Jump to content

Zanimljive slike

Recommended Posts

Искрено, не бих знао да решим једначину, ал реално 1+1=1 и 0+0=1 побеђује живот. :)

Ma smejurija, prebacis 1 na levu stranu, uvedes smenu x^2 = t i resis je kao kvadratnu jednacinu. 4 resenja, cao prijatno. Ipak je pobednica x^4 + x^2 = 1 = x^(4+2)= 1 = x^6 = 1 = x = 1 ... wooofucking ho

ал реално 1+1=1 и 0+0=1 побеђује живот. :)

1 на четврти + 0 на други = 1

ali ne samo čisto i apsolutno neznanje nego i količina samouverenja i nadmenosti kod tih istih oblika života ... baš sam se gadno smorio čitajući to, hladni tuš koji me je podsetio u kolikom smo kurcu zapravo.

Nuclear war is well past due.

nego ajde da se držim teme i mislim pozitivno

dVJUj.jpg

ne znam gde drugde da stavim pa evo ovde

http://vukajlija.com/zabava/posteri/110852

komentari su bitni

prvo sam iskomentarisao nesto...a onda skrolovao do kraja i shvatio koliko su ljudi jebeno glupi...ali ovo nije onaj oblik gluposti gde se sve zavrsi na konstataciji da su idioti, vec mi dodje da ih pobijem sve zbog kolicine nadmenosti u njihovim izlivima potpune imbecilnosti...jebo te bog...

ova sa x(4+2) se opravda recenicom "Mene je tako nastavnica ucila"...fantom broj dva se slozi sa njom i izjavi kako je to bas prosto...masa likova koji ne znaju da ako jednacina ima dva resenja to ne znaci da nadju kombinaciju dva broja koja daju tacan rezultat i zamene u jednu jednacinu......

moj post i nema bas svrhe ali morao sam da kanalisem bes caos

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

AHhah, baš, kad se setim neke ekspanzije za Quake 2, stignem na kraj i fajt sa bossom i ko za onu stvar ne čuvam igru regularno nego samo lupam quicksave. I usnimim poziciju na tipa 20% healtha, sa raketom od bossa na par centimetara od lica, i učitaj-zgini sledećih pola sata i pokušavanja da skočiš u stranu, da te podkači tako da te ne ubije svaki put. E, to su bila vremena...

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

AHhah, baš, kad se setim neke ekspanzije za Quake 2, stignem na kraj i fajt sa bossom i ko za onu stvar ne čuvam igru regularno nego samo lupam quicksave. I usnimim poziciju na tipa 20% healtha, sa raketom od bossa na par centimetara od lica, i učitaj-zgini sledećih pola sata i pokušavanja da skočiš u stranu, da te podkači tako da te ne ubije svaki put. E, to su bila vremena...

Quake 2 je vec bio laganica, kad se setim X-Winga i koliko puta sam pokushavao da unishtim Death Star, to je bio realni mazohizam... Ili kada smo pikali Chaos Engine, Alien Breed, Street Fighter 2 ili chak Wipeout na Piranha brodovima. Kada nauchish da igrash, osecao si se kao bog igrica jebote :)

А в чем сила, брат?

Quake 2 je vec bio laganica, kad se setim X-Winga i koliko puta sam pokushavao da unishtim Death Star, to je bio realni mazohizam... Ili kada smo pikali Chaos Engine, Alien Breed, Street Fighter 2 ili chak Wipeout na Piranha brodovima. Kada nauchish da igrash, osecao si se kao bog igrica jebote :)

Kad pomene X-wing samo se setim koliko smo ja i drugar pokusavali da srusimo onu hodacicu a kao slag na tortu imali smo igru koja je bila na nemackom jeziku a mi nemamo blage veze sa nemackim, tako da mozes da zamislis koliko je to hard core bilo :D

It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason

brate, zadatak resis u glavi za pola minuta...

koje je resenje,imas pola minuta od vidjenog posta

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

koje je resenje,imas pola minuta od vidjenog posta

4 resenja -> +sqrt((-1+-sqrt5)/2) (odatle 2) i -sqrt((-1+-(sqrt5)/2) ->druga dva

trebalo mi je 6 sekundi heeeeeeeeeee

inace, ne smatram sebe genijem sad, ipak je meni to znanje sasvim sveze...ali ako se vec ne secas, kazes ne znam, i to je to, nikakav problem...ne vole svi matematiku, i boli ih kurac za kvadratne jednacine, smene i ostalo...ali stav "bas ste glupi resenje je -1", "resenje je 1 i 0" i prosipanje pameti(?!?!)...bas jezivo

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...