Dule_smor Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 cek ovo se odnosi samo na kafice koji su u stambenim zgradama...bole me kurac onda, zapicu se u nekoj raspaloj birtiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Ne, to je za sve radnje koje prodaju alkohol. A u kaficima i birtijama uvek mozes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Ja sam uvek kupovao pivo bez problema posle 23h svuda od kad se primenjuje ta glupa odluka, samo mi kazu da ga zastekam malo kad izlazim i to je to, tako da, opustite se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Dusan Ivkovic omg 487 people visited my profile so far... :) OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 BRAVO COKO KRALJU! za radnje, lol...pa koji je to debilizam, sto kaze gruja uzecu 10 piva pre 22 i bole me kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Dusan Ivkovic omg 487 people visited my profile so far... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Mislim da bi mogli opet photoshop duleta da krenemo na ovu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Ja sam uvek kupovao pivo bez problema posle 23h svuda od kad se primenjuje ta glupa odluka, samo mi kazu da ga zastekam malo kad izlazim i to je to, tako da, opustite se... kad vide da si na bajsu i da si narkoman. od mene misle da sam inspektor jer sam lep i mirisem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 u početku su se prilično tripovali oko tih zabrana, ali već neko vreme ni ja nemam problema da kupujem alkohol posle 23h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Upravo sam odgledao OVAJ crtac na FilmPlus-u. Prosto sam zaboravio kako su crtaci ranije bili dobri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Auhh, odlican crtac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 kad vide da si na bajsu i da si narkoman. od mene misle da sam inspektor jer sam lep i mirisem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Bemumiša, sinoć sam bio relativno trezan kad sam doš'o kući, a sad ne mogu da saberem glavu od bolova, prokleti Čiča mi uvek sjebe panj. Inače, u zadnjih nedelju dana sam upoznao gomilu rodbine po gradu, moj deda sa ćaletove strane ima 4 brata i sestru i svi oni imaju gomilu dece koja opet imaju gomilu dece koja su mojih godina. I tek od skora sam počeo da upoznajem sve te ljude, jer su babe i dede u svadji godinama, pa se ni mi zbog njih nismo znali :( A to mi je familija drugog kolena, svi mi imamo zajedničkog pradedu. Dok recimo sa kevine strane, po Makedoniji znam gotovo svu rodbinu i stalno sam putovao kod njih i u kontaktu smo, a ovi što su mi pred nosom bili, upoznajem ih u 23. godini života. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 ćale ti je som što nije odradio to upoznavanje sa rodbinom kad si imao 15-16, do sada si mogao da sprcaš drugo-treće koleno, a zamisli taj horor :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Najgore je što sam neke od njih znao, jedna od njih je jako lepa riba, ortakinja bivše ribe koja mi je uvek delovala privlačno. Sve je krenulo pre desetak dana kada se ortak smuvao sa ribom koja se preziva Savić i sedimo tako svi đuture u kafani i krenemo bezveze tu priču kao ''hehe hihi možda smo familija'' i onda povežemo da su moj i njen deda zapravo rodjena braća I od tog trenutka rešimo ja i ona da iscimamo svoje dede da nam ispričaju sve detaljno koga i šta imamo i ispostavilo se da imam jedno 15oro braće i sestara drugog kolena po Jagodini samo sa strane tog dede, od toga njih četvoro poznajem od ranije, a ovu ribu i njenu sestru sam sad upoznao, još neke ovih dana, dok ostale ne znam, ali ko zna da ih nisam viđao pre, a da pojma nisam imao ko su i šta su. Edited May 7, 2011 by Романтична.Пијана.Свиња У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Samo nemojte da trazite azil u Belgiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 nikada vise necu da pijem alkohol don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 ^Dok si to pisao, duboko u sebi si znao da lazes ceo RuR :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Pozdrav za coku druga sa kanter strajka o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Gde je dobar cheesecake u Bg-u? Tacno nisam probao nikad cheesecake i sve nameravam, te neki dan uzo nesto u prodavnici i skontam da je ono jako slicno sladoledu mada cenim da nije to to, ne znam kakav ukus to inace treba da ima? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 bali na bežanijskoj kosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 bleja... skoro pa ceo dan, večeras idem negde sa četvercem snajke...a kapiram da ćemo završiti na Palasu ili tako nešto slično :P sutra možda posetimo NS step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Gde je dobar cheesecake u Bg-u? Iguana u Beton Hali...a kada si tamo vec, mogao bi da probash i odlichnu tortu od urmi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Pozdrav za coku druga sa kanter strajka o/ coka kgb alfa drug "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 kojih, majke ti? - pa smanjiće se možda za koji procenat kupovina alkohola kod klinaca koji vole da se odvale. - takođe mi je + ovo što će kafići koji se nalaze u stambenim objektima biti ograničeni do 1h Uostalom taman mogu onda više da se posvete politici! :D Evo ti im budu spiritualni lider koji će ih usmeravati kako bi spasili državu od propasti! ćale ti je som lobanjetina ... Zanima me je l' tako pričaš i sa ljudima uživo koje dovoljno ne poznaješ? "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts