Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

brate, posle jucerasnjih tekmi ne zelim da pomisljam na kladzu :D

ali evo, par razmisljanja..

Inter 2 protiv Bolonje - tim koji su uzeli kosooki, ne igraju evropu i koncentrisu se samo na seriju a i cilji im je, kapiram, liga sampiona.. ako to zele, trebali bi da dobije mrtvu bolonju, koja ne igra nista specijalno ove sezone. kvota je oko 1.95

Nant Monako GG - monako pretendent na titulu, nant se fino drzi do sada iako su povratnici u prvu ligu.. mislim da ce nant dati gol, a od monaka se to ocekuje.. vidim neki rezultat 1:1

Sevilja Betis GG - vidim svi nesto zuvaju na sevilju (poz vitjo) a u pitanju je gradski derbi u kom uvek sve prsti, zuti, crveni... mislim da ce oba tima dati gol, na neko lozenje, mozda cak i neki rezultat 2:2 ili tako nesto..

zakasnio sam da predlozim siti na kvotu 1.7 posto se ovaj totenhem raspada i ne verujem da ce izboriti CHL ove sezone..

Ajde dajte nešto!

Iskreno ja ne znam ni jednu "siguricu" da mogu lepo da kažem E OVI ĆE DOBITI!

Preskočio bih Zenit v Atl.Mad - Atletiko se već kvalifikovao kao prvi u grupi iako je ostalo još 2 kola do kraja grupne faze, ali nikad se ne zna, možda i razvale zenit večeraske.

Arsenal bi itekako morao da iskoristi večeras meč sa Marseljom, pogotovu zato što im je sledeće kolo u gostima sa Napolijem.

Iskreno mislim i da bi Napoli večeras mogao do bodova, možda ne sva tri, ali sigurno barem do boda.

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

^True.

Btw, realu je dovoljan bod iz ovog susreta, a pritom ne igraju ni C.Ronaldo, Khedira, Coentrao, Varane, Modrić. Juzist sayin', ali ipak kako god okreneš kapiram da će ih Real sa lakoćom izigrati.

Edited by Aleksandar.

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Polomice ih oni klinci iz Reala - Morata , Jese  i sl..

Tacan rez 3:1  ;)

Vezano za ostale meceve lagano Juve hendikep pobeda , Man City dupla pobeda , CSKA moze GG jer je Bayern vec prvi na tabeli i jos imaju par povredjenih igraca ...

Junajtedu nece igrati Van Pussy, Vidic , Kerik & Fellaini , tu cu odigrati keca na Leverkuzen koji lomi na svom terenu , malo rizicno ali United je vec dokazao da nisu nista specijalno u gostima.

PSG - Olimpijakos bez problema moze GG kvota je ogromna oko 1,90 ... Ibra i Kavani u odlicnoj formi s druge strane Olimpijakos je postigao gol na svakom mecu tako ce biti i danas + imaju onog Mitroglou , mnogo dobar igrac.. ;)

Ja cu u BaltBet-u verovatno uplacivati i na strelce danas ovim redom :

Bale , Dzeko , Tevez , Kissling , Ibrahimovic

;)

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 1

Par Amera za veceras:

Detroit Pistons - Chicago Bulls, 1 - Detroit u solidnoj formi poslednjih par utakmica, Bullsi sa druge strane u seriji od 4 poraza (poslednja u gostima od najlosije Jute na produzetke), ocajan skor u gostima, bez kapitena Rose-a veceras.

Dallas Mavericks- Golden State Warriors, 1 - Dallas sa izuzetnim skorom kod kuce od 7 pobeda, sa danom vise odmora od Warriorsa koji su sinoc sa pola kosa izvukli pobedu u gostima kod New Orleans-a. Mislim da ce povuci da se vrate nakon 2 izgubljene od Denvera, Iguodala povredjen kod gostiju.

Orlando Magic- Philadelphia 76ers, 1 - Orlando zasluzeno dobio sinoc u gostima, mislim da ce izvuci na formu veceras protiv desetkovane Filadelfije, a i ovakvi mecevi kod kuce su im od kljucnog znacaja.

Buffalo Sabres- Montreal Canadiens, 2 - Buffalo u strahovito losoj formi ove sezone, bez ambicije, bez napada, busna odbrana, najlosiji skor u celoj ligi; jedini pravi adut im je golman Ryan Miller koji u poslednje 4 utakmice ima 100 odbrana na 109 suteva, ali im je to slaba uteha sa odsustvom strukture tima. Sa druge strane, Habsi solidni ove sezone, gledao sam ih na strani protiv Minnesote i St. Louisa, mozda cak i materijal za Stanley Kup, mozda pokriju i hendikep veceras.

Za hrabrije mogu i Clippersi i Heat u combo, od NHL-a vise nista posto ide nezgodan period pa ocekujem da vecina timova rotira i odmara par igraca. 

• Upvote (+1) 2

Najbolje su subare od Kolubare!

Curry 21.5 + ( juce posle pet dana pauze uzeo dosta suteva, ispormasivao se relativno... danas ga ocekuje nov mec, gde ce iskidati! :D )

Love 25.5 + ( igraju sa raspucanim Denverom, ocekujem brzu kosarku sa dosta koseva, Love ne moze da ne izdominira )

Bargnani 14.5+ ( ne znam, prva opcija posle Karmela je on, igraju sa raspucanim Klipersima, trebalo bi probiti ovo )

moj NBA fiks za večeras je G. Dragić + (15.5) igraju protiv Portlanda koji ulazi u utakmicu sa serijom 5 vezanih pobeda, i jedini igrač koji će dati sve od sebe da pokidaju Blejzerse jeste Dragić. :)

Alternativa je Luol Deng + :)

Edited by lawl_

:v

16m4xds.png

Izuzetno lose poslednje 2 cetvrtine za Detroit, iskreno nisam ocekivao tako osetan pad forme, pogotovo ne da izgube sa +20 od tima koji ima jednu pobedu i 7 poraza na strani. Nisam imao hrabrosti da rotiram sa Sunsima, Dragic olesio :)

Najbolje su subare od Kolubare!

I mene sinoć prodao Leverkuzen za 12k. A na lajvu na poluvremenu odigrao sve tekme 4+ i prodao me PSG za 3k 

idemo

edit : Inače drugar retard "nije stig'o" da mi odigra

Juventus : Kopenhagen ukupno golova 4+ (znači na tekmi će biti 4 ili više golova) isto to i za Man.City : Plzen 4+ Real Madrid: Galatasaray GG3+ PSG : Olympiacos tim2 1+(da olimpijakos da 1 ili više golova) CSKA : Bayern tim1 1+ Šahtjor : Real Sociedad 1x Anderleht v Benfica x2
za 50
Chat Conversation End

Seen 1:21pm

Edited by Aleksandar.

Superbia in Proelio