Jump to content

Zanimljive slike

Recommended Posts

Meni nije jasna ova kuja što ga cima, nikako mi se ne uklapa u koncept kad čovek ispred sebe ima pivo, picu, daljinac od dvd seta, daljinac od tva i još play station.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pa isli su na fazon ko ona slika kad dva lika pecaju na jahti, piju pivo dok im dve ribe puse.

Vidis, takvo fantaziranje razumem. Japance sto fantaziraju da im skroz odevene zene sluze caj i sviraju tamburicu, ne razumem.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Rotacija 4D kocke (projekcija na 2D ravan)

cubejt6.gif

Zar to nije obicna desetostrana prizma kojoj izvodnice menjaju dimenziju pa u jednom trenutku zbog perspektive izgleda kao da je dalja polovina u stvari jezgro kocke?

Mislim, cetvrta dimenzija bi trebala da bude vreme zar ne? a projekcija na 2d ravan su svi nacini prikazivanja 3d objekata preko nekog medija... ? Plasi me sto je to

tomkeus, i sad cekam neki elaborate i tehnicki potkovan odgovor koji ce da opovrgne moje tvrdnje :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...