zytherius Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ima tu milion stvari koje utiču, meni promena patika nije pomogla. Posle 2,3 nedelje trčanja nisam mogao da se oslonim na nogu koliko me je bolela. Vežbe i istezanje tog mišića uz cevanicu i lista pre i posle trčanja, kao i kad god ti padne na pamet će ti pomoći mnogo više. Probaj dok sediš, da podigneš prednji deo stopala što više možeš, dok ti je peta na patosu. Uradi tako po 30ak puta sa obe noge kad god se setiš. Isto to uradi samo neka ti prednji deo stopala bude na zemlji, a podiži petu. Radi ovo kad god se setiš, pogotovo pre i posle trčanja. Hodaj po minut, dva na prstima i na petama po kući par puta dnevno. Ako imas foam roaler, valjaj cevanice po njemu. U pocetku ces umirati od bolova, al brzo ti se naviknu noge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Jebene pokosnice i upala.. zbog toga sam i prestao da trcim i da treniram :/ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 (edited) batalite trčanje, to je najgluplji oblik kardija koji je sam po sebi glupgovoriš generalno ili za mršavljenje/"sečenje"?pošto si za jedno u pravu, za drugo ne :D Edited May 25, 2015 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 bio sam poluozbiljan pošto valjda do sada i vrapci na ovom topiku znaju moje mišljenje o kardiju kardio je loš za ono što 90% nas hoće, a to je da ne budemo debele svinje i da imamo dovoljno kondicije za RL (gde niko od nas nije fizički radnik već hoćemo da se popnemo na peti sprat kad nam se pokvari lift a da pritom ne ispustimo dušu). za to treba dizati tegove, a ako nam je baš do kardija, onda HIIT (ili samo diži tegove brže :D) a trčanje je loše jer je prelako sjebati skočne zglobove, kolena, kičmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 To mozda u fensilendu, sta radis u rl-u kada te pojuri murija? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted May 26, 2015 Popular Post Report Share Posted May 26, 2015 odruka ortake 21 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Има неко искуства са или може да препоручи неку добру суво весло справу, а да има код нас да се набави и да није хиљаду и кусур евра (попут оних концепата). Дакле, ок однос цена/квалитет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 mi smo dobili neku u boks klubu na poklon, recimo iz sedamdeset neke, radi na principu hidraulike, mogu ti reci da ne znam koliko je vredno uzimati to, uopste mi se ne svidja, mnogo je lose ne mogu ni da uporedim sa onom od 2 soma evra sto imamo na krosfitu Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gbmKo3TsFSc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) bio sam poluozbiljan pošto valjda do sada i vrapci na ovom topiku znaju moje mišljenje o kardiju kardio je loš za ono što 90% nas hoće, a to je da ne budemo debele svinje i da imamo dovoljno kondicije za RL (gde niko od nas nije fizički radnik već hoćemo da se popnemo na peti sprat kad nam se pokvari lift a da pritom ne ispustimo dušu). za to treba dizati tegove, a ako nam je baš do kardija, onda HIIT (ili samo diži tegove brže :D) a trčanje je loše jer je prelako sjebati skočne zglobove, kolena, kičmu... Hiit mama, skinuh 10 kila za, evo, 2 meseca... Batalio trcanje, smorilo realno, plus ovo gore sto pise. Edited June 8, 2015 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 we krosfit nao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 dat beard tho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Prodo si se pero za male pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Bolje je ovo nego trcanje :D Ok ima i trcanja,ali samo sprintevi u rotaciji sa nekim kompleksnijim kretnjama,ali dobro dodje kao promena.Sve je to kardio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 trebalo mi je vremena da skapiram Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 to je zato sto si glupi bokser sa banjice heee 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Sta zna Cela sta je bulking :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 taj deo sam skapirao, trebalo mi je vremena da povezem to sa cut delom :D a i sabijam bulking trenutno, 80kg /flex 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 nisi jedini ćelo sve k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 pa dobro nije toliko smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Ne idem na krosfit vec jedno 2 nedelje, i tamo do 10 avgusta necu ici na krosfit, u medjuvremenu se useravam od dizanja tegova na banjici, kako je ovo lepo jebote :D Nemam neki plan,imam neke osnovne vezbe koje planiram da uradim za jedan dan i onda posle radim sta mi padne na pamet bukvalno. Jedan dan radim cucnjeve i nabacaj kao konj, drugi dan vrtim plocu, treci dan mrtvo trzaj i iskorake, cetvrti plocu, i peti dan se sprdam sa prednjim cucnjem izbacajem i benchom, prosto uzivam u teretani, svaki trening mi traje po 2 sata Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 da tako uživaš i u biblioteci gde bi ti kraj bio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts