sekira Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) Biciklo ili traka za trcanje? U kuci imam oboje, ali zelim nesto da prenesem u stan tako da nije dilema finansijske prirode nego me zanima sta je bolje za neko "zimsko" odrzavanje kilaze i mozda skidanje stomacica. Takodje, da li traka za trcanje na traci proizvodi udarce i buku koja bi mogla smetati komsijama ispod? edit: typo Edited September 20, 2012 by sekira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Ako vec imas obe sprave, najbolje kombinuj. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 ako imaš neku babu ili dedu ispod koji ti i inače seru, sraće ti i za traku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) savrseno je Ja isto svaki dan 40ak minuta od cega 25 min razgibavanje istezanje i 10-15 minuta sklekovi. Vrhunski je, posebno kad sam naucio pravilno da se istezem i razgibavam. Inace, ono sto sam krenuo pre 2 godine (da svaki dan jakim tempom 4 km hodam, malo jedem i tako to) je dalo konacno rezultat, smrsao kilo, al mislim da sam skinuo bar 5 -6 kila sala, 2 boja manje pantalone nosim i lud sam ko zardinjerac! Ako oces na 11 april jutarnji pre posla, javi. Edited September 20, 2012 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 super je, ubaci samo pet minuta zagrevanja, i da te bog vidi. ništa hardkor, malo tračanja i skakutanja u mestu, da se puls lagano ubrza. vežbanje na prazan stomak car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 samo nemoj da dupliraš doručak zbog ovoga, kontraefekat u najavi i daj vići otkaz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Kolko je velika teskoca posle 23 dana bleje opste na moru, spavanja, junkovanja, alkohola i svih carolija vratiti se u rezim treniranja, ishrane i razumnog spavanja od nekih 6-7 sati. Vec dve nedelje sam nazad u Srbiji i ne mogu da se nateram. Eto samo da podelim moju teskocu sa vama, ovaj nadolazeci ponedeljak ce biti treci za redom pokusaja nastavljanja treniranja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ел могу да поставим пар питања јер желим да кренем у теретану и да се веома усресредим на то, али немам искуства? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ne možeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 :okay: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Spavaj noću a ne danju, nemoj često da piješ, jedi dobro i prvih mesec dana diži malu kilažu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Океј, ал ја сам планирао нешто конкретније, типа исхрана 6 дневно, тренинзи 4 недељно, можда и неки суплемент. Иначе, колико је потребно сна? 8, 9 сати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 30, 2012 Author Report Share Posted September 30, 2012 (edited) 8 sati je dovoljno, ne komplikuj, jedi kako ti je najlakse, bitno je na kraju dana kolko si pojeo, prvo sredi ishranu kolko tolko, pa tek onda razmisljaj od suplementima. Ako oces da smrsas, jedi malo manje, ako oces da se napucas malo vise, budi uporan i posle 15 godina ti bude bolje! Edited September 30, 2012 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 ih 8 sati, pa nisi beba :D sto se ishrane tice, voce, povrce i belo meso, ili rovari po topiku. pisalo se svasta. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 8 sati je dovoljno, ne komplikuj, jedi kako ti je najlakse, bitno je na kraju dana kolko si pojeo, prvo sredi ishranu kolko, tolko pa tek onda razmisljaj od suplementima. Ako oces da smrsas, jedi malo manje, ako oces da se napucas malo vise, budi uporan i posle 15 godina ti bude bolje! Ма брате, ја сам мршав, мени фали. (: Ја сад имам 70 кг-а на 185, а циљ ми је да имам 80. @Diego Иначе, сад ми креће година, па идем за Ниш, а тамо ћу се најмање 2 пута дневно хранити у мензи, а храна је баш по вољи теретанамена, тако да таква врста исхране ми неће недостајати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Ja sam svojevremeno krenuo sa 65 kila na 188-9 cm, dogurao sam do 85 za manje od šest meseci :D Al to je bilo vreme neograničene bleje, faks i bilo kakav drugi umni angažman sa nerviranjem samo smetaju procesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Океј, ал ја сам планирао нешто конкретније, типа исхрана 6 дневно, тренинзи 4 недељно, можда и неки суплемент. Иначе, колико је потребно сна? 8, 9 сати? Ipak neces da se drogiras znaci? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Ipak neces da se drogiras znaci? :D To ћу да поустпонујем. (: @vudu значи ја могу за 3 месеца 10 кг-а да набацим, нп. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Možeš, s tim što će to u početku biti samo voda i govna :D a da bi se stabilizovao s kilažom (u smislu da ne kreneš da kopniš čim prestaneš da vežbaš), treba jedno šest meseci najmanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Ja sam svojevremeno krenuo sa 65 kila na 188-9 cm, Oces da kazes da is imao 65 kila ono pre na svoju visinu? Nevera. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Imao sam i manje u najmračnijim danima faksaAl sam davao OET 1, matu 2 i fiziku u istom roku heeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 по вољи теретанамена. Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 2, 2012 Author Report Share Posted October 2, 2012 Jedan odlican sajt http://www.eatthismuch.com/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts