Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

leisure, sve su iste, jipm. možda je trebalo da odeš na rođendan u svakom slučaju :D

Idi na rodjendan lizru, a u slic stavi obarenu virslu (pipi ili gudi, mlitave su i osciluju) a oljusti sa vrha malo one plastike da izgleda kao vitjgla.

meeeh, necu da smaram drugaricin rodjus

najvise mi je krivo sto propustam da tamo ponovo vidim jednu devojku koja je jako kul i slatka(nema decka od skoro, hteo da probam)

btw video sam da ona moja skolska zna Kojota(to su te bitne licnosti koje poznaje :tf: ) mogao bih da ga pitam za neke socne detalje njihovog poznanstva HEHHEH

@ Laki

nisam te video, samo sam cuo od fellow rurovaca da si negde na zurci

Obzirom da sam poduvao za rodjendan(ololol) razmisljao da zapalim u Rumuniju sutra sa Vegeom i jos jednim ortakom...ali me je zvao ortak iz kluba i zamolio da im pomognem u organizaciji takmicenja u preletu za paraglajderiste, pa cu ipak ostati da vozim kombi i skupljam letace po siroj okolini. Jebeni Ruki. :D

Mozda ipak odem u subotu uvece kolima na taj rejv. Ako ima neko od drugara sa rura da bi isao neka se javi. (da podelimo troskove za benzin :tf: )

stigao mi mail juče da sam upao u AoE:Online closed betu, za koju sam se prijavio pre sto godina

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ova kiša je baš bezveze, ali kako kaže prognoza, od sutra kreće samo na gore temperatura, pa će lagano doći do onih 23-24-25 stepeni tamo negde za nedelju dana, i trebalo bi da se smanje padavine, pravo vreme da se tako nešto desi :)

ah da, "onolike" godine sam jeo Toblerone, ovih novijih nešto slabije ali ipak s vremena na vreme, uvek bacim pogled na Materhorn bezveze onako, i nikad, sve dok pre nekoliko nedelja nisam pročitao na netu, nisam primetio medveda "u planini" odnosno grafici planine:

30-09_toblerone.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...