Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e zna msamo da sam hteo da vam pricam o nekom liku koji je sve vreme u busu pricao o kondenzatorima i tevenenu,ali sam posle par medovachi zaboravio o cemu je sve tacno pricao i davio nesrecnu ribu,za koju sam prvo mislio da studira isto sto i on,ali sam kasnije skontao da je zapravo bila zrtva nesrecnog cara [:D]

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

sta se konkretno desilo?

Pa šta je moglo da se desi u kafani kad se svi zapiju? :D Neko racepa neku flašu i sad umesto da to prođe normalno, platiš lepo (čak ima i cenovnik) neki mrki pogledi odmah krenu između klinaca i ode sve što bi rek'o naš narod "mas' u propas'". Odmah krenule piksle, noževi, jebem ti ne znam kako niko nije poginuo. Što je najgore, obezbeđenja nema. :D

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Link to comment
Share on other sites

A koja je kafana u pitanju, da znamo da ne idemo tamo? :)

nisam siguran da sam najbolje razumeo, nije ti baš najbolja rečenica :)

Dakle, likovi pokucaju na vrata i kao "dobar dan mi došli da vam popravimo radijator", i onda kao "trebaće nam neko zlato da proverimo (vodu?) pa ako pozeleni onda ne valja (voda????)" ??? ovako nešto? :)

Haha, pa da, skoro pa tako :) Znači priča je sledeća - dođu ti na gajbu (jedan lik ili dvojica) "iz Beogradskih elektrana" ili "iz Infostana" da provere da li su radijatori u redu sad pred grejnu sezonu ili tokom grejne sezone, jer "njima tamo u sistemu deluje da ne rade najbolje". I onda naravno sugestivno i ubede te penzose da im ne rade dobro radijatori "Jao, pa stvarno mi nije baš toplo kao što bi trebalo". I onda kao zagledaju radijatore, i kao "uf, pa moguće da ispušta paru negde, moguće da curi, ali moramo to da proverimo ... da nemate slučajno nešto zlatno, prsten, ogrlicu? Da uzmemo to, zavijemo u ovaj papir i stavimo ispod, pošto zlato najbolje reaguje. I ako to brzo pozeleni u toj maramici/papiru, znači pušta, mora da se popravlja". I penzos da, baja uvije zlato u papirić i stavi ispod ventila radijatora ili tako negde.

Tamo nešto posle zagleda, odvrće, prevrće, minut-dva, i kao "jao jel mogu da dobijem čašu vode?". Penzos ode po čašu vode a ovaj za to vreme zameni taj papirić sa zlatom istim takvim kojeg je izvukao iz džepa a koji nema zlato. Popije vodu, krene da dalje nešto radi i kao "jao, fali mi okasta dvanaestica, idem samo do kola po nju, sad ću da se vratim", i naravno, više se nikada ne vrati.

Čiča miča i gotova priča :) Bilo i po beogradskoj hronici itd, pa su upozoravali iz elektrana/infostana da ti popravljači mogu samo po nalogu da dođu a nikako "svojevoljno" kao i da ne sme da im se plaća na ruke, etc etc.

Link to comment
Share on other sites

koga odrade na tu retardiranu zvaku i treba da ga odrade :) mislim zlato koje reaguje na paru u papiricu ... ako je neko mator da ne kapira, sta ce kod njega zlato... ako je mator ima zlato a nema ko da nasledi zlato, nek da ljudima vidis da im je frka :]

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tačno 28 dana bez kapi alkohola, 3 nedelje acosijalnosti, isto toliko nedelja tvrdokornog učenja po 10 sati dnevno, noći prespavane u polumagnovenju gde se u snu prepitujem... ali kad znam da sam danas posle 4 godine na ovom faksu položio najteži ispit na faksu - istoriju starog rima, sve mi to deluje kao mizerna žrtva :)

jebote, sve to zarad budućeg zanimanja - profesor istorije

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

DA TO JE SUPER KAFANA I NIJE URBANA NI MALO I SKROZ JE OLD SKUL

Jebeni newfagovi everywhere.

Newfag? To mi drži brat od keve, tj. meni dođe neki stric, mada ne rođeni. Ja za Korčagin znam odavno....

Edited by Manny Calavera

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...