G!!! Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 e moj ti lezilebovicu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Kao vrsni kombinator sam napravio raspored predavanja, tako da danas mogu da se posvetim drugim stvarima. o/ Kakvo vreme nas ocekuje, cuo sam da ce otopliti za nekoliko dana, a isto tako da ce u sredu da napada neki highscore sneg? Ne znam da gledam tv i weather2umbrella.com! Edited March 1, 2011 by TheJack There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dokle vishe ovo rano ustajanje, DOKLE BRAVO COKO!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 COKO KRALJU USTAJANJA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238561/Zapalio-kucu-zbog-Dvora Nesrecnica koja je na tom rodjendanu bila je moja ujna koja je dobila 30% opekotina po telu i 3 dana je u bolnici i dalje je u shock sobi ne mogu da se dobiju informacije u kakvom je stanju...lik je udario televizor valjda koji je explodirao a onda izasao napolje i uzeo kanticu benzina i poceo da poliva po kuci i zakljucao vrata , sve je gorelo i spaseni su brzom intervencijom vatrogasaca koji su upali u kucu...sta reci a ne zaplakati... I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 U novinama pise grejalica xD :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238561/Zapalio-kucu-zbog-Dvora Nesrecnica koja je na tom rodjendanu bila je moja ujna koja je dobila 30% opekotina po telu i 3 dana je u bolnici i dalje je u shock sobi ne mogu da se dobiju informacije u kakvom je stanju...lik je udario televizor valjda koji je explodirao a onda izasao napolje i uzeo kanticu benzina i poceo da poliva po kuci i zakljucao vrata , sve je gorelo i spaseni su brzom intervencijom vatrogasaca koji su upali u kucu...sta reci a ne zaplakati... zasto ostavljas link ako govoris nesto deseto? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xzlcYsx9dmE Jbt zapalis kucu zbog jebenog tv programa, gde je tu mozak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 brate gledali su dvor ?! mozga nije bilo ni pre toga :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 zasto ostavljas link ako govoris nesto deseto? zasto ono kao verujes novinama ako ti ja pricam pricu iz prve ruke?? od ljudi koji su bili tamo?? zapitaj se malo U novinama pise grejalica xD ma lupetaju gluposti , ko jos veruje medijima neko im proda pricu samo da napisu nesto , nije bilo onako kao sto su oni napisali I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ma kapiram, samo sto nisi rekao da su gluposti na blicu, ovako je ispalo nepovezano Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 rekoshe od 1. marta sa kontrolerima u gspu ulazi i komunalna policija, a danas mi 3 puta ulazila i nigde policije i jos uvek imaju prepoznatljive prsluke... + sam imao markicu od februara i nisu ni zagledali za koji je mesec, tako da sam dobro prosao najeo sam se ko car i sad ce neka blejka da padne Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ma, budzet je prazan, a treba para za finansiranje predizbornih projekata... po firmama su poceli da salju razne opomene za sve zive gluposti, pa ko se upeca - upecao se ... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 o jea :D http://www.youtube.com/watch?v=BUsNpfXwEy0 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238561/Zapalio-kucu-zbog-Dvora čuvenog po alternativnim rešenjima pri majstorisanju na automobilia. Srbijo na kurac te nabijem. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 gnaahahahahahahaah Makaj piroman a stvarno ganci zna sa kolima, jako je dobar majstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Srbijo na kurac te nabijem. mda lik zivi u dzipsi kraju i stvarno krpi toj sirotinji automobile pomocu stapa i kanapa :| fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ja reko neki regularan servis. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 kako ste glupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 nemoj sad da ti zapalimo stan fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/238463/Uhapsen-zbog-kopije-filma-Montevideo lolz People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 SBPOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 poz drugari, odoh da vidim neki delic Evrope, pa se vidimo za 10ak dana. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 BOLI TEBE KURAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 U nekoj reklami na TV-u je stjuardesa upravo rekla na nadsihronizovanom srpskom "nalazimo se trideset hiljada fita iznad <neki grad>" E moje marketing menadžerke što niste pročitale dve knjige do fakulteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts