Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meni na ruteru pise CISCO :D

Nasao sam IP anyways (<3 dule), 192.168.100.1, a tamo u control panelu pise Scientific Atlanta :D

To je kablovski modem, ne ruter, i atlantis je (sada ih je zaista cisko kupio).

Uzasan uredjaj inace

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne znam, znam samo da moze da radi sa 2 uredjaja, i onda zapamti mac adrese, pa kad recimo radis sa 2 kompa, pa skines jedan i nakacis treci, taj treci cesto nece da dobije adresu, a onda sve u kurac.

Onda se razdesi i modem ako ga rebutujem (ponekad doduse) pa ili cekas 12 sati ili zoves ptt da ti kazu upstram frekvenciju...

Sve u svemu bas kljakava sprava, cim mora tolko da pazis na raspored bootovanja uredjaja....

Inace ocu moci ja danas da dodjem do kosutnjaka iz zemuna?? Kolko citam, sve je zatvoreno od 10-16...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

treba da dodjes na autopu...iz zemuna jedino da kruzis pa da izadjes na stari novosadski, pa kod zmaja da se prikljucis...ostalo znas...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

znam al je moja ulica skroz blokirana :) Auto je zarobljen.

aman jebote kako neko trci 42 km :)

Sad ih gledam, oni trce BRZO sto je nagore. jebote!

najjaci gif ikada :D

btw, punjana pljeskavica u pola dva ujutro je losa stvar, moracu da prekinem sa tim:|

Taj rad, pola litra rakije je sadvim dosta!

najjaci gif ikada :D

btw, punjana pljeskavica u pola dva ujutro je losa stvar, moracu da prekinem sa tim:|

Ti od svih ljudi bi trebao da znas koliko je to lose :D

A i ja jedem to isto tako :(

Danas uvece sigranje novog Mortal Kombata u cetvoro, kakvo klanje ce biti uf uf

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...