su do 30% jeftniji https://www.facebook.com/getbigfastshop/photos_stream Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 to fazon stranica isto kao sto nude adidas zx750 za 2500din :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 A čisto da pomenem da je šejker (na šta sam jedino kliknuo iz nekog razloga) skuplji 100din nego u radnji na bulevaru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 to fazon stranica isto kao sto nude adidas zx750 za 2500din :) Pa kad ocemo vec da se trujemo, da se trujemo jeftinije! Npr Muscletech Neurocore na AMGsportu je 4900 , ovde je 3500 , sto je mnogo jeftinije. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Ma ja cucanj radim sa 60-80 kila samo, to mi je najgora vezba. Tu napredka nije bilo ni za kilo godinama. Prestao sam da radim na smitu odavno da bi naucio da odrzavam ravnotezu... Jednostavno numem, pocnem da se klatim kao baba vec na 80 kila, moram da zovem nekog da stane pored da me uhvati :) Kolena se tresu, skupljaju na unutra sama... bas mi je frka, ne bih da sjebem koleno kao retard. Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Ma ja cucanj radim sa 60-80 kila samo, to mi je najgora vezba. Tu napredka nije bilo ni za kilo godinama. Prestao sam da radim na smitu odavno da bi naucio da odrzavam ravnotezu... Jednostavno numem, pocnem da se klatim kao baba vec na 80 kila, moram da zovem nekog da stane pored da me uhvati :) Kolena se tresu, skupljaju na unutra sama... bas mi je frka, ne bih da sjebem koleno kao retard. Pa što ti ne pokaže neko od "stručnog osoblja" u teretani? Možda radiš nepravilno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 kreni lagano da gledaš i čitaš šta priča ovaj lik. savete "stručnog osoblja" slušaj samo ako možeš tu sintagmu da napišeš bez navodnika kada govoriš o baticama iz tvoje teretane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Pogledao sam njegove klipove. Nije problem, savrseno pravilno recimo sa 70, stavim 80 i krenem da se tresem ko tard. Jednostavno nema snage :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 e bre jabro kako toliki covek nema snage za cucanj od 80 :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Reci :) a kad sam bio mali radio sam ih ko od sale! Tuga bre, stigle me godine! Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Idemo bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Jel imao neko problema sa bolom u cevanici posle trcanja ili preskakanja vijace? Posto evo mene vec 4-5 dana ne popusta kad krenem da treniram. Купи улошке :) промени подлогу и после тренинга узми лед и масирај део где те боли :) Бол може да буде само гори ако не промениш нешто :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted July 30, 2013 Popular Post Report Share Posted July 30, 2013 7 i po meseci, sa 132 kg dosao do 91 kg. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 svaka cast Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 svaka čast Dule, pošto si jedini doktor ovde, da li po zdravlje može da ima nekakvog negativnog uticanja ovako mršavljenje? Usporenje metabolizma i sl? Ne trolujem, zanima me ozbiljno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 takodje mislim da se metabolizam samo ubrzava, ne usporava. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 (edited) oduvek su me oduševljavali ljudi koji okače "pre i posle" sliku na net, keve mi. 40kg jebote, ja mislio da su ovih 6 što sam ja skinuo u poslednje vreme uspeh :D svaka čast! edit: aj kad sam već tu da pitam. dajte neku preporuku za skidanje stomaka. ishranu sam manje-više regulisao (ne jedem hleb, skoro potpuno sam izbacio kocu i tako ta sranja i ne jedem uveče toliko često), teretanu neću da plaćam. imam gajbi vratilo i one trake za istezanje i to je to od opreme otprilike :D možda onaj ab ripper u p90? Edited July 30, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Hvala puno. Voleo bhi da Dule kaze svoje misljenje jer iskreno jos uvek nisam isao do lekara da proverim krv i sve ostalo nakon dijete. Sad sta dalje ne znam ali ne bih isao vise ispod 90 kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts