Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kao vrsni kombinator sam napravio raspored predavanja, tako da danas mogu da se posvetim drugim stvarima. o/

Kakvo vreme nas ocekuje, cuo sam da ce otopliti za nekoliko dana, a isto tako da ce u sredu da napada neki highscore sneg?

Ne znam da gledam tv i weather2umbrella.com!

Edited by TheJack

There are people who almost never smile but are almost always happy.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238561/Zapalio-kucu-zbog-Dvora

Nesrecnica koja je na tom rodjendanu bila je moja ujna koja je dobila 30% opekotina po telu i 3 dana je u bolnici i dalje je u shock sobi ne mogu da se dobiju informacije u kakvom je stanju...lik je udario televizor valjda koji je explodirao a onda izasao napolje i uzeo kanticu benzina i poceo da poliva po kuci i zakljucao vrata , sve je gorelo i spaseni su brzom intervencijom vatrogasaca koji su upali u kucu...sta reci a ne zaplakati...

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

On 3/1/2011 at 12:00 PM, CONFY said:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238561/Zapalio-kucu-zbog-Dvora

Nesrecnica koja je na tom rodjendanu bila je moja ujna koja je dobila 30% opekotina po telu i 3 dana je u bolnici i dalje je u shock sobi ne mogu da se dobiju informacije u kakvom je stanju...lik je udario televizor valjda koji je explodirao a onda izasao napolje i uzeo kanticu benzina i poceo da poliva po kuci i zakljucao vrata , sve je gorelo i spaseni su brzom intervencijom vatrogasaca koji su upali u kucu...sta reci a ne zaplakati...

zasto ostavljas link ako govoris nesto deseto?

Bring It

On 3/1/2011 at 12:11 PM, siniSter said:

zasto ostavljas link ako govoris nesto deseto?

zasto ono kao verujes novinama ako ti ja pricam pricu iz prve ruke?? od ljudi koji su bili tamo?? zapitaj se malo :tf:

On 3/1/2011 at 12:09 PM, lawl_ said:

U novinama pise grejalica xD

ma lupetaju gluposti , ko jos veruje medijima neko im proda pricu samo da napisu nesto , nije bilo onako kao sto su oni napisali

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

rekoshe od 1. marta sa kontrolerima u gspu ulazi i komunalna policija, a danas mi 3 puta ulazila i nigde policije i jos uvek imaju prepoznatljive prsluke... + sam imao markicu od februara i nisu ni zagledali za koji je mesec, tako da sam dobro prosao [:)]

najeo sam se ko car i sad ce neka blejka da padne

Ma, budzet je prazan, a treba para za finansiranje predizbornih projekata...

po firmama su poceli da salju razne opomene za sve zive gluposti, pa ko se upeca - upecao se ... :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...