dvnityCker Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 bauk je po knjizi so stfu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Scumbag Jaime Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 bauk je po knjizi so stfu Ne, po knjizi je Imp, po prevodu je Bauk. Ako ti Tirion vise lici na Bauka nego na Djavolka ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Sad mi se igra Dungeon Keeper... fuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 ne kontam što tebi to smeta? Ako mi izgleda jeftino u određenim segmentima, valjda mogu to i da kažem? A i Cali je objasnio, što bi rekli. smeta mi jer mi je to primer savremene ljudske razmazhenosti navedi mi jedan film ili seriju koji je bolje i vernije uradjen po nekoj knjizi/stripu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 smeta mi jer mi je to primer savremene ljudske razmazhenosti navedi mi jedan film ili seriju koji je bolje i vernije uradjen po nekoj knjizi/stripu Band of Brothers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 jos jedan remake intro pesme :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Evo jedne mape koja će da koristiti i ovima što nisu čitali knjigu da bi se orjientisali šta se gde nalazi, ko je trenutne gde, koja je familija gde... levo je Vesteros, a desno su zemlje preko uskog mora. Odlična je mapa, jer i pored detaljnosti ima i opciju da se zumira. http://corky.net/isr...dfire/soiaf.pdf Edited June 18, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 smeta mi jer mi je to primer savremene ljudske razmazhenosti navedi mi jedan film ili seriju koji je bolje i vernije uradjen po nekoj knjizi/stripu nisam procitao knjigu, ali sam video dosta ovakvih komentara recimo, meni je jako islo na nerve debilisanje sa odstupanjem od knjige Pitera Dzeksona u LOTR, bez obira sto su, realno, bitke do jaja uradjene i to nije bilo odstupanje 'jbg, nema se vremena da se odradi u 3 filma cela knjiga', nego 'hihi, aj ubaciom ovo, bs je holivudski...i ajmo jos ovo, vise mi se svidja ovako nego u knjizi' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Ја мислим да су књигу доста испоштовали, глумци су одлично изабрани и углавном верно преносе ликове које тумаче, режија је одлична, сценографија такође. Из многих углова уопште немам замерки, напротив. Али неке су ствари ипак мало сјебали, не толико баш да се надркам додуше, али рецимо да су могли да буду мало маштовитији. Edited June 18, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Da, Leisure, slažem se. /ps. ne mogu da ti budem pulen / Iako bih Pitera Džeksona obesio za jaja bandžijem i bacio ga sa Bioktoša ka Đetinji (nekih 200 m razlike u nadmorskoj visini), ipak moram priznati da je sa strane tehnike, a koja je više nego dostupna sada, ispoštovao knjigu - borbe, scenografija itd. Ponavljam: ovo je jebeni 21.vek, ne mora... ne... ne sme serija da izgleda kao adaptacija knjige za pozorišnu predstavu i da se kaže da je dobra zato što je dobra gluma, a drugi elementi veoma siromašni (ipak je ovo jebeni fantasy, a ne turski ljubavni). Znam, možda preterujem malo, ali verujem da znate šta hoću da kažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 wtf vin dizel? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ja navijam za Mark Stronga, ali valjda rekoše da će Vin biti Stanis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 aha, rumor, rekoh promaklo mi je:D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Meni je Vin kao Stanis opaki fail. Ne znam za vas ali za mene je Stanis visoki, žilavi(ne napucani) čovek suvih crta lica. Vin mi se ni karakterom ni pojavom nikako ne uklapa u lik Stanisa. Inače fora sa pivima je odlična, čudi me da se iz pivara nisu setili da budu generalni sponozori serije za Srbiju/Balkan :))) Edited June 18, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Lol, sad odgledah tek 9. epizodu. Pa ovo je gore nego što sam mogao da pretpostavim. Koje skrnavljenje za pare... lol, udario ga buzdavan u gužvari. A "bitka" u šumi... haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 ushtekali se pederi Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 (edited) vrhunska! i btw, gotov je prevod koga zanima:) Edited June 20, 2011 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Bar nisu prodali na kraju. Kad krece sledeca tura? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 25.07.2011. krece snimanje i produkcija druge sezone, a emitovanje pocinje sledece godine u aprilu:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Jebote :> July 12 eto knjigeeeeeee sreca sreca radost. Pre-orderovao sam cim je moglo Pesmo, za ja htedoh da napisem davno u spojlu za Rekoh jebeni mega spojler - cak i za ove s'o su citali knjigu Rhega i Jona i Liannu. Shpekulacije su bile bachene jos davno. Pitanje je da li je otisao tim epic fazonom. Jel Rheg heroic otac, i Jon heroic sin - rodjen iz ljubavi koja je osudjena i nemoguca mi je ono, malo non-martin vise tolkien. Link izmedju Deneris i Rheg ce sigurno biti u nekom smislu. Jon se mlati sa severnjacima, Deneris sa kraljevstvom! ;) Meni je iskreno mnogo interesantno da vidim sta ce biti sa malom faceless ubicom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Ima li kod nas da se nabave knjige, prevedene ?Pored mesare, naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 http://www.laguna.rs/index.php?m=naslovi&zanr=37 Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 i thik i saw a dragon! I DID! I DID SEE A DRAGON! :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts