shoocky Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) ortak polomio ruku danas tako sto ga je isekao neki kreten :( jbli ih motori @kili, zato dugacke siroke majce rulaju, nema potrebe za oblacenjem trenerke! Edited March 11, 2011 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 au shit...još mi se ne javlja Sanja... mora da je u nekom skloništu :(( elem...otvorena sezona bleje na Palasu, nisam prisustvovala... nešto mi nije bilo do toga ... igrala sam karte u nekom kafiću :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) zao mi je japanaca :c edit: dunja, dodji sutra na adu!!! Edited March 11, 2011 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 tezak dan, teska nedelja...valja se odmoriti pa se razbiti sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 ti si beše bucko? Recimo. Gabariti 190cm/110kg ... Fatass :( Btw, bivša koleginica sa posla mi živi u Tokiju, od prvog potresa su napustili stan, i evo već dva dana ne mogu uopšte da se vrate na gajbu, spavaju na ulici. Kaže da su potresi bili na svakih 10 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 planirao ja da odem na plazu poslednjih nekoliko nedelja na havajima... toliko o tome Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 sasio sam tri bavarske kifle i jogurt kravicu i sad mogu na spavanje gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Jbt, crni Neo, spavaj covece :) Kako je lepo vreme napolju.... fffuuuuuu kad moram da radim ...fuuuuuu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 hhohohoho hihihihi hehehehe Danas ceo dan sam u jurnjau, ocemo sutra neki megablejkas? Mozemo zvati i zmajevu djevu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Videcemo... Poceo sam da razmisljamo o priroda - kotlic - svinjau akciji :) mmmm...kotlic....... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 A sada da se spremimo za poslovni sprc. Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 vitja drug ranoranilac...igore i nemke, ajde na rakiju sa mnom i vuduom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 vitja drug ranoranilac...igore i nemke, ajde na rakiju sa mnom i vuduom! Kad? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 pa vudu je nesto bolestan, al valjda ce mu biti bolje do sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Dobar dan, dobri ljudi! Ja se vratio sinoc sa puta, i odmah kod ortaka na rodjendan, razbio sam se kao prase. Berlin je preeeeedobar grad, stvarno ima i sta da se vidi, i da se obidje, a i ima gde da se izadje. Mnogo dobri klubovi, odlicna mesta, sjajna muzika. Amsterdam je prica za sebe, nesto sto zaista treba doziveti i osetiti. Sad me ovde cekaju razna sranja, bukvalno sve sto sam imao da zavrsim pre puta, ostavio sam za povratak. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Koliko sam samo spavao, strašno nešto, i sanjao neke gluposti, i sad još imam posla, pa kad ga privedem kraju, možda i odem do ade da vidim šta rade drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 izgubio sam pare :( don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Mislio sam da operem kola ali zašlo je sunce, pa ću ujutru da poranim kod lokalaca za to. A u međuvremenu sam očistio gepek kola, posle jedno 7 meseci, i imao sam par puta one "a TU su mi ove pantalone" šeme :) Naravno o rollupovima i slično da ne pričam :) e da, jel ima neko kafić ili nekoga ko ima kafić ili kod kuće onu mašinu za espreso kafu? imam par kesa donkafe za espreso aparat a ja nemam aparat, daću na poklon naravno, ne bih da bacim, kapiram da ima neku vrednost a i mož' se popije kafa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Imam ja kome da poklonim to Lale, pa ono, mozemo se dogovorimo na PM oko preuzimanja, ili mozes da bacis ti to direktno posto je taj kafic tu relativno blizu tebe. :) The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nolifer jesam. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 samo ako nisi bio nigde ni sinoc ni veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Sinoc jesam. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 then my son, you are back to square one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nesto razmisljam, kada sam imao veronauku i kada smo isli u crkvu - postoji onaj deo gde samo krsteni mogu da udju...pa sam ja jedini ostajao ispred - forever alone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 mozda je forever alone, al si iz zajebo do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts